NaKeD Posted August 24, 2025 Posted August 24, 2025 ☆ Nick: NaKeD ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea constanta. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Jeffree Posted August 26, 2025 Posted August 26, 2025 On 8/24/2025 at 11:20 AM, nKd said: ☆ Nick: NaKeD ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea mea constanta. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc! Vei fi adaugati pe lista Hall Of Fame! Quote
cute.Dybala Posted September 1, 2025 Posted September 1, 2025 ☆ Nick: Dybala ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Contrace reusite si sfaturi pentru incepatori ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult se poate ☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
D a v i d d Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 ☆ Nick: Davidd. ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: consider ca prin seriozitatea și activitatea mea. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cat mai mult, nu ma opresc aici. ☆ Alte precizari: mersi Quote
DanAdiEBine Posted September 2, 2025 Posted September 2, 2025 ☆ Nick: DanAdiEBine ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am fost activ si nu am luat sanctiuni. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mai sunt in factiune. ☆ Alte precizari: Am facut 200 de zile in total. Nu doresc bonusul. Quote
Puya Posted September 3, 2025 Posted September 3, 2025 ☆ Nick: Rimaru ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitate si profesionalismul meu. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana primesc wipe. ☆ Alte precizari: Multumesc. Quote
SILVE Posted September 15, 2025 Posted September 15, 2025 ☆ Nick: Silve ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea, verificarile contractelor si testele de intrare in agentie. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult timp posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc! 1 Quote
ZaNinJa Posted September 15, 2025 Posted September 15, 2025 ☆ Nick: ZaNinJa ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prea multe nu, decat cu verificarea contractelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sincer? Pana se inchide serverul (asta daca nu laum wipe) ☆ Alte precizari: Multumesc ! Quote
Andreeaforyou Posted September 21, 2025 Posted September 21, 2025 ☆ Nick: AndreeaForYou ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si bani in depozit. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult se poate ☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
Jeffree Posted September 21, 2025 Posted September 21, 2025 On 9/2/2025 at 11:50 AM, D a v i d d said: ☆ Nick: Davidd. ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: consider ca prin seriozitatea și activitatea mea. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: cat mai mult, nu ma opresc aici. ☆ Alte precizari: mersi 20 minutes ago, Andreeaforyou said: ☆ Nick: AndreeaForYou ☆ Numarul de zile in factiune: 100 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea si bani in depozit. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult se poate ☆ Alte precizari: Multumesc! On 9/15/2025 at 10:07 PM, ZaNinJa said: ☆ Nick: ZaNinJa ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu prea multe nu, decat cu verificarea contractelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Sincer? Pana se inchide serverul (asta daca nu laum wipe) ☆ Alte precizari: Multumesc ! On 9/15/2025 at 8:30 PM, SILVE said: ☆ Nick: Silve ☆ Numarul de zile in factiune: 200 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu activitatea, verificarile contractelor si testele de intrare in agentie. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult timp posibil. ☆ Alte precizari: Multumesc! On 9/3/2025 at 3:48 PM, Puya said: ☆ Nick: Rimaru ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Prin activitate si profesionalismul meu. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana primesc wipe. ☆ Alte precizari: Multumesc. Veti fi adaugati pe lista Hall Of Fame! Quote
.Igor Posted October 19, 2025 Posted October 19, 2025 ☆ Nick: .Igor ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Dedicare si seriozitate, sprijinirea grupului si verificarea contractelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cel putin inca 1 an. ☆ Alte precizari: Multumesc, spor tuturor! Quote
Silviu. Posted October 24, 2025 Posted October 24, 2025 On 10/19/2025 at 10:47 PM, .Igor said: ☆ Nick: .Igor ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Dedicare si seriozitate, sprijinirea grupului si verificarea contractelor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cel putin inca 1 an. ☆ Alte precizari: Multumesc, spor tuturor! Vei fi adaugat pe lista HOF ! Quote
xPro. Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 ☆ Nick: xPro ☆ Numarul de zile in factiune: 506 simulatan si 750 in total ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: nu cu multe ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: ☆ Alte precizari: mersi Quote
D a v i d d Posted December 9, 2025 Posted December 9, 2025 ☆ Nick: Davidd ☆ Numarul de zile in factiune: 400 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Funcția de verificator, activitate și ajutorul oferit colegilor. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult posibil. ☆ Alte precizari: Mulțumesc Quote
SILVE Posted December 26, 2025 Posted December 26, 2025 ☆ Nick: Silve ☆ Numarul de zile in factiune: 300 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Cu seriozitate, teste de intrare in factiune si administrarea acesteia pentru o scurta perioada. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat de mult imi mai permite timpul ☆ Alte precizari: Multumesc! Quote
.Igor Posted January 27 Posted January 27 ☆ Nick: .Igor ☆ Numarul de zile in factiune: 400 ☆ Cu ce ai contribuit pana acum in factiune?: Am contribuit printr-o relatie buna de colaborare atat cu membrii factiunii cat si conducerea ei si prin functiile de verificator respectiv tester. ☆ Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana in 2027 ☆ Alte precizari: Multumesc si spor tuturor! 1 Quote
Recommended Posts