Alexandra Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 ☆ Nick: Blinder ☆ Numarul de zile in factiune:200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu ce s-a putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai multe zile. ☆ Alte precizari:Postez eu pentru ca Blinder nu poate accesa contul de forum, mersi. Quote
Mostafa Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 On 9/8/2024 at 7:19 PM, InfinitBoy said: ☆ Nick: InfinitBoy ☆ Numarul de zile in factiune: 103 zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: In factiune am contribuit cu ajutatul colegilor la rezolvatul de contracte, implicare, rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios, perseverenta si datul de ad-uri cat mai ingenioase pentru a face jucatori sa plaseze contracte. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Doresc sa stau in factiune pana cand se va termina mandatul actualului lider. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru ajutorul oferit. vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 On 9/24/2024 at 9:01 PM, JACVE said: Nick: JACVE ☆ Numarul de zile in factiune: 222 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin seriozitate, ajutarea colegilor, implicare. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Mulțumesc! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 On 9/26/2024 at 1:32 PM, Silviu04. said: Nick: Silviu04. ☆ Numarul de zile in factiune: 223 (in 3h 224) ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutarea colegilor a efectua contractul intr-un mod cat mai silentios si rapid +implicarea ca si verificator/tester. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: destul de mult. ☆ Alte precizari: vive la France vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 20 hours ago, DAMN. said: Nick: tr0jAn ☆ Numarul de zile in factiune: 109 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutarea colegilor ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cat mai mult posibil ☆ Alte precizari: Multimesc vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 17 hours ago, Alexandra said: ☆ Nick: Blinder ☆ Numarul de zile in factiune:200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu ce s-a putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai multe zile. ☆ Alte precizari:Postez eu pentru ca Blinder nu poate accesa contul de forum, mersi. vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
xPro. Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 ☆ Nick: xPro ☆ Numarul de zile in factiune: 225 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: absolut tot ce mi-a fost posibil, pentru a ajuta si a nu crea disconfort. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: inca nu sunt hotarat ☆ Alte precizari: nope Quote
Mostafa Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 4 hours ago, xProKiLL said: ☆ Nick: xPro ☆ Numarul de zile in factiune: 225 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: absolut tot ce mi-a fost posibil, pentru a ajuta si a nu crea disconfort. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: inca nu sunt hotarat ☆ Alte precizari: nope vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
.Igor Posted September 29, 2024 Posted September 29, 2024 ☆ Nick: .Igor ☆ Numarul de zile in factiune: 227 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Rezolvarea contractelor din cadrul agentiei, respectul oferit colegilor, si seriozitate in fata situatilor dificile. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 1000 days ☆ Alte precizari: Succes tuturor in continuare! Multumesc. Quote
Mostafa Posted September 29, 2024 Posted September 29, 2024 1 minute ago, .Igor said: ☆ Nick: .Igor ☆ Numarul de zile in factiune: 227 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Rezolvarea contractelor din cadrul agentiei, respectul oferit colegilor, si seriozitate in fata situatilor dificile. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 1000 days ☆ Alte precizari: Succes tuturor in continuare! Multumesc. vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Serafim. Posted October 3, 2024 Posted October 3, 2024 ☆ Nick: Serafim. ☆ Numarul de zile in factiune:102 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si faptul ca am ajutat colegi cu "ce au voie sa faca si ce nu", respectiv ajutarea lor in rezolvarea contractelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat de mult posibil, de preferat pana la sfarsit mandat/ 500 zile. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat ! Quote
Mostafa Posted October 25, 2024 Posted October 25, 2024 On 10/3/2024 at 11:05 AM, DRAGOMiR said: ☆ Nick: Serafim. ☆ Numarul de zile in factiune:102 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, cu rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si faptul ca am ajutat colegi cu "ce au voie sa faca si ce nu", respectiv ajutarea lor in rezolvarea contractelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat de mult posibil, de preferat pana la sfarsit mandat/ 500 zile. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat ! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
