Jump to content

Cerere - Security Agency - CodeBlue. [Respins]

Recommended Posts

Posted

Nume:Catalin Stefan.
Varsta:18 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Numele meu este Catalin. Cred că sunt puține persoane care mă cunosc cu adevărat. Nu pot spune că sunt un om simplu sau ușor de înțeles. Sunt o fire contradictorie, complicată.  Și apreciez enorm oamenii care încearcă să mă înțeleagă și nu se grăbesc să mă judece.

Sunt zile în care confortul patului meu îmi aduce cea mai mare satisfacție, dar sunt și zile în care mă pun în mișcare și la sfârșitul zilei, când trag linie, sunt uimit și eu de câte am reușit să fac.
Sunt momente când devin egoist, când  mă gândesc doar la mine și trebuie să recunosc că uneori, lucrul asta m-a scutit de câteva suferințe în plus la momentul respectiv, dar m-a și dezavantajat în timp.
Mă înspăimântă ideea de a fi neputincios. De a privi un lucru, o situație, un moment fără a putea face nimic pentru a-l schimba. Mă înspăimântă faptul că deseori, realitatea te ajunge din urmă și îți arată cât ești de “mic”… pentru că da, uneori, nu e vorba doar de voință. Uneori, oricât de mult ai vrea să fie altfel, nu îți stă în putință să poți schimba acel ceva.

Locatia(Oras):Bucuresti, sectorul 5.

Ce gen de muzica asculti?: Imi place foarte mult hip-hop-ul.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :CodeBlue.
Nivel :29.
Nume folosite anterior:Rakihkov. (pe Orange), BlacksWar pe blue.
Vechime pe server:3 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Am avut la inceput pentru 3/3-uri etc..

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/i1LyJ  

Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/CodeBlue
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu.

Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care):Pe contul BlacksWar, am fost in .Si, in .TL, si clanuri mai anonime.

Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu am fost.
Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, League Of Legends.
Cu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: EvolGenius.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:9.5/10.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp