Jump to content

Problemă SA:MP

Go to solution Solved by chroniclene1337,

Recommended Posts

Posted

Salut. Mi-am cumpărat recent un PC nou şi când rulez SA:MP-ul cu modurile lui Tibi, ultimul pack de iarna, pot juca maxim 30 de minute, dupa care iau un fel de crash, in sensul ca nu mai pot baga jocul in bara şi nici să deschid task manager să-l închid, singura soluţie fiind să dau restart la PC: E de la moduri sau de la SAMP? Vreau câteva sugestii, n-aş vrea să renunţ la moduri. Ţin să menţionez că PC-ul este performant, iar cu modurile am 102 fps constant oriunde.

Posted

UPDATE: Aparent, e de la SA:MP sau PC. Am reinstalat jocul si patesc la fel, chiar mai des. Nu am niciun mod, de la ce ar putea fi? Ofer recompensă, ajutor. Am problema asta doar pe SA:MP, pe restul jocurilor n-am nici cea mai mică problemă.

Posted

Ce Windows folosesti? Daca folosesti Windows 10 ar fi o problema, mereu luam crash-uri cand ma jucam pe W 10. Astept raspuns-ul tau.

Posted

Hmm, nu vad care ar fi problema, incearca sa iei GTA-ul curat, fara moduri pus de Tibi in ultimul sau videoclip de SA:MP cu moduri, daca il ai pe ala, chiar nu am alte idei, totusi inclin sa cred ca este de la Windows.

Posted

Hmm, nu vad care ar fi problema, incearca sa iei GTA-ul curat, fara moduri pus de Tibi in ultimul sau videoclip de SA:MP cu moduri, daca il ai pe ala, chiar nu am alte idei, totusi inclin sa cred ca este de la Windows.

am spus mai sus, probabil nu ai citit:

UPDATE: Aparent, e de la SA:MP sau PC. Am reinstalat jocul si patesc la fel, chiar mai des. Nu am niciun mod, de la ce ar putea fi? Ofer recompensă, ajutor. Am problema asta doar pe SA:MP, pe restul jocurilor n-am nici cea mai mică problemă.

insa si eu tot de la windows cred ca e, mai multe persoane mi-au zis ca am windows-ul prost optimizat, zilele astea am avut o problema cu placa audio, pc-ul fiind nou, dar ideea e ca patesc asta doar pe SA:MP..

Posted

Mai cunosc persoane cu aceasta problema, insa acestia au windows 8, incearca sa reinstalezi jocul, daca problema persista, pune-ti Windows 10.

Posted

Mai cunosc persoane cu aceasta problema, insa acestia au windows 8, incearca sa reinstalezi jocul, daca problema persista, pune-ti Windows 10.

Am aceeasi problema si windows 8, ma poti ajuta?

Posted (edited)

nop, nu merge. am luat dupa mai putin de un minut crash.. dar se blocheaza pc-ul in totalitate, nu jocul, deci tin sa cred ca e de la windows

Reinstaleaza-ti jocul, dar instaleaza-l pe ''Complete'', nu ''Custom''. Am avut aceasi problema, bafta.

Edited by Seraphim Auggie
Posted

Deci:

- Am reinstalat jocul de 3 ori.

- Am bagat 3 tipuri diferite de cr.....

- Nu am niciun mod

Cum ies din HQ / Casa, in maxim 1 minut mi se blocheaza tot pc-ul, restart-ul la PC fiind singura solutie. De ce? 

• 1 month later...