imh22 Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 ☆ Nick: imh22 ☆ Numarul de zile in factiune:108 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am crescut media de FW-uri pe cap de membru si cel mai longeviv rank 2 (50 zile), 90 zile up la rank 5 ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu detinem aceasta informatie. ☆ Alte precizari:Multumesc lui Mostafa pentru sansa acordata, fara el nu ma aflam azi printre voi. (cred ca e cel mai mare regrat al lui din viata). 1 Quote
Mostafa Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 2 hours ago, imh22 said: ☆ Nick: imh22 ☆ Numarul de zile in factiune:108 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am crescut media de FW-uri pe cap de membru si cel mai longeviv rank 2 (50 zile), 90 zile up la rank 5 ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Nu detinem aceasta informatie. ☆ Alte precizari:Multumesc lui Mostafa pentru sansa acordata, fara el nu ma aflam azi printre voi. (cred ca e cel mai mare regrat al lui din viata). vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
KNAVE Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 ☆ Nick: knave ☆ Numarul de zile in factiune:112 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu nimic special. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: vreau sa fac “diamond” la factiunea Hitman, deci inca 150 zile cred. ☆ Alte precizari: nu Quote
Mostafa Posted November 17, 2024 Posted November 17, 2024 3 minutes ago, KNAVE said: ☆ Nick: knave ☆ Numarul de zile in factiune:112 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu nimic special. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: vreau sa fac “diamond” la factiunea Hitman, deci inca 150 zile cred. ☆ Alte precizari: nu vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
rodan Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 ☆ Nick: rodan ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat membrii incepatori prin clarificarea dubiilor dar si pe cei experimentati, prin sms-uri. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Poate 400, Doamne ajuta sa fim sanatosi , cel mai important! ☆ Alte precizari: nu Quote
xPro. Posted December 12, 2024 Posted December 12, 2024 ☆ Nick: xPro ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu ajutor si alte chestii irelevante. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: nu stiu ☆ Alte precizari: spor Quote
JACVE Posted December 12, 2024 Posted December 12, 2024 ☆ Nick: JACVE ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin rezolvarea contractelor in ultima zi ca sa nu ies pe inactivitate. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. ☆ Alte precizari: Mersi! Quote
Silviu. Posted December 12, 2024 Posted December 12, 2024 ☆ Nick: Silviu04. ☆ Numarul de zile in factiune: 301 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu ajutarea membrilor prin sms-uri si ajutorul la altele cand a fost nevoie. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: destul de mult ☆ Alte precizari: hitman ftw Quote
InfinitBoy Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 ☆ Nick: InfinitBoy ☆ Numarul de zile in factiune: 200 de zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit prin faptul că-mi ajut colegii din facțiune l‐a efectuarea contractelor când au nevoie de ajutor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Până când fac peste 300 de zile în această facțiune. ☆ Alte precizari: Mulțumesc pentru șansa oferită! Quote
Nosz Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 ☆ Nick: NOSZ ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: am fost tester in trcut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu vreau sa ies. ☆ Alte precizari: Nu am. Quote
Mostafa Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 On 12/9/2024 at 6:25 PM, rodan said: ☆ Nick: rodan ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am ajutat membrii incepatori prin clarificarea dubiilor dar si pe cei experimentati, prin sms-uri. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Poate 400, Doamne ajuta sa fim sanatosi , cel mai important! ☆ Alte precizari: nu vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 On 12/12/2024 at 8:15 PM, xProKiLL said: ☆ Nick: xPro ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu ajutor si alte chestii irelevante. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: nu stiu ☆ Alte precizari: spor vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 On 12/12/2024 at 11:01 PM, JACVE said: ☆ Nick: JACVE ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin rezolvarea contractelor in ultima zi ca sa nu ies pe inactivitate. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. ☆ Alte precizari: Mersi! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Recommended Posts