IonutNIA Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 ☆ Nick: IonutNIA ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu tot ce am putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mai aveam de gand dar mandatul lui Mostafa se termina. ☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Mostafa Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 1 minute ago, IonutNIA said: ☆ Nick: IonutNIA ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu tot ce am putut. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mai aveam de gand dar mandatul lui Mostafa se termina. ☆ Alte precizari: Multumesc! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
InfinitBoy Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 ☆ Nick: InfinitBoy ☆ Numarul de zile in factiune: 300 zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit prin faptul ca am ajutat hitmani care aveau nevoie de ajutor la raport. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu o perioada foarte indelungata. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru sansa oferita si ajutorul acordat, succes! Quote
Mostafa Posted March 23, 2025 Posted March 23, 2025 20 minutes ago, InfinitBoy said: ☆ Nick: InfinitBoy ☆ Numarul de zile in factiune: 300 zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit prin faptul ca am ajutat hitmani care aveau nevoie de ajutor la raport. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu o perioada foarte indelungata. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru sansa oferita si ajutorul acordat, succes! vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame, vei primi bonusul. Quote
Zapp Posted March 30, 2025 Posted March 30, 2025 ☆ Nick: Zapp ☆ Numarul de zile in factiune: 200 zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu cred ca am contribuit cu ceva in mod special pana acum. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu foarte mult, urmeaza a ma decide ce voi face. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru atentie! Quote
Jeffree Posted April 1, 2025 Posted April 1, 2025 On 3/30/2025 at 7:56 PM, Zapp said: ☆ Nick: Zapp ☆ Numarul de zile in factiune: 200 zile ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu cred ca am contribuit cu ceva in mod special pana acum. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu foarte mult, urmeaza a ma decide ce voi face. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru atentie! Vei fi adaugat pe lista Hall Of Fame! Quote
Serafim. Posted April 18, 2025 Posted April 18, 2025 ☆ Nick: Serafim. ☆ Numarul de zile in factiune: 300. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si faptul ca mi-am ajutat colegii cu diverse probleme in factiune / in afara factiunii. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Minim 500 de zile. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat! Quote
Mr.Florin47 Posted May 16, 2025 Posted May 16, 2025 ☆ Nick: akym ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: - ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil ☆ Alte precizari: Nu am! Quote
Jeffree Posted May 17, 2025 Posted May 17, 2025 On 4/18/2025 at 12:30 PM, Serafim. said: ☆ Nick: Serafim. ☆ Numarul de zile in factiune: 300. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea, rezolvarea contractelor intr-un mod cat mai silentios si faptul ca mi-am ajutat colegii cu diverse probleme in factiune / in afara factiunii. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Minim 500 de zile. ☆ Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat! 18 hours ago, FlorinAK47 said: ☆ Nick: akym ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: - ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil ☆ Alte precizari: Nu am! Veti fi adaugati pe lista Hall Of Fame! Quote
D a v i d d Posted May 23, 2025 Posted May 23, 2025 ☆ Nick: Davidd. ☆ Numarul de zile in factiune: 200. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu consider ca am contribuit cu ceva maret, cu simpla mea prezenta, activitate si seriozitate, eventual si mica perioada de verificator. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai am timp liber, nu o sa ies din aceasta factiune. ☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Puya Posted May 23, 2025 Posted May 23, 2025 ☆ Nick: Rimaru ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu faptul ca sunt destul de experimentat si de sociabil, pana acum neavand ocazia nefericita sa creez probleme in cadrul factiunii. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult timp, minim inca pe atat. ☆ Alte precizari: Multumesc. 1 Quote
