Alex Stoicu Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:DanielVarsta:16 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Daniel, sunt din Bucuresti si merg pe concluzia: 'Respecta si vei fi respectat!' . Sunt un baiat calm caruia ii place munca in echipa. Sunt perseverent in tot ceea ce fac si nu imi place sa pierd. Imi petrec cam 4-5 ore in fiecare zi pe SA:MP si in rest imi place sa ies prin baruri sau cluburi. Momentan sunt angajat intr-o relatie de aproximativ 1 an . Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti? Sincer nu am un gen de muzica preferat, ascult orice fel de gen de muzica. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :McLogoNivel :48Nume folosite anterior: KingSpeed, Mihaii[], Mayer, McLogoVechime pe server: Pe serverul blue, am o vechime de aproximativ 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am mai avut vreodata ban. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/qmEiB Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/McLogoAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut vre0data vreo altercatie cu vreun membru al clanului. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost in Sir. si in multe altele pe care nu mi le mai aduc aminte. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost vreodata in clanul [AIM] !Ce alte jocuri mai joci?:CS:GO, Gta V, Minecraft si Metin, dar jocul meu preferat ramane SA:MP-ul.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sincer, cel mai bine ma cunosc cu Haki si HiGHSPEED. Experienta SA-MP [ (10) / 10 ]: Experienta DM [ (9)/10]: CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: dnz.danutz1De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul respectat, cu "traditie" pe comunitate si cu membrii maturi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu reputatia si comportamentul meu. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Binenteles.
DELiRiC CTC Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Respins, nu ai respectat modelul de titlu.
Recommended Posts