.Wolverine Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 ☆ Nick: Wolverine☆ Numarul de zile in factiune:1000☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat factiunea cat am putut eu de mult.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cat pot.☆ Alte precizari:- Quote
CatalinHQ Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 ☆ Nick: CatalinHQ☆ Numarul de zile in factiune:600☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat cu ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu vreau sa renunt.☆ Alte precizari: Nu. Quote
Daniela... Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 ☆ Nick: Daniela..☆ Numarul de zile in factiune: 310☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu tot ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa parasesc aceasta factiune in timpul apropiat.☆ Alte precizari: Multumesc. Quote
Zaghy Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 ☆ Nick: Zaghy☆ Numarul de zile in factiune: 600☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: irosesc gloante ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana ies☆ Alte precizari: nu, ms, pwp Quote
Cosminn. Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 ☆ Nick: Cosminn☆ Numarul de zile in factiune: 500☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Ajutorul oferit membrilor noi dar și prin verificarea contractelor și acordarea testelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: As dori sa ies la 1338 zile, doar pentru a o depăși pe Wormytza în nr de zile ca lider. ☆ Alte precizari: Mulțumesc Quote
Prince47 Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 ☆ Nick: PrinceADV☆ Numarul de zile in factiune: 200☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prezenta mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.☆ Alte precizari: O zi faina. Quote
Vassago.Yakuza Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 ☆ Nick: Vassago ☆ Numarul de zile in factiune: 203☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: funcția de verificator ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: până părăsește lideru. ☆ Alte precizari: mulțumesc o zi frumoasa Quote
LiNKiN. Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 On 12/5/2020 at 10:51 PM, Kirin13 said: ☆ Nick: Kirin13☆ Numarul de zile in factiune: 843☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat colegii cu informatii legate de activitatea factiunii, i-am ajutat la ctc-uri, am ajutat din pozitia de verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult, vreau cel putin 1013 zile.☆ Alte precizari: Nu. On 12/6/2020 at 4:23 PM, Zaghy said: ☆ Nick: Zaghy☆ Numarul de zile in factiune: 568 (bonusul de 555)☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: irosesc gloante ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana ies☆ Alte precizari: nu, ms, pwp On 12/6/2020 at 6:24 PM, vladcool said: ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:235☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu tot ce era nevoie pentru a ajuta factiunea si colegii☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult timp☆ Alte precizari:Nu am fost la sedinta pt primirea bonusului din motive personale, daca se poate rezolva cumva. Va multumesc! On 12/6/2020 at 8:04 PM, vladcool said: ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:235 (prema pentru 222 zile)☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu experienta capatata, am ajutat colegi, tot ce e de facut intr o astefel de factiune.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult.☆ Alte precizari:Prema pentru 222 zile pe langa cea de 200. Multumesc On 12/12/2020 at 5:02 PM, MephystOo said: ☆ Nick: MephystOo☆ Numarul de zile in factiune: 112 zile☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin ajutarea colegilor care au avut nevoie.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat se poate de mult.☆ Alte precizari: Daca puteti sa-mi acordati bonusul pentru 111 zile este bine venit. Mersi! On 12/18/2020 at 8:16 PM, .Wolverine said: ☆ Nick: Wolverine☆ Numarul de zile in factiune:1000☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat factiunea cat am putut eu de mult.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cat pot.☆ Alte precizari:- On 12/18/2020 at 9:18 PM, CatalinHQ said: ☆ Nick: CatalinHQ☆ Numarul de zile in factiune:600☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat cu ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu vreau sa renunt.☆ Alte precizari: Nu. On 1/6/2021 at 1:44 PM, Daniela... said: ☆ Nick: Daniela..☆ Numarul de zile in factiune: 310☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu tot ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa parasesc aceasta factiune in timpul apropiat.☆ Alte precizari: Multumesc. On 1/15/2021 at 2:20 AM, Cosminn. said: ☆ Nick: Cosminn☆ Numarul de zile in factiune: 500☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Ajutorul oferit membrilor noi dar și prin verificarea contractelor și acordarea testelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: As dori sa ies la 1338 zile, doar pentru a o depăși pe Wormytza în nr de zile ca lider. ☆ Alte precizari: Mulțumesc On 1/8/2021 at 2:36 AM, Zaghy said: ☆ Nick: Zaghy☆ Numarul de zile in factiune: 600☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: irosesc gloante ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana ies☆ Alte precizari: nu, ms, pwp On 1/17/2021 at 12:28 PM, Prince47 said: ☆ Nick: PrinceADV☆ Numarul de zile in factiune: 200☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prezenta mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.☆ Alte precizari: O zi faina. On 1/23/2021 at 4:20 AM, Vassago.Yakuza said: ☆ Nick: Vassago ☆ Numarul de zile in factiune: 203☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: funcția de verificator ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: până părăsește lideru. ☆ Alte precizari: mulțumesc o zi frumoasa Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame. O sa primesti bonusul la sedinta. Quote
