L.S.D. Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:VladVarsta:17 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Vlad, am 17 ani si stun din orasul Braila. Sunt o fire cu simtul umorului, imi place sa ma distrez in limita bunului simt, sa rad, sunt respectuos, respect pe cine ma respecta si imi place sa-mi fac mereu prieteni noi in care ma pot baza si in care pot avea incredere. In unele cazuri imi arat si defectele, atunci cand ma enervez, ca orice om, evident, insa daca stii sa te comporti cu mine, te asigur ca o sa ne intelegem extraordinar. Locatia(Oras):Braila Ce gen de muzica asculti?De toate. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :L.S.D.BELEAUANivel :40Nume folosite anterior:L.S.D.Vechime pe server:Jos de cand este serverul, acesta este al 2-lea cont.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):N-am avut. Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/mYxLR Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/L.S.D.BELEAUAAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu cred ca am, dar dar am, imi cer scuze fata de persoana respectiva daca i-am facut vreodata ceva caruia nu i-a convenit, insa eu cred ca nu am. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am fost, inclusiv in [AIM]. Am fost in [A]lliance, wG., TL., Interlop, [47] si multe altele. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Am mai fost, nu am iesit eu, am primit univnite si nici pana in momentul respectiv nu inteleg de ce, imediaturmatoarea zi am primit uninvite.Ce alte jocuri mai joci?:CS:GO si ETS 2.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Mistake, Devon, GhostRider, Boxed, GrasuXXX, Cheptrosu, Farki. Experienta SA-MP [ () / 10 ]:Cred ca 9.5, nu pot sa spun 10 pentru ca nu stiu chiar tot ce stie un admin de exemplu. Experienta DM [ ()/10]:Daca te referi cat de bine trag, te asigur ca e 10, dar sa fac DM pe altcineva, care sa fie civil sau in alta factiune, absolut 0. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:Nu dau aici pentru ca nu doresc sa am spam, cine doreste sa ma contacteze pe skype sa imi spuna in joc si ii dau adresa mea.De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul serios, imi place atmosfera din el, am ami fost in acesta, stiu cat de cat membrii si vreau sa imi fac prieteni noi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Prin activitatea mea pe care o voi depune, seriozitate si respect. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Sigur.
Recommended Posts