chroniclene1337 Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Salut. Mi-am cumpărat recent un PC nou şi când rulez SA:MP-ul cu modurile lui Tibi, ultimul pack de iarna, pot juca maxim 30 de minute, dupa care iau un fel de crash, in sensul ca nu mai pot baga jocul in bara şi nici să deschid task manager să-l închid, singura soluţie fiind să dau restart la PC: E de la moduri sau de la SAMP? Vreau câteva sugestii, n-aş vrea să renunţ la moduri. Ţin să menţionez că PC-ul este performant, iar cu modurile am 102 fps constant oriunde. Quote
yonut Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 @, Cel mai sigur e de la mod, incearca sa scoti modul si sa vezi daca mai face asa Quote
chroniclene1337 Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 UPDATE: Aparent, e de la SA:MP sau PC. Am reinstalat jocul si patesc la fel, chiar mai des. Nu am niciun mod, de la ce ar putea fi? Ofer recompensă, ajutor. Am problema asta doar pe SA:MP, pe restul jocurilor n-am nici cea mai mică problemă. Quote
shark1X Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Ce Windows folosesti? Daca folosesti Windows 10 ar fi o problema, mereu luam crash-uri cand ma jucam pe W 10. Astept raspuns-ul tau. Quote
chroniclene1337 Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Ce windows ai ? 7, pe 64bit Ce Windows folosesti? Daca folosesti Windows 10 ar fi o problema, mereu luam crash-uri cand ma jucam pe W 10. Astept raspuns-ul tau. 7, pe 64bit. Quote
.meti Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Eu joc pe Windows 10 64b si nu am nici o problema. Quote
shark1X Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Hmm, nu vad care ar fi problema, incearca sa iei GTA-ul curat, fara moduri pus de Tibi in ultimul sau videoclip de SA:MP cu moduri, daca il ai pe ala, chiar nu am alte idei, totusi inclin sa cred ca este de la Windows. Quote
chroniclene1337 Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Hmm, nu vad care ar fi problema, incearca sa iei GTA-ul curat, fara moduri pus de Tibi in ultimul sau videoclip de SA:MP cu moduri, daca il ai pe ala, chiar nu am alte idei, totusi inclin sa cred ca este de la Windows. am spus mai sus, probabil nu ai citit: UPDATE: Aparent, e de la SA:MP sau PC. Am reinstalat jocul si patesc la fel, chiar mai des. Nu am niciun mod, de la ce ar putea fi? Ofer recompensă, ajutor. Am problema asta doar pe SA:MP, pe restul jocurilor n-am nici cea mai mică problemă. insa si eu tot de la windows cred ca e, mai multe persoane mi-au zis ca am windows-ul prost optimizat, zilele astea am avut o problema cu placa audio, pc-ul fiind nou, dar ideea e ca patesc asta doar pe SA:MP.. Quote
PlaiN Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 UPDATE: Aparent, e de la SA:MP sau PC. Am reinstalat jocul si patesc la fel, chiar mai des. Nu am niciun mod, de la ce ar putea fi? Ofer recompensă, ajutor. Am problema asta doar pe SA:MP, pe restul jocurilor n-am nici cea mai mică problemă. Mai cunosc persoane cu aceasta problema, insa acestia au windows 8, incearca sa reinstalezi jocul, daca problema persista, pune-ti Windows 10. Quote
TaviXZarraX Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Reinstaleaza-ti jocul, dar instaleaza-l pe ''Complete'', nu ''Custom''. Am avut aceasi problema, bafta. Quote
TRAPY Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Mai cunosc persoane cu aceasta problema, insa acestia au windows 8, incearca sa reinstalezi jocul, daca problema persista, pune-ti Windows 10. Am aceeasi problema si windows 8, ma poti ajuta? Quote
chroniclene1337 Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 (edited) nop, nu merge. am luat dupa mai putin de un minut crash.. dar se blocheaza pc-ul in totalitate, nu jocul, deci tin sa cred ca e de la windows Reinstaleaza-ti jocul, dar instaleaza-l pe ''Complete'', nu ''Custom''. Am avut aceasi problema, bafta. Edited December 18, 2016 by Seraphim Auggie Quote
chroniclene1337 Posted December 18, 2016 Author Posted December 18, 2016 Deci: - Am reinstalat jocul de 3 ori. - Am bagat 3 tipuri diferite de cr..... - Nu am niciun mod Cum ies din HQ / Casa, in maxim 1 minut mi se blocheaza tot pc-ul, restart-ul la PC fiind singura solutie. De ce? Quote
RAIN. Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 (edited) t/c Cum ai rezolvat? Edited January 30, 2017 by Rayko Quote
Recommended Posts