SkiNNy27 Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 ☆ Nick: skinny27☆ Numarul de zile in factiune:222☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat cu ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu vreau sa renunt.☆ Alte precizari: Nu. Quote
Cosminn. Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 ☆ Nick: Silvia ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu ajutorul membrilor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cât mai mult posibil. ☆ Alte precizari: mulțumesc o zi frumoasa Quote
LiNKiN. Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 On 1/24/2021 at 10:58 PM, SkiNNy27 said: ☆ Nick: skinny27☆ Numarul de zile in factiune:222☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat cu ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu vreau sa renunt.☆ Alte precizari: Nu. 18 hours ago, Cosminn. said: ☆ Nick: Silvia ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu ajutorul membrilor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cât mai mult posibil. ☆ Alte precizari: mulțumesc o zi frumoasa Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame. O sa primesti bonusul in joc. Quote
LeBroff Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 ☆ Nick: LeBroff☆ Numarul de zile in factiune: 101☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: nu stiu, cat de mult imi permite timpul.☆ Alte precizari: N-am. Quote
Kirin13 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 ☆ Nick: Kirin13☆ Numarul de zile in factiune: 900☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat factiunea atat ca membru simplu, cat si ca verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, dar daca ar fi sa ies ma voi intoarce.☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Mostafa Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 (edited) On 6/9/2020 at 2:42 PM, LiNKiN. said: Ai fost adaugat in Hall of fame Felicitari! Ai fost adaugat in Hall of fame. O sa primesti bonusul la sedinta. Edited February 2, 2021 by Mostafa Quote
Mostafa Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 On 6/9/2020 at 12:13 PM, Mostafa said: ☆ Nick: Mostafa☆ Numarul de zile in factiune: 500☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu functia de tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nush☆ Alte precizari: - @Rar Quote
Kirin13 Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 ☆ Nick: Kirin13☆ Numarul de zile in factiune: 903☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat cu diverse lucruri, atât din postura de simplu membru, cat si de tester/verificator.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sper sa ajung la cel puțin 1013 zile.☆ Alte precizari: Aceasta postare este pentru bonusul de 888 zile 1 Quote
SebiK Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 ☆ Nick: SebiK☆ Numarul de zile in factiune: 200d☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activiatea mea si munca de verificator.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult timp, factiunea sa mai fie xD.☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Rar Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 On 2/3/2021 at 2:01 PM, Kirin13 said: ☆ Nick: Kirin13☆ Numarul de zile in factiune: 903☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat cu diverse lucruri, atât din postura de simplu membru, cat si de tester/verificator.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sper sa ajung la cel puțin 1013 zile.☆ Alte precizari: Aceasta postare este pentru bonusul de 888 zile 16 hours ago, SebiK said: ☆ Nick: SebiK☆ Numarul de zile in factiune: 200d☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activiatea mea si munca de verificator.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult timp, factiunea sa mai fie xD.☆ Alte precizari: Multumesc! Ati primit bonus. Quote
azeSan Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 ☆ Nick: azeSan☆ Numarul de zile in factiune: 400 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu functia de verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat imi va permite timpul.☆ Alte precizari: - Quote
Prince47 Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 ☆ Nick: PrinceADV☆ Numarul de zile in factiune: 222 de zile☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prezenta mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana cand o sa ies.☆ Alte precizari: Nu am. Quote
L.S.D. Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:300☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, ajutarea colegilor in rezolvarea contractelor, comportament.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Pana n-o sa mai am timp de acest joc.☆ Alte precizari:Multumesc! Quote
StaG Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 ☆ Nick: StaG☆ Number of days in faction: 300☆ What have you contributed in faction so far?: Cu activitatea mea si efectuarea contractelor☆ How long do you plan to stay in faction?: Nu am un plan anume.☆ Other specifications: Multumesc Quote
MBL_TUNISIANU Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 ☆ Nick: MBL_TUNISIANU☆ Numarul de zile in factiune: 200zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitatea mea, si ajutand colegii☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana skill diamond.☆ Alte precizari: Nu. Quote
CatalinHQ Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 ☆ Nick: CatalinHQ☆ Numarul de zile in factiune: 669 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu functia de verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa renunt.☆ Alte precizari: ❤ Quote
RaZZvaN. Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 ☆ Nick: RaZZvaN☆ Numarul de zile in factiune: 111.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu multe de cand ma aflu in factiune, niciodata nu am fost inactiv, am ajutat colegi la efectuarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mai am de gand sa stau, inca nu e momentul sa o parasesc.☆ Alte precizari: Quote
Recommended Posts