Mostafa Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 On 12/13/2024 at 1:04 AM, Silviu04. said: ☆ Nick: Silviu04. ☆ Numarul de zile in factiune: 301 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: cu ajutarea membrilor prin sms-uri si ajutorul la altele cand a fost nevoie. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: destul de mult ☆ Alte precizari: hitman ftw vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 13 hours ago, InfinitBoy said: ☆ Nick: InfinitBoy ☆ Numarul de zile in factiune: 200 de zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit prin faptul că-mi ajut colegii din facțiune l‐a efectuarea contractelor când au nevoie de ajutor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Până când fac peste 300 de zile în această facțiune. ☆ Alte precizari: Mulțumesc pentru șansa oferită! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 2 hours ago, Nosz said: ☆ Nick: NOSZ ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: am fost tester in trcut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu vreau sa ies. ☆ Alte precizari: Nu am. Deja esti pe lista Hall Of Fame, Nu vei primi bonusul. Quote
FuLL Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 ☆ Nick: FuLL ☆ Numarul de zile in factiune:100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activ, Si am Tester ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai multe zile. ☆ Alte precizari:Mersi Quote
Khelz Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 ☆ Nick: Khelz ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Eu doar imi fac raportul pana acum ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa plec ☆ Alte precizari: Nu am. Ms Quote
Mostafa Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 1 hour ago, FuLL said: ☆ Nick: FuLL ☆ Numarul de zile in factiune:100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activ, Si am Tester ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai multe zile. ☆ Alte precizari:Mersi vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 7 minutes ago, Khelz said: ☆ Nick: Khelz ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Eu doar imi fac raportul pana acum ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu am de gand sa plec ☆ Alte precizari: Nu am. Ms vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
IonutNIA Posted December 14, 2024 Posted December 14, 2024 ☆ Nick: IonutNIA ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu tot ce am putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Până la mandat. ☆ Alte precizari: Mulțumesc frumos, salam mostafa 1 Quote
Mostafa Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 10 hours ago, IonutNIA said: ☆ Nick: IonutNIA ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu tot ce am putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Până la mandat. ☆ Alte precizari: Mulțumesc frumos, salam mostafa vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. 1 Quote
Zapp Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 ☆ Nick: Zapp ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu cred ca am contribuit cu ceva in mod special pana acum. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult imi va permite timpul. ☆ Alte precizari: Nu am. Mersi! Quote
JohnWick.. Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 ☆ Nick: JohnWick.. ☆ Numarul de zile in factiune: 105 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Mi a plăcut să mă implic cu aducerea de voie buna in cadrul facțiunii! ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Voi pleca cu tot regretul din inima pentru ca nu mai am timp de raport ☆ Alte precizari: Doresc să îi mulțumesc liderului și mai adaug că este cel mai dulce caracter! 1 Quote
Mostafa Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 7 minutes ago, JohnWick.. said: ☆ Nick: JohnWick.. ☆ Numarul de zile in factiune: 105 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Mi a plăcut să mă implic cu aducerea de voie buna in cadrul facțiunii! ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Voi pleca cu tot regretul din inima pentru ca nu mai am timp de raport ☆ Alte precizari: Doresc să îi mulțumesc liderului și mai adaug că este cel mai dulce caracter! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame. Quote
Alexandra Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 ☆ Nick: Blinder ☆ Numarul de zile in factiune:300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu ce s-a putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai multe zile. ☆ Alte precizari:Postez eu pentru ca Blinder nu poate accesa contul de forum, mersi. Quote
Deea Posted January 1, 2025 Posted January 1, 2025 ☆ Nick: Deea ☆ Numarul de zile in factiune: 105 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: functia de rank 6 ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cateva zile. ☆ Alte precizari: multumesc! 1 Quote
Mostafa Posted January 1, 2025 Posted January 1, 2025 9 hours ago, Deea said: ☆ Nick: Deea ☆ Numarul de zile in factiune: 105 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: functia de rank 6 ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cateva zile. ☆ Alte precizari: multumesc! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
InfinitBoy Posted January 5, 2025 Posted January 5, 2025 ☆ Nick: InfinitBoy ☆ Numarul de zile in factiune: 222 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit prin ajutorul acordat colegilor din agenție la efectuarea contractelor prin datul de maseje la victime și ajutatul cu sfaturi. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Doresc să stau până voi face skill diamond la facțiunea de acest tip. ☆ Alte precizari: Mulțumesc pentru timpul acordat! Quote
Serafim. Posted January 6, 2025 Posted January 6, 2025 ☆ Nick: Serafim. ☆ Numarul de zile in factiune: 200. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si faptul ca mi-am ajutat colegii cu diverse probleme in factiune / in afara factiunii. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Minim 500 de zile. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat! Quote
Mostafa Posted January 7, 2025 Posted January 7, 2025 On 12/16/2024 at 10:19 PM, Zapp said: ☆ Nick: Zapp ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu cred ca am contribuit cu ceva in mod special pana acum. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult imi va permite timpul. ☆ Alte precizari: Nu am. Mersi! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted January 7, 2025 Posted January 7, 2025 On 1/6/2025 at 1:41 PM, Serafim. said: ☆ Nick: Serafim. ☆ Numarul de zile in factiune: 200. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si faptul ca mi-am ajutat colegii cu diverse probleme in factiune / in afara factiunii. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Minim 500 de zile. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted January 7, 2025 Posted January 7, 2025 On 12/29/2024 at 6:21 PM, Alexandra said: ☆ Nick: Blinder ☆ Numarul de zile in factiune:300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu ce s-a putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:Cat mai multe zile. ☆ Alte precizari:Postez eu pentru ca Blinder nu poate accesa contul de forum, mersi. vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted January 7, 2025 Posted January 7, 2025 On 1/5/2025 at 6:34 PM, InfinitBoy said: ☆ Nick: InfinitBoy ☆ Numarul de zile in factiune: 222 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit prin ajutorul acordat colegilor din agenție la efectuarea contractelor prin datul de maseje la victime și ajutatul cu sfaturi. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Doresc să stau până voi face skill diamond la facțiunea de acest tip. ☆ Alte precizari: Mulțumesc pentru timpul acordat! Deja ai fost adaugat pe lista Hall Of Fame, Nu vei primi bonusul. Quote
Wiskae Posted January 8, 2025 Posted January 8, 2025 ☆ Nick: wiskae ☆ Numarul de zile in factiune: 105 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Suport, ajutor, verificator & tester ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana fac skill diamond ☆ Alte precizari: - Quote
tabs Posted January 22, 2025 Posted January 22, 2025 ☆ Nick: tabS ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutor la colegi si anumite evenimente ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana nu o sa mai am timp ☆ Alte precizari: nu am Quote
costiwille Posted January 25, 2025 Posted January 25, 2025 ☆ Nick: costi ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: atitudine, cooperare ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana cand ma voi lasa ☆ Alte precizari: nu multumesc Quote
Mostafa Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 On 1/8/2025 at 3:17 PM, Wiskae said: ☆ Nick: wiskae ☆ Numarul de zile in factiune: 105 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Suport, ajutor, verificator & tester ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana fac skill diamond ☆ Alte precizari: - vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Recommended Posts