4RedBull Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 (edited) Acum 10 minute faceam jobul de Garbage Man si dintr-o data imi scrie ca cineva s-a conectat cu ip-ul meu. Contul il stiam doar eu aveam premium + 2 masini si cateva puncte premium pe el. Daca ma puteti ajuta cu ceva am dovada ca am cont premium , avand gradul de CONT PREMIUM pe site !! Va rog ajutati-ma cu ceva nu stiu ce sa ii fac am incercat sa ii schimb parola , dar degeaba cred ca cel care il foloseste a schimbat tot numele in joc e 4RedBull orice ar spune nu sunt eu puteti verifica la profil ca este contul meu . Doar ce am donat sa imi iau premium !! Va rog ajutati-ma cu ceva ! Server Orange Bugged! Edited December 19, 2016 by 4RedBull Quote
4RedBull Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 (edited) Frate nu am cum sa accesez un ticket pe panel , deoarece nu ma lasa sa ma loghez cu contul ... Eventual sa imi fac alt cont...? Edited December 19, 2016 by 4RedBull Quote
Rares7 Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Fa alt cont, dupa faci ticket de pe noul cont. :) Quote
Adi Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Fa-ti alt cont dar nu cred ca adminii o sa te ajute deoarece nu se ocupa de asa ceva. Quote
4RedBull Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 A fost mutat contul pe alt mail mojot... @ gmail.com! si nu este mailul meu Quote
4RedBull Posted December 19, 2016 Author Posted December 19, 2016 Si nu il pot recupera fara ajutorul adminilor ? Pls ajutati-ma ca nu stiu asa multe despre forum !! si conturi sparte Quote
ezeNtrix Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Nu îți mai poți recupera contul dacă a fost spart, tu ești responsabil de el. Quote
Ionut Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Este datoria ta sa iti tie contul. Adminii nu pot face nimik in legatura sa ti-l recupereze. Quote
Bock Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Ai dat cuiva contul si poate nu aveai email pe el sau pur si simplu key-logger. Fa-ti alt cont, adminii nu pot ajuta in astfel de situatii. Quote
Recommended Posts