Rar Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 On 2/8/2021 at 7:59 AM, azeSan said: ☆ Nick: azeSan☆ Numarul de zile in factiune: 400 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu functia de verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat imi va permite timpul.☆ Alte precizari: - On 2/8/2021 at 7:17 PM, Prince47 said: ☆ Nick: PrinceADV☆ Numarul de zile in factiune: 222 de zile☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prezenta mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana cand o sa ies.☆ Alte precizari: Nu am. On 2/9/2021 at 5:13 PM, L.S.D. said: ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:300☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, ajutarea colegilor in rezolvarea contractelor, comportament.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Pana n-o sa mai am timp de acest joc.☆ Alte precizari:Multumesc! On 2/17/2021 at 9:03 AM, StaG said: ☆ Nick: StaG☆ Number of days in faction: 300☆ What have you contributed in faction so far?: Cu activitatea mea si efectuarea contractelor☆ How long do you plan to stay in faction?: Nu am un plan anume.☆ Other specifications: Multumesc On 2/21/2021 at 10:54 PM, MBL_TUNISIANU said: ☆ Nick: MBL_TUNISIANU☆ Numarul de zile in factiune: 200zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitatea mea, si ajutand colegii☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana skill diamond.☆ Alte precizari: Nu. On 2/26/2021 at 10:30 AM, CatalinHQ said: ☆ Nick: CatalinHQ☆ Numarul de zile in factiune: 669 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu functia de verificator si tester.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa renunt.☆ Alte precizari: ❤ 10 hours ago, RaZZvaN. said: ☆ Nick: RaZZvaN☆ Numarul de zile in factiune: 111.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu multe de cand ma aflu in factiune, niciodata nu am fost inactiv, am ajutat colegi la efectuarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mai am de gand sa stau, inca nu e momentul sa o parasesc.☆ Alte precizari: O sa primiti la sedinta. Quote
Cosminn. Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 ☆ Nick: Cosminn ☆ Numarul de zile in factiune: 555zile. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu functia de verificator si tester. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa renunt. ☆ Alte precizari: ❤ Quote
MephystOo Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 ☆ Nick: MephystOo☆ Numarul de zile in factiune: 200 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat pe cine am putut si cum am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Mersi! Quote
L.S.D. Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:333☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, zile acumulate, ajutor fata de colegi.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult si bine.☆ Alte precizari:Multumesc! Quote
Zaghy Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 ☆ Nick: Zaghy☆ Numarul de zile in factiune: 666 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu.☆ Alte precizari: Nu. Quote
Ianuarie Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 ☆ Nick: Ianuarie☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si cu faptul ca mi-am ajutat colegi la rezolvarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu stiu.☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
ADRyAN[] Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 ☆ Nick: ADRyAN[]☆ Numarul de zile in factiune: 100 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat pe cine am putut si cum am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
MBL_TUNISIANU Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 ☆ Nick: MBL_TUNISIANU☆ Numarul de zile in factiune: 222zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitatea mea, si ajutand colegii☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana skill diamond.☆ Alte precizari: Nu. Quote
Rar Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 On 3/8/2021 at 7:16 AM, Cosminn. said: ☆ Nick: Cosminn ☆ Numarul de zile in factiune: 555zile. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu functia de verificator si tester. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa renunt. ☆ Alte precizari: ❤ On 3/11/2021 at 4:04 PM, MephystOo said: ☆ Nick: MephystOo☆ Numarul de zile in factiune: 200 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat pe cine am putut si cum am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Mersi! On 3/14/2021 at 6:10 PM, L.S.D. said: ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:333☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, zile acumulate, ajutor fata de colegi.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Mult si bine.☆ Alte precizari:Multumesc! On 3/16/2021 at 4:05 PM, Zaghy said: ☆ Nick: Zaghy☆ Numarul de zile in factiune: 666 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu.☆ Alte precizari: Nu. On 3/17/2021 at 10:55 AM, Ianuarie said: ☆ Nick: Ianuarie☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si cu faptul ca mi-am ajutat colegi la rezolvarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu stiu.☆ Alte precizari: Multumesc! On 3/17/2021 at 8:15 PM, ADRyAN[] said: ☆ Nick: ADRyAN[]☆ Numarul de zile in factiune: 100 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat pe cine am putut si cum am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Multumesc! On 3/20/2021 at 8:22 AM, MBL_TUNISIANU said: ☆ Nick: MBL_TUNISIANU☆ Numarul de zile in factiune: 222zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitatea mea, si ajutand colegii☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana skill diamond.☆ Alte precizari: Nu. O sa primiti la sedinta. Quote
.Wolverine Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 ☆ Nick: Wolverine☆ Numarul de zile in factiune: 1100 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitatea mea, si ajutand colegii☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult.☆ Alte precizari: Mersi 3 Quote
CatalinHQ Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 ☆ Nick: CatalinHQ☆ Numarul de zile in factiune: 700 zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea, teste si verificari la contracte.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat timp voi putea.☆ Alte precizari: - 1 Quote
MephystOo Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 ☆ Nick: MephystOo☆ Numarul de zile in factiune: 222 de zile.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat pe cine am putut si cum am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Mersi! Quote
Alexandra Posted April 15, 2021 Posted April 15, 2021 ☆ Nick: Alexandra.☆ Numarul de zile in factiune:100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Un numar cat mai mare de zile.☆ Alte precizari:Multumesc! Quote
Zaghy Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 ☆ Nick: Zaghy☆ Numarul de zile in factiune: 700☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu ce am putut.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu.☆ Alte precizari: Nu. Quote
Cosminn. Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 ☆ Nick: Cosminn ☆ Numarul de zile in factiune: 600 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu ce am putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu. ☆ Alte precizari: Nu. Quote
Alexandra Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 (edited) ☆ Nick: Alexandra. ☆ Numarul de zile in factiune:111☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu activitatea mea ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: mult si bine. ☆ Alte precizari:Mersi Edited April 27, 2021 by Alexandra Quote
AlexuHD Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 ☆ Nick: AlexuHD☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prezenta, umorul si experienta.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Foarte mult timp.☆ Alte precizari: Va multumesc! Quote
Kirin13 Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 ★ Nick: Kirin13★ Numarul de zile in factiune: 1000★ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Eu cred ca am ajutat factiunea atat ca membru simplu cat si ca parte din staff (verificator si tester).★ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Ramane un mister si pentru mine. Cat mai mult.★ Alte precizari: Multumesc celor care m-au sprijinit, suportat si indrumat. Quote
AlexuHD Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 ☆ Nick: AlexuHD☆ Numarul de zile in factiune: 111☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prezenta, umorul si experienta.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Ceva timp☆ Alte precizari: Va multumesc! Quote
Vassago.Yakuza Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 ☆ Nick: vassago☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu prezenta mea ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana renunță lideru☆ Alte precizari: thx Quote
AymaN Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 ☆ Nick: AymaN☆ Numarul de zile in factiune: 100☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si cu faptul ca mi-am ajutat colegi la rezolvarea contractelor.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil.☆ Alte precizari: Mersi. Quote
L.S.D. Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 ☆ Nick: L.S.D.☆ Numarul de zile in factiune:400☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, am ajutat colegi, sunt exemplu.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Pana se desfiinteaza serverul.☆ Alte precizari:Nu Quote
StaG Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 ☆ Nick: StaG☆ Number of days in faction: 400☆ What have you contributed in faction so far?: Cu activitatea mea si efectuarea contractelor☆ How long do you plan to stay in faction?: Nu am un plan anume.☆ Other specifications: Multumesc Quote
RaZZvaN. Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 ☆ Nick: RaZZvaN☆ Numarul de zile in factiune: 200.☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat membrii la efectuarea contractelor si sunt cel mai activ din factiune.☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Depinde de colectiv.☆ Alte precizari: 1 Quote
Recommended Posts