SLOWN Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 (edited) Nickname: slown Serverul pe care ai jucat?: blue De ce ai ales sa te retragi?: pierdere de timp Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: nimic, nu are rost sa joci atata timp pentru o functie pe un joc pe care nici pe aia nu o poti obtine. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: nu voi face asta Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: multi, nu stau sa-i enumar pe toti aici. Ai altceva de adaugat?: da, SERAPHIM FAMILY NR1 Edited December 17, 2016 by Seraphim SLowN Quote
GHOSTRiDER. Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Mai bine așa.. Eu m-am lăsat pentru că s-au dat lidere in ultima perioadă numai pe pile. Quote
SLOWN Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Bafta! succes gabriel, o sa mai joc la waruri pe iuli pana la 14, mai vorbim bafta. succes, esti un baiat super de treaba. Bafta, bai! :( succes Mai bine așa.. Eu m-am lăsat pentru că s-au dat lidere in ultima perioadă numai pe pile. mda.. daca nu se aleg manageri capabili, n-ai ce face, a, si admini capabili, stii la cine ma refer bafta succes Quote
SLOWN Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Bafta! succes! Succes. la fel Pa pa taximetrist4ever tepwp Quote
G E O R G E Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 sa nu uiti cn ti-a dat promovare r5 ballas bafta frt Quote
Maribu. Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Serpahim family nr1? Sa mori tu N-am nimic cu clanu, are membri ok, dar tu esti pupincurist, ai iesit din 47 sa iei helper sau alte functii ai vazut ca nu-ti da nimeni nimic si te-ai retras, te pup, mai scapa buggedu de lichele ca tine 4 Quote
SLOWN Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 sa nu uiti cn ti-a dat promovare r5 ballas bafta frt :)) nu uit, succes Bafta. mersi, la fel Multa sanatate. la fel, taxist<3 Quote
SLOWN Posted December 17, 2016 Author Posted December 17, 2016 Serpahim family nr1? Sa mori tu N-am nimic cu clanu, are membri ok, dar tu esti pupincurist, ai iesit din 47 sa iei helper sau alte functii ai vazut ca nu-ti da nimeni nimic si te-ai retras, te pup, mai scapa buggedu de lichele ca tine Ho ba asta eu macar n am jucat cu cod ca tine, si cat despre 47, ma .. pe el de clan, doar .. in el, dupa ce am iesit din 47 am mers in KGB si a intrat reghe care mi suferea aiurea, dupa m a chemat Remzy in .Si si am intrat, daca voiam sa iau helper te ca daca pupam luam, cum au facut altii iar acum au uitat de unde au plecat, te pup, ne vedem prin oras si votbim Quote
Maribu. Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 (edited) Ho ba asta eu macar n am jucat cu cod ca tine, si cat despre 47, ma .. pe el de clan, doar .. in el, dupa ce am iesit din 47 am mers in KGB si a intrat reghe care mi suferea aiurea, dupa m a chemat Remzy in .Si si am intrat, daca voiam sa iau helper te ca daca pupam luam, cum au facut altii iar acum au uitat de unde au plecat, te pup, ne vedem prin oras si votbim Ma doare-n p***, mai stii cand ma pupai in cur sa vin la tine ma? Cand jucam pe ellison si iti faceam liste mai aveai putin si imi stergeai pantofi bai saracie mica, esti vai de tine, hai du-te si latra in alta parte, umbli prin clanuri dupa functii ca esti vai de tine Edited December 17, 2016 by Kronick //warned Quote
IonuAcasandrei Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 (edited) Ma doare-n p***, mai stii cand ma pupai in cur sa vin la tine ma? Cand jucam pe ellison si iti faceam liste mai aveai putin si imi stergeai pantofi bai saracie mica, esti vai de tine, hai du-te si latra in alta parte, umbli prin clanuri dupa functii ca esti vai de tine ce ai fututi mortii matii de agramat de ce injuri copil de 15 ani umflat prost care nu da nimeni 2 bani pe tine, cine esti tu pe samp de comentezi vai de mortii tai ti-ai dat 2 pensii sa-ti iei un cod de la un ratat si ce ai rezolvat ai facut niste besturi sa le bagi la cv, si cand nu aveai codu aveai worsturi te rugai de mine sa-ti dau bani sa le platesti, copil lesinat ce esti mai iesi din casa numai face pe altii lichele ca nu il cunosti kktule, a ajuns cine sa comenteze umflatu asta cu 100 ore pe cs go intr o saptamana Edited December 17, 2016 by Kronick //warned Quote
brolyK47 Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 =))) te pisi pe el de clan? dar in el ai crescut, noroc cu noi ca altfel nu mai aveai lider, zic si eu Macar un multumim meritam si noi, no? Dar ce sa faci, poti sa dispari de pe server, se vede comportamentul dupa ce te ridica functia, dar ce sa faci, asta e. Salot! Quote
Recommended Posts