MrStephan96. Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 TEST Taxi LS. 1.Ce fare pui la taxi? 20 2. Ce culoare au taximetristii? TheLink has left the server (/q) 1 Quote
Ernest_Anti_Depresiv Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 Nu se compara cu asta oricum: https://imgur.com/a/BbZRS Quote
brolyK47 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Nu se compara cu asta oricum: https://imgur.com/a/BbZRS Iti dau un premiu ca ai descoperit aceste poze cu Lexi dupa aproape un an si ceva, dar e ok. Mai ai pana le gasesti si cu Sweetie, poate ajungem in secolul 30 si tot nu le găsești. ON: As zice naspa, dar e oribil. Dați din gură că omul greșește, asta e. Se numeste business, o afacere din care el scoate bani si tu faci misto printr-o melodie care nu adună nici 10 lei, hai ca-i bine. O dăm pe față? Melodia e aiurea, nu-și are rostul. Parcă văd că o să vii cu pretexte de genul "Bă gAZAh, tu nu știi de caterincă?". Ba, știu de caterincă dar deja vă faceți o afacere din scandalul asta dintre bugged si rivala. Dacă aș fi să aleg, n-as alege nici una, fiecare e praf la un anumit domeniu. Bugged = gamemod unic, sistem de war de cacao, Rivală = sistem de war mijto, cam lag pe server din ce-am auzit, gamemod nu prea știu dacă-i unic. Aștept warn-ul pe forum că am zis adevarul, v-am pupat si v-am mâncat! Edited January 3, 2017 by gAZAh aka Broly47 2 Quote
theWeeknd Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Iti dau un premiu ca ai descoperit aceste poze cu Lexi dupa aproape un an si ceva, dar e ok. Mai ai pana le gasesti si cu Sweetie, poate ajungem in secolul 30 si tot nu le găsești. ON: As zice naspa, dar e oribil. Dați din gură că omul greșește, asta e. Se numeste business, o afacere din care el scoate bani si tu faci misto printr-o melodie care nu adună nici 10 lei, hai ca-i bine. O dăm pe față? Melodia e aiurea, nu-și are rostul. Parcă văd că o să vii cu pretexte de genul "Bă gAZAh, tu nu știi de caterincă?". Ba, știu de caterincă dar deja vă faceți o afacere din scandalul asta dintre bugged si rivala. Dacă aș fi să aleg, n-as alege nici una, fiecare e praf la un anumit domeniu. Bugged = gamemod unic, sistem de war de cacao, Rivală = sistem de war mijto, cam lag pe server din ce-am auzit, gamemod nu prea știu dacă-i unic. Aștept warn-ul pe forum că am zis adevarul, v-am pupat si v-am mâncat! Doamne, Adi, le-ai zis-o bine.. Quote
Liviu2701 Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Acea parte cu "unde ma duci iubirea mea" strica toata piesa. Quote
aKay. Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Povestea asta deja a devenit penibilă și învechită... Quote
Angel Valentin Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 Povestea asta deja a devenit penibilă și învechită... Esti tu prea nou :mellow: Quote
Crystensen Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Frumos , ai un +1 de la mine pentru munca depusa ! Quote
Recommended Posts