Jeffree Posted June 1, 2025 Posted June 1, 2025 On 5/23/2025 at 4:32 PM, D a v i d d said: ☆ Nick: Davidd. ☆ Numarul de zile in factiune: 200. ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu consider ca am contribuit cu ceva maret, cu simpla mea prezenta, activitate si seriozitate, eventual si mica perioada de verificator. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai am timp liber, nu o sa ies din aceasta factiune. ☆ Alte precizari: Multumesc! On 5/24/2025 at 1:38 AM, Puya said: ☆ Nick: Rimaru ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu faptul ca sunt destul de experimentat si de sociabil, pana acum neavand ocazia nefericita sa creez probleme in cadrul factiunii. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mult timp, minim inca pe atat. ☆ Alte precizari: Multumesc. Veti fi adaugati pe lista Hall Of Fame! Quote
SILVE Posted June 13, 2025 Posted June 13, 2025 ☆ Nick: Silve ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu seriozitatea de care am dat dovada si efectuarea contractelor cu mare calitate! ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc Quote
D a v i d d Posted June 14, 2025 Posted June 14, 2025 ☆ Nick: Davidd. ☆ Numarul de zile in factiune: 222 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu consider ca am contribuit cu ceva anume. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. ☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Jeffree Posted June 17, 2025 Posted June 17, 2025 On 6/13/2025 at 7:09 PM, SILVE said: ☆ Nick: Silve ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu seriozitatea de care am dat dovada si efectuarea contractelor cu mare calitate! ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc On 6/14/2025 at 8:59 PM, D a v i d d said: ☆ Nick: Davidd. ☆ Numarul de zile in factiune: 222 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Nu consider ca am contribuit cu ceva anume. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. ☆ Alte precizari: Multumesc! Veti fi adaugati pe lista Hall Of Fame! Quote
SILVE Posted June 23, 2025 Posted June 23, 2025 ☆ Nick: Silve ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu seriozitatea de care am dat dovada si efectuarea contractelor cu mare calitate! ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc Quote
KARiM. Posted July 5, 2025 Posted July 5, 2025 ☆ Nick: KARiM. ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, participare la toate evenimentele propuse de catre lider chiar daca eram 2-3, multe altele. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Infinit daca s ar putea ☆ Alte precizari: Let s go champ, vei reuși Quote
Jeffree Posted July 6, 2025 Posted July 6, 2025 16 hours ago, KARiM. said: ☆ Nick: KARiM. ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, participare la toate evenimentele propuse de catre lider chiar daca eram 2-3, multe altele. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Infinit daca s ar putea ☆ Alte precizari: Let s go champ, vei reuși Vei fi adaugati pe lista Hall Of Fame! Quote
Alexandra Posted July 9, 2025 Posted July 9, 2025 ☆ Nick: Alexandra ☆ Numarul de zile in factiune:104 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea si prin ajutarea membriilor ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Din pacate voi iesi, momentan ☆ Alte precizari:Mersi Quote
KARiM. Posted July 16, 2025 Posted July 16, 2025 ☆ Nick: KARiM. ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Activitate, participare la toate evenimentele propuse de catre lider chiar daca eram 2-3, multe altele. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Infinit daca s ar putea ☆ Alte precizari: Let s go champ, vei reuși Quote
ANiKETOS Posted August 12, 2025 Posted August 12, 2025 ☆ Nick: ANiKETOS ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea constanta. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la demisie. ☆ Alte precizari: Quote
Laaurentiiu Posted August 22, 2025 Posted August 22, 2025 ☆ Nick: Laaurentiiu ☆ Numarul de zile in factiune: 101 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu seriozitatea de care am dat dovada si efectuarea contractelor cu mare calitate! ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc frumos. Quote
Jeffree Posted August 24, 2025 Posted August 24, 2025 On 8/22/2025 at 1:37 PM, Laaurentiiu said: ☆ Nick: Laaurentiiu ☆ Numarul de zile in factiune: 101 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu seriozitatea de care am dat dovada si efectuarea contractelor cu mare calitate! ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc frumos. On 8/12/2025 at 3:06 PM, ANiKETOS said: ☆ Nick: ANiKETOS ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea constanta. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la demisie. ☆ Alte precizari: Vei fi adaugati pe lista Hall Of Fame! Quote
Wiskae Posted August 24, 2025 Posted August 24, 2025 ☆ Nick: wiskae ☆ Numarul de zile in factiune: 150 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea constanta. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana fac 200 zile. ☆ Alte precizari: - Quote
ANiKETOS Posted August 24, 2025 Posted August 24, 2025 ☆ Nick: ANiKETOS ☆ Numarul de zile in factiune: 111 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea constanta. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la demisie. ☆ Alte precizari: Quote
Recommended Posts