corsimar0809 Posted December 11, 2016 Posted December 11, 2016 Informaţii din viaţa reală Nume: Mario. Ce vârsta ai?: 14 ani. Ce hobby-uri ai?: Ca hobby-uri am fotbalul si IT-ul. Ce gen de muzică asculţi?: Toate, in afara de rock. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Salutare! Sunt o fire amuzanta, respectuoasa, perseverenta, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului. De asemenea, sunt un prieten foarte loial, stiu sa tin un secret, sunt genul de persoana cu care poti vorbi orice, mereu voi fi aici pentru a te sfatui. Ca orice persoana am si niste defecte de care nu ma pot debarasa oricat as incerca, si anume insistenta si curiozitatea (uneori poate fi defect, alteori nu). Stiu sa rad / sa fac o gluma buna atunci cand e cazul si sa acord seriozitate cand este nevoie. Imi place sa socializez cu persoanele din jurul meu, incerc sa imi fac cat mai multi prieteni. Scoala ocupa un loc important in viata mea, situatia mea scolara fiind una foarte buna, pentru a-mi putea asigura o cariera in viitor. Informaţii SA-MP Nickname: DeVaBeAsT Level: 32. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am luat un singur ban, pentru afaceri ilegale (3 zile), acum aproape 2 ani. De asemenea, am luat o multime de jail-uri pe vremea in care eram incepator si mute-uri pentru spam, mai putine. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/DevaBeast Poză cu invitaţia: http://imgur.com/a/p7kBD Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Stay High. (.STH) De ce l-ai părăsit?: Sincer, am vrut sa intru in West Gangsters deoarece aici am mai multi prieteni decat acolo. Ce planuri de viitor ai pe server?: Bineinteles, ca orice player normal de SA-MP, imi doresc, in primul rand, sa obtin functii, care, la randul lor, necesita munca. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Dupa cum am precizat si mai sus, aici imi regasesc mai multi prieteni. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Idem. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Morpheus, DrinkVodka, Andrei_andrei.1, RAZiHEL, xXdaniel20Xx. Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: -.
Recommended Posts