Popular Post Helios Posted December 21, 2016 Popular Post Posted December 21, 2016 (edited) Salutare Bugged, am revenit cu un nou update al modului Si cmd, vizionare placuta. Linkuri noi de download Blue - Click. Orange - Click. Yellow - Click. Green - Click. Red - Click. Cleo 4.3 - Click. Sampfuncs 5.3 - Click. Daca aveti ceva nelamuriri sau sugestii lasati un reply mai jos si am sa va respund in cel mai scurt timp posibil. Edited August 10, 2017 by CyberNeticK 28 2
h1gh. Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Cu engleza nu le ai de loc. Mai bine stergeai tot ce e in engleza, deci practic e 0, insa gj pentru acest mic update. 1
Helios Posted December 21, 2016 Author Posted December 21, 2016 Cu engleza nu le ai de loc. Mai bine stergeai tot ce e in engleza, deci practic e 0, insa gj pentru acest mic update. Adica? de ce? Argumenteaza.
Goromat Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Reviono cu versiunea cu toate preturile de pe servere, ceva folositor ar fi sa adaugi un de ala de setari in care sa schimbam noi preturile si ce trebuie. Nu pe toate serverele comunitati bugged sunt aceleasi preturi la licente.
Helios Posted December 22, 2016 Author Posted December 22, 2016 Foarte tare, bravo Folositor, gj. Multumesc :P Gj. Ms. Cam naspa parerea mea Asta e, mereu o sa existe putin *hate*. Reviono cu versiunea cu toate preturile de pe servere, ceva folositor ar fi sa adaugi un de ala de setari in care sa schimbam noi preturile si ce trebuie. Nu pe toate serverele comunitati bugged sunt aceleasi preturi la licente. Initial m-am gandit la asta, dar probleme e ca nu difera doar preturile, pe orange de exemplu difera si ordinea intrebarilor, dar ms de observatie, cand o sa am timp am sa ma ocup si de acest aspect.
Cheptrosu.sR Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Foarte folositor modul pentru cei din School Instructors. Ai 1+ de la mine. Si gj pentru munca depusa.
Helios Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 Gj Mulțumesc.Foarte folositor modul pentru cei din School Instructors. Ai 1+ de la mine. Si gj pentru munca depusa. Thx. ;)
Cadi Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 gg , felicitari pentru munca depusa insa poti sa faci un test.cs in care zici la membru sa posteze testu cu licenta data pe forum? Poti face si pentru red bugged? gun 100k fly 80k boat 50k? Poti face si pentru red bugged? gun 100k fly 80k boat 50k?
Helios Posted December 26, 2016 Author Posted December 26, 2016 gg , felicitari pentru munca depusa insa poti sa faci un test.cs in care zici la membru sa posteze testu cu licenta data pe forum? Poti face si pentru red bugged? gun 100k fly 80k boat 50k? Poti face si pentru red bugged? gun 100k fly 80k boat 50k? Da, lasa-mi un pm și rezolv mâine când ajung acasă.
SpeedyGonzales Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Misto mod, dar e nasol ca nu le ai cu engleza.
Helios Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 Misto mod, dar e nasol ca nu le ai cu engleza. Pai ce e gresit frate? Asa este si pe forum.
Helios Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 (edited) Update: versiunea pentru red: Click pentru download. Preturile corecte pentru serverul red. Adaugata comanda /test cu ajutorul careia un responsabil poate cere ultimul test acoradat de membrul respectiv. Util, de la mine ai +1. Multumesc ^_^ Edited December 28, 2016 by Helios
Cadi Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Update: versiunea pentru red: Click pentru download. Preturile corecte pentru serverul red. Adaugata comanda /test cu ajutorul careia un responsabil poate cere ultimul test acoradat de membrul respectiv. Multumesc ^_^ Asa da , te iei dupa pm meu hhi
Helios Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 Foarte tare, ai un +1 de la mine. Ms frt :wub: 1
Recommended Posts