TheNutz05 Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 ☆ Nick: TheNutz05 ☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu știu dacă am contribuit cu ceva semnificativ, dar am încercat să-mi ajut colegii la contracte și să fiu cât mai prietenos.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Voi încerca să stau cât voi mai avea timp să joc, măcar 30 de zile.☆ Alte precizari: Mulțumesc conducerii facțiunii pentru tot. Quote
Kirin13 Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 ☆ Nick: Kirin13☆ Numarul de zile in factiune: 801☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat factiunea din pozitia de membru, verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu.☆ Alte precizari: HOF 900 incoming. Quote
azeSan Posted October 27, 2020 Posted October 27, 2020 ☆ Nick: azeSan☆ Numarul de zile in factiune: 300 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu functia de verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat imi va permite timpul.☆ Alte precizari: - Quote
SebiK Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 ☆ Nick: SebiK☆ Numarul de zile in factiune: 100 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prezenta si hazul meu.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit sa ies prea curand.☆ Alte precizari: Merci. Quote
LiNKiN. Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 On 9/23/2020 at 10:40 PM, SkiNNy27 said: ☆ Nick: SkiNNy27☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nimic.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Bineinteles.☆ Alte precizari: Multumescc! On 9/30/2020 at 1:05 AM, Zaghy said: ☆ Nick: Zaghy☆ Numarul de zile in factiune: 500☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu valuta in seif!☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana obosesc.☆ Alte precizari: nu ms. On 10/6/2020 at 1:54 AM, Cosminn. said: ☆ Nick: Cosminn☆ Numarul de zile in factiune: 400☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am verificat contracte și am ajutat hitmanii noi la raport. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: As vrea sa ating numărul magic, 1337.☆ Alte precizari: Mulțumesc On 10/9/2020 at 11:57 AM, Prince47 said: ☆ Nick: PrinceADV☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prezenta mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.☆ Alte precizari: O zi buna. On 10/11/2020 at 10:32 PM, Vassago.Yakuza said: ☆ Nick: Vassago ☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Ajutând colegii mei la raport și prin comportamentul meu! ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.☆ Alte precizari:#fortzaHitmanAgency On 10/20/2020 at 5:21 PM, TheNutz05 said: ☆ Nick: TheNutz05 ☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu știu dacă am contribuit cu ceva semnificativ, dar am încercat să-mi ajut colegii la contracte și să fiu cât mai prietenos.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Voi încerca să stau cât voi mai avea timp să joc, măcar 30 de zile.☆ Alte precizari: Mulțumesc conducerii facțiunii pentru tot. On 10/24/2020 at 8:43 PM, Kirin13 said: ☆ Nick: Kirin13☆ Numarul de zile in factiune: 801☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat factiunea din pozitia de membru, verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu.☆ Alte precizari: HOF 900 incoming. On 10/27/2020 at 9:51 PM, azeSan said: ☆ Nick: azeSan☆ Numarul de zile in factiune: 300 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu functia de verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat imi va permite timpul.☆ Alte precizari: - 11 hours ago, SebiK said: ☆ Nick: SebiK☆ Numarul de zile in factiune: 100 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prezenta si hazul meu.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu m-am gandit sa ies prea curand.☆ Alte precizari: Merci. Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame. O sa primesti bonusul la sedinta. Quote
LaZaRi.. Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 ☆ Nick: Randy☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si cu faptul ca mi-am ajutat colegi la rezolvarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 500 de zile.☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Ha47 Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 ☆ Nick: BlodyMan.☆ Numarul de zile in factiune: 137.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu ajutorul colegilor si cu ce am putut ajuta agentia.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pai am de gand sa mai stau pana fac 1 an.☆ Alte precizari: Multumesc. Quote
LiNKiN. Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 (edited) 2 minutes ago, Randy.Si said: ☆ Nick: Randy☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si cu faptul ca mi-am ajutat colegi la rezolvarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 500 de zile.☆ Alte precizari: Multumesc! 1 minute ago, Rares said: ☆ Nick: BlodyMan.☆ Numarul de zile in factiune: 137.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu ajutorul colegilor si cu ce am putut ajuta agentia.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pai am de gand sa mai stau pana fac 1 an.☆ Alte precizari: Multumesc. Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame. Edited October 31, 2020 by LiNKiN. Quote
SUPERfane Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 ☆ Nick: Lewa☆ Numarul de zile in factiune: 100 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Sunt norocul factiunii.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult se poate.☆ Alte precizari: Quote
L.S.D. Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:200☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea si timpul dedicat factiunii, am ajutat colegii cat am putut in efectuarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari:Multumesc! Quote
StaG Posted November 6, 2020 Posted November 6, 2020 ☆ Nick: StaG☆ Number of days in faction: 200☆ What have you contributed in faction so far?: Nimic☆ How long do you plan to stay in faction?: Nu am un plan anume.☆ Other specifications: Multumesc Quote
MBL_TUNISIANU Posted November 14, 2020 Posted November 14, 2020 ☆ Nick: MBL_TUNISIANU☆ Numarul de zile in factiune: 100zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitatea mea, si ajutand colegii☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana skill diamond.☆ Alte precizari: Nu. Quote
