Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - SinKoDe - 1781 ore jucate - Rank 5 75 zile SI LV , Rank 3 Hitman actual.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: SinKoDe

Level: 40.

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu.

Ore jucate: In momentul de fata am 1781 de ore jucate.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/fHqJH

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/SinKode

Sanctiuni: Sanctiuni recente nu am, ultima sanctiune fiind un kick pentru afk in PNS.

Cateva realizari pe server/ forum: Tin sa mentionez ca acest cont de forum este nou datorita faptului ca am uitat parola la celalalt, si nu pot sa-i dau de cap. Realizari pe server, in primul rand sunt prietenii, pe care ma pot baza oricand. Iar pe forum nu am realizari.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Doar SA:MP joc.

De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan serios si dorit de toti playerii dupa server, cu membrii de elita, in care te poti baza oricand.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Ultimul clan in care am fost, a fost .sR . 

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai avut sansa sa fac parte din acest clan.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat, si nu sunt.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: YolloDan , RAC , StuNNer , WillJack, AsL , Kilur , TeK69.

Planuri de viitor pe server? Sa-mi repar FH-ul in primul rand, si poate pe viitor, functia de helper.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Razvan

Varsta reala: 17 ani impliniti.

Nationalitate: Român în România.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Razvan Ciprian, am varsta de 17 ani, clasa a-XI-a , sunt un baiat cuminte, intelegator, imi place sa comunic cu cei din jur, sa-mi fac prieteni noi, sa aflu cat mai multe despre ei, ma integrez foarte repede intr-un grup de oameni, ii respect atat timp cat si ei ma respecta la randul lor, imi place sa glumesc cu oamenii, in limita bunului simt, sunt sociabil, imi place sa dau o mana de ajutor oricui. Nu sunt genul de persoana care umbla cu nasul pe sus.

Ce gen de muzica asculti? Orice gen, inafara de rock si unele piese de populara.

Ce hobbyuri ai? Imi place sa inot, sa aleg, sa merg la sala cu prietenii, plimbatul in aer liber, calatoriile.

Posted (edited)

ytNmALu.pngAi doar un rank 5, dar totusi nu ai /quitgroup-uri in exces sau alte motive mai urate de a iesi din factiuni. Ore / level ok, iar comportamentul tau este exemplar. Consider ca meriti o sansa.

Edited by TL.YolloDan
Posted

Contra.

Cu un rank 5 nu faci FH, iar ala este facut de mult timp, fiind prima factiune.

Mai fa 2-3 Rank 5-uri pentru a-ți remedia puțin FH-ul.

Posted

ytNmALu.pngAi doar un rank 5, dar totusi nu ai /quitgroup-uri in exces sau alte motive mai urate de a iesi din factiuni. Ore / level ok, iar comportamentul tau este exemplar. Consider ca meriti o sansa.

Posted

Posted

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp