Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cu engleza nu le ai de loc. Mai bine stergeai tot ce e in engleza, deci practic e 0, insa gj pentru acest mic update.

Adica? de ce? Argumenteaza.

Posted

Reviono cu versiunea cu toate preturile de pe servere, ceva folositor ar fi sa adaugi un de ala de setari in care sa schimbam noi preturile si ce trebuie. Nu pe toate serverele comunitati bugged sunt aceleasi preturi la licente.

Posted

Foarte tare, bravo

Folositor, gj.

Multumesc :P

Gj.

Ms.

Cam naspa parerea mea

Asta e, mereu o sa existe putin *hate*.

Reviono cu versiunea cu toate preturile de pe servere, ceva folositor ar fi sa adaugi un de ala de setari in care sa schimbam noi preturile si ce trebuie. Nu pe toate serverele comunitati bugged sunt aceleasi preturi la licente.

Initial m-am gandit la asta, dar probleme e ca nu difera doar preturile, pe orange de exemplu difera si ordinea intrebarilor, dar ms de observatie, cand o sa am timp am sa ma ocup si de acest aspect.

Posted

Gj

Mulțumesc.

Foarte folositor modul pentru cei din School Instructors. Ai 1+ de la mine. Si gj pentru munca depusa.

Thx. ;)
Posted

gg , felicitari pentru munca depusa insa poti sa faci un test.cs in care zici la membru sa posteze testu cu licenta data pe forum?

Poti face si pentru red bugged? gun 100k fly 80k boat 50k?

Posted

gg , felicitari pentru munca depusa insa poti sa faci un test.cs in care zici la membru sa posteze testu cu licenta data pe forum?

Da, lasa-mi un pm și rezolv mâine când ajung acasă.
Posted (edited)

• Update: versiunea pentru red: Click pentru download.
  • Preturile corecte pentru serverul red.
  • Adaugata comanda /test cu ajutorul careia un responsabil poate cere ultimul test acoradat de membrul respectiv.

Util, de la mine ai +1.

Multumesc ^_^

Edited by Helios
Posted

• Update: versiunea pentru red: Click pentru download.
  • Preturile corecte pentru serverul red.
  • Adaugata comanda /test cu ajutorul careia un responsabil poate cere ultimul test acoradat de membrul respectiv.

Multumesc ^_^

Asa da , te iei dupa pm meu hhi

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp