NEGATiVE[] Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 ☆ Nick: NEGATiVE ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si cu faptul ca mi-am ajutat colegi la rezolvarea contractelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Alexandra Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 On 12/5/2023 at 1:20 PM, MephystOo said: ☆ Nick: MephystOo ☆ Numarul de zile in factiune: Am 1200 de zile. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Ajutand cat am putut pe fiecare cand a fost nevoie. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Inca pe atat daca se poate. ☆ Alte precizari: Multumesc Va fii modificat numarul de zile. Quote
Alexandra Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 On 12/7/2023 at 11:31 AM, NEGATiVE[] said: ☆ Nick: NEGATiVE ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si cu faptul ca mi-am ajutat colegi la rezolvarea contractelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil! ☆ Alte precizari: Multumesc! Vei fi adaugat, vei primi bonusul. 14 hours ago, NEGATiVE[] said: ☆ Nick: NEGATiVE ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si cu faptul ca mi-am ajutat colegi la rezolvarea contractelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc! Iti va fii modificat numarul de zile. Quote
SEKiZ Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 ☆ Nick: SEKiZ ☆ Numarul de zile in factiune: 500 zile. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si implicarea mea de a acorda teste (cand eram tester). ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Quote
cRysTax. Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 ☆ Nick: cRysTax ☆ Numarul de zile in factiune: 300. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Ajutandu-mi colegii cu orice a fost nevoie. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa ies prea curand. ☆ Alte precizari: Multumesc ! Quote
Alexandra Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 On 12/20/2023 at 12:55 PM, SEKiZ said: ☆ Nick: SEKiZ ☆ Numarul de zile in factiune: 500 zile. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si implicarea mea de a acorda teste (cand eram tester). ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: vei primi bonus la sedinta, iti va fii modificat nr de zile. Quote
Alexandra Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 On 12/20/2023 at 9:30 PM, cRysTax said: ☆ Nick: cRysTax ☆ Numarul de zile in factiune: 300. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Ajutandu-mi colegii cu orice a fost nevoie. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa ies prea curand. ☆ Alte precizari: Multumesc ! Iti va fii modificat nr de zile, vei primi bonusul la sedinta. Quote
FREUNDLiCH. Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 ☆ Nick: FREUNDLiCH ☆ Numarul de zile in factiune: 107 zile. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu activitatea si bunavointa mea de a-mi ajuta colegii in diferite situatii. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Eu as dorii sa ating pragul de 500 de zile. ☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Alexandra Posted December 28, 2023 Posted December 28, 2023 9 hours ago, FREUNDLiCH. said: ☆ Nick: FREUNDLiCH ☆ Numarul de zile in factiune: 107 zile. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu activitatea si bunavointa mea de a-mi ajuta colegii in diferite situatii. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Eu as dorii sa ating pragul de 500 de zile. ☆ Alte precizari: Multumesc! Adaugat Quote
SLM44 Posted January 29, 2024 Posted January 29, 2024 ☆ Nick: SLM. ☆ Numarul de zile in factiune: 100. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, Respect si rezolvarea contracteleor intr-un mod silentios. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Asta inca nu mi-am propus dar mai am de gand sa raman alaturi de colegi, ☆ Alte precizari: Cu Stima! va Multumesc! Quote
Alexandra Posted January 29, 2024 Posted January 29, 2024 11 hours ago, SLM10 said: ☆ Nick: SLM. ☆ Numarul de zile in factiune: 100. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, Respect si rezolvarea contracteleor intr-un mod silentios. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Asta inca nu mi-am propus dar mai am de gand sa raman alaturi de colegi, ☆ Alte precizari: Cu Stima! va Multumesc! Vei fi adaugat si vei primi banii la sedinta. Quote
Lovin Posted February 15, 2024 Posted February 15, 2024 ☆ Nick: Lovin ☆ Numarul de zile in factiune: 905 zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu principii morale de valoare. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mai sunt. ☆ Alte precizari: Doresc sa fiu adaugat in Hall of Fame cu cele 900 de zile acumulate! 1 Quote
SEKiZ Posted February 16, 2024 Posted February 16, 2024 20 hours ago, Lovin said: ☆ Nick: Lovin ☆ Numarul de zile in factiune: 905 zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu principii morale de valoare. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mai sunt. ☆ Alte precizari: Doresc sa fiu adaugat in Hall of Fame cu cele 900 de zile acumulate! O sa te adaug pe lista de HOF, dar nu o sa primesti bonusul. Quote
JACVE Posted June 6, 2024 Posted June 6, 2024 ☆ Nick: JACVE ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu suport pentru membrii facțiunii atunci când a fost cazul și de asemenea am mai contribuit prin funcția de responsabil. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult cu putință. ☆ Alte precizari: Mulțumesc! Quote
SEKiZ Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 On 6/6/2024 at 8:41 AM, JACVE said: ☆ Nick: JACVE ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit cu suport pentru membrii facțiunii atunci când a fost cazul și de asemenea am mai contribuit prin funcția de responsabil. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult cu putință. ☆ Alte precizari: Mulțumesc! O sa te adaug pe lista de HOF, vei primi bonusul la sedinta. Quote
xPro. Posted June 15, 2024 Posted June 15, 2024 ☆ Nick: xPro ☆ Numarul de zile in factiune: 120 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: buna starea playerilor ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cat mai mult ☆ Alte precizari: Quote
Clev Posted June 15, 2024 Posted June 15, 2024 ☆ Nick: Clev ☆ Numarul de zile in factiune: 118 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, bun simț, colegialitate și implicare față de facțiune ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cât mai mult timp. ☆ Alte precizari: Salam Ailaikum! Quote
XRAINBOW - Posted July 30, 2024 Posted July 30, 2024 ☆ Nick: XRainbow_ ☆ Numarul de zile in factiune: 123 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Consider ca am contribuit prin seriozitate, ajutorul dedicat membrilor la inceput de drum in aceasta factiune, implicarea mea ca si responsabil/verificator, activitate si bineinteles loialitate mea fata de conducere. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat se poate de mult. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata si mult succes tuturor membrilor! Quote
Ha47 Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 Nick: Feynman. ☆ Numarul de zile in factiune:100 de zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu ce am putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult posibil. ☆ Alte precizari: Mulțumesc! Quote
SEKiZ Posted August 27, 2024 Posted August 27, 2024 On 6/15/2024 at 6:59 AM, xProKiLL said: ☆ Nick: xPro ☆ Numarul de zile in factiune: 120 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: buna starea playerilor ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cat mai mult ☆ Alte precizari: On 6/15/2024 at 10:22 AM, Clev said: ☆ Nick: Clev ☆ Numarul de zile in factiune: 118 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, bun simț, colegialitate și implicare față de facțiune ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cât mai mult timp. ☆ Alte precizari: Salam Ailaikum! veti fi adaugat pe lista Hall Of Fame, veti primi bonusuri la sedinta. Quote
SEKiZ Posted August 27, 2024 Posted August 27, 2024 (edited) On 7/30/2024 at 8:56 PM, reaverx1v9 said: ☆ Nick: XRainbow_ ☆ Numarul de zile in factiune: 123 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Consider ca am contribuit prin seriozitate, ajutorul dedicat membrilor la inceput de drum in aceasta factiune, implicarea mea ca si responsabil/verificator, activitate si bineinteles loialitate mea fata de conducere. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat se poate de mult. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru atentia acordata si mult succes tuturor membrilor! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Edited August 28, 2024 by SEKiZ Quote
InfinitBoy Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 ☆ Nick: InfinitBoy ☆ Numarul de zile in factiune: 103 zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: In factiune am contribuit cu ajutatul colegilor la rezolvatul de contracte, implicare, rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios, perseverenta si datul de ad-uri cat mai ingenioase pentru a face jucatori sa plaseze contracte. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Doresc sa stau in factiune pana cand se va termina mandatul actualului lider. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru ajutorul oferit. Quote
JACVE Posted September 24, 2024 Posted September 24, 2024 (edited) Nick: JACVE ☆ Numarul de zile in factiune: 222 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin seriozitate, ajutarea colegilor, implicare. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Mulțumesc! Edited September 24, 2024 by JACVE Quote
Silviu. Posted September 26, 2024 Posted September 26, 2024 (edited) Nick: Silviu04. ☆ Numarul de zile in factiune: 223 (in 3h 224) ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutarea colegilor a efectua contractul intr-un mod cat mai silentios si rapid +implicarea ca si verificator/tester. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: destul de mult. ☆ Alte precizari: vive la France Edited September 26, 2024 by Silviu04. Quote
DAMN. Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 (edited) Nick: tr0jAn ☆ Numarul de zile in factiune: 109 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutarea colegilor ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cat mai mult posibil ☆ Alte precizari: Multimesc Edited September 27, 2024 by DAMN. Quote
Recommended Posts