COOKiE Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 ☆ Nick: KimpRip☆ Numarul de zile in factiune:100.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea pe care am avut-o.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Destul de mult.☆ Alte precizari:Multumesc! Quote
NitroN Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 (edited) ☆ Nick: NitroN☆ Numarul de zile in factiune: 100.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitatea mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat timp pot.☆ Alte precizari: Multumesc. Edited November 17, 2020 by NitroN Quote
Hidrogen. Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 ☆ Nick: Hidrogen☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu timpul pe care l-am dedicat acestei factiuni.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
MephystOo Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 (edited) ☆ Nick: MephystOo☆ Numarul de zile in factiune: 100 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: In opinia mea, am contribuit cu satisfacerea clientilor care au pus contracte pe dusmanii lor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Am de gand sa raman cat mai mult timp.☆ Alte precizari: Sanatate si numai bine! Edited November 30, 2020 by MephystOo Quote
Rusu47 Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 ☆ Nick: Rusu47☆ Numarul de zile in factiune: 100days☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea si efectuarea contractelor puse de anumiti clienti.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Până la 300-400days.☆ Alte precizari:Mersi. Quote
LiNKiN. Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 (edited) On 10/31/2020 at 11:12 PM, SUPERfane said: ☆ Nick: Lewa☆ Numarul de zile in factiune: 100 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Sunt norocul factiunii.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult se poate.☆ Alte precizari: On 11/1/2020 at 8:24 PM, L.S.D. said: ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:200☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea si timpul dedicat factiunii, am ajutat colegii cat am putut in efectuarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari:Multumesc! On 11/14/2020 at 11:28 PM, MBL_TUNISIANU said: ☆ Nick: MBL_TUNISIANU☆ Numarul de zile in factiune: 100zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitatea mea, si ajutand colegii☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana skill diamond.☆ Alte precizari: Nu. On 11/6/2020 at 1:19 PM, StaG said: ☆ Nick: StaG☆ Number of days in faction: 200☆ What have you contributed in faction so far?: Nimic☆ How long do you plan to stay in faction?: Nu am un plan anume.☆ Other specifications: Multumesc On 11/17/2020 at 8:54 PM, NitroN said: ☆ Nick: NitroN☆ Numarul de zile in factiune: 100.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitatea mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat timp pot.☆ Alte precizari: Multumesc. On 11/22/2020 at 11:35 PM, Hidrogen. said: ☆ Nick: Hidrogen☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu timpul pe care l-am dedicat acestei factiuni.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Multumesc! On 12/1/2020 at 4:41 AM, MephystOo said: ☆ Nick: MephystOo☆ Numarul de zile in factiune: 100 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: In opinia mea, am contribuit cu satisfacerea clientilor care au pus contracte pe dusmanii lor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Am de gand sa raman cat mai mult timp.☆ Alte precizari: Sanatate si numai bine! On 12/3/2020 at 6:29 PM, Rusu47 said: ☆ Nick: Rusu47☆ Numarul de zile in factiune: 100days☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea si efectuarea contractelor puse de anumiti clienti.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Până la 300-400days.☆ Alte precizari:Mersi. Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame. O sa primesti bonusul la sedinta. Edited December 5, 2020 by LiNKiN. Quote
Kirin13 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 ☆ Nick: Kirin13☆ Numarul de zile in factiune: 843☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat colegii cu informatii legate de activitatea factiunii, i-am ajutat la ctc-uri, am ajutat din pozitia de verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult, vreau cel putin 1013 zile.☆ Alte precizari: Nu. Quote
Redactor KimpRip Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 ☆ Nick: KimpRip☆ Numarul de zile in factiune: 120☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Doar cu activitatea☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana prind un lider care sa imi acorde wipe.☆ Alte precizari: Doresc si bonusul de 111 zile. Quote
Zaghy Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 ☆ Nick: Zaghy☆ Numarul de zile in factiune: 568 (bonusul de 555)☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: irosesc gloante ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana ies☆ Alte precizari: nu, ms, pwp Quote
vladcool Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:235☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu tot ce era nevoie pentru a ajuta factiunea si colegii☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult timp☆ Alte precizari:Nu am fost la sedinta pt primirea bonusului din motive personale, daca se poate rezolva cumva. Va multumesc! Quote
vladcool Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:235 (prema pentru 222 zile)☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu experienta capatata, am ajutat colegi, tot ce e de facut intr o astefel de factiune.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult.☆ Alte precizari:Prema pentru 222 zile pe langa cea de 200. Multumesc Quote
MephystOo Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 ☆ Nick: MephystOo☆ Numarul de zile in factiune: 112 zile☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin ajutarea colegilor care au avut nevoie.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat se poate de mult.☆ Alte precizari: Daca puteti sa-mi acordati bonusul pentru 111 zile este bine venit. Mersi! Quote
FacNq Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 ☆ Nick: STROCK☆ Numarul de zile in factiune: 129☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si ajutor la colegu meu.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: imi va lua timp sa plec☆ Alte precizari: Merci 1 Quote
Recommended Posts