Mostafa Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 On 1/22/2025 at 3:14 AM, tabs said: ☆ Nick: tabS ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutor la colegi si anumite evenimente ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana nu o sa mai am timp ☆ Alte precizari: nu am On 1/25/2025 at 11:02 AM, costiwille said: ☆ Nick: costi ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: atitudine, cooperare ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: pana cand ma voi lasa ☆ Alte precizari: nu multumesc vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
D a v i d d Posted February 11, 2025 Posted February 11, 2025 ☆ Nick: Davidd. ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutorul si activitatea mea. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil, pana o sa ma las de acest joc. ☆ Alte precizari: Succes tuturor. Quote
JOKER[BAD] Posted February 12, 2025 Posted February 12, 2025 ☆ Nick: JOKER ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: I helped out our faction to win in event few months back and helped new members too ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Till I don't run out of money by paying fines ☆ Alte precizari: No Quote
KNAVE Posted February 12, 2025 Posted February 12, 2025 ☆ Nick: KNAVE ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: multe amenzi 3kk ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 100-200 zile ☆ Alte precizari: nu Quote
Puya Posted February 15, 2025 Posted February 15, 2025 ☆ Nick: Rimaru ☆ Numarul de zile in factiune: 102 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin rezolvarea de contracte exemplare si prin comportamentul meu civilizat. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana primesc wipe. ☆ Alte precizari: Multumesc. Quote
XRAINBOW - Posted February 21, 2025 Posted February 21, 2025 ☆ Nick: XRainbow ☆ Numarul de zile in factiune: 326 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Consider ca am contribuit prin seriozitate, ajutorul dedicat membrilor la inceput de drum in aceasta factiune, implicarea mea ca si tester/verificator, activitate si bineinteles loialitate mea fata de conducere. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat se poate de mult. ☆ Alte precizari: Spor! Quote
AdolfHitler Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 ☆ Nick: AdolfHitler. ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am frecat menta. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mereu alaturi de Mostafa. ☆ Alte precizari: Spor Quote
Mostafa Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 On 2/11/2025 at 10:52 PM, D a v i d d said: ☆ Nick: Davidd. ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutorul si activitatea mea. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil, pana o sa ma las de acest joc. ☆ Alte precizari: Succes tuturor. vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 On 2/12/2025 at 9:54 AM, JOKER[BAD] said: ☆ Nick: JOKER ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: I helped out our faction to win in event few months back and helped new members too ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Till I don't run out of money by paying fines ☆ Alte precizari: No vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 On 2/12/2025 at 8:38 PM, KNAVE said: ☆ Nick: KNAVE ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: multe amenzi 3kk ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: 100-200 zile ☆ Alte precizari: nu vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 On 2/15/2025 at 10:59 AM, Puya said: ☆ Nick: Rimaru ☆ Numarul de zile in factiune: 102 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin rezolvarea de contracte exemplare si prin comportamentul meu civilizat. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana primesc wipe. ☆ Alte precizari: Multumesc. vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 14 hours ago, XRainbow said: ☆ Nick: XRainbow ☆ Numarul de zile in factiune: 326 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Consider ca am contribuit prin seriozitate, ajutorul dedicat membrilor la inceput de drum in aceasta factiune, implicarea mea ca si tester/verificator, activitate si bineinteles loialitate mea fata de conducere. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat se poate de mult. ☆ Alte precizari: Spor! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 14 hours ago, AdolfHitler said: ☆ Nick: AdolfHitler. ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am frecat menta. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mereu alaturi de Mostafa. ☆ Alte precizari: Spor vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
imh22 Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 ☆ Nick: imh22 ☆ Numarul de zile in factiune: 206 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu mi place sa ma laud singur. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, de obicei traiesc in prezent si nu imi fac planuri prea indepartate. ☆ Alte precizari: Sa traiesti tu Mostafa da-mi banii aia ca sunt chel Quote
Mostafa Posted February 23, 2025 Posted February 23, 2025 23 hours ago, imh22 said: ☆ Nick: imh22 ☆ Numarul de zile in factiune: 206 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu mi place sa ma laud singur. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, de obicei traiesc in prezent si nu imi fac planuri prea indepartate. ☆ Alte precizari: Sa traiesti tu Mostafa da-mi banii aia ca sunt chel vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame. Quote
Silviu. Posted March 21, 2025 Posted March 21, 2025 ☆ Nick: Silviu. ☆ Numarul de zile in factiune: 400. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: In 400 de zile cred ca am ajutat cu destule membrii, cum ar fi sms-uri, fvr urile la cerere samd. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu foarte mult ☆ Alte precizari: - Quote
Mostafa Posted March 22, 2025 Posted March 22, 2025 9 hours ago, Silviu. said: ☆ Nick: Silviu. ☆ Numarul de zile in factiune: 400. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: In 400 de zile cred ca am ajutat cu destule membrii, cum ar fi sms-uri, fvr urile la cerere samd. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu foarte mult ☆ Alte precizari: - vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
FuLL Posted March 22, 2025 Posted March 22, 2025 (edited) ☆ Nick: FuLL ☆ Numarul de zile in factiune:200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nimic ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:200 zile ☆ Alte precizari:Mersi Edited March 22, 2025 by FuLL Quote
RaMi.. Posted March 22, 2025 Posted March 22, 2025 Nick: RaMi ☆ Numarul de zile in factiune:109 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: too many things ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: till tomorrow ☆ Alte precizari: total days more than 209 Quote
xPro. Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 (edited) ☆ Nick: xPro ☆ Numarul de zile in factiune: 400 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutor oferit altor playeri si conducerii ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: probabil mai incerc inca 200 de zile ☆ Alte precizari: succes fratele Mostafa (in total am Hitman - Diamond (643 days)) Edited March 23, 2025 by xProKiLL Quote
Mostafa Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 ☆ Nick: Honny ☆ Numarul de zile in factiune: 113 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutand membrii ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: - ☆ Alte precizari: Multumesc Quote
Mostafa Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 23 hours ago, FuLL said: ☆ Nick: FuLL ☆ Numarul de zile in factiune:200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nimic ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?:200 zile ☆ Alte precizari:Mersi vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 15 hours ago, RaMi.. said: Nick: RaMi ☆ Numarul de zile in factiune:109 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: too many things ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: till tomorrow ☆ Alte precizari: total days more than 209 vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Mostafa Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 5 hours ago, xProKiLL said: ☆ Nick: xPro ☆ Numarul de zile in factiune: 400 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutor oferit altor playeri si conducerii ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: probabil mai incerc inca 200 de zile ☆ Alte precizari: succes fratele Mostafa (in total am Hitman - Diamond (643 days)) vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. 1 Quote
Mostafa Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 5 minutes ago, Mostafa said: ☆ Nick: Honny ☆ Numarul de zile in factiune: 113 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: ajutand membrii ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: - ☆ Alte precizari: Multumesc vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Recommended Posts