Helios Posted January 30, 2017 Author Posted January 30, 2017 (edited) smecher rau ba frate Ms frtlm ^_^Gj Mulțumesc Poti face si pentru green? SILV. Multumesc. Ok, lasa-mi un pm și mâine dimineața mă ocup și de asta.GgMzgg Ms ms ^_^ Edited January 30, 2017 by Helios Reborned
Helios Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Green version. Link download: Click. Informatii: Toate preturile au fost modificate pentru serverul green.bugged.ro. Limbi disponibile: Romana / engleza. 1
Fr0zeNN. Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Pentru versiunea green, aveti grija ca greseala este 30k nu 50k.
Helios Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 (edited) folositor Multumesc. Pentru versiunea green, aveti grija ca greseala este 30k nu 50k. Green version. Link download: Click. Informatii: Toate preturile au fost modificate pentru serverul green.bugged.ro. Limbi disponibile: Romana / engleza. @Rezolvata problema cu pretul de la /greseala, asa primisem intr-un pm. Orange version. Informatii: Preturile au fost adaptate pentru serverul orange. Limbi disponibile: Romana / engleza. Link download: Click. Edited February 9, 2017 by Helios Reborned
Dany Beats Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Din cate am inteles trebuie sa ai sampfuncs (pus in folderul principal) si in cleo sa pui modul, eu asa am facut si nu imi merge, ma scoate din joc, ce sa fac?
Helios Posted February 21, 2017 Author Posted February 21, 2017 Din cate am inteles trebuie sa ai sampfuncs (pus in folderul principal) si in cleo sa pui modul, eu asa am facut si nu imi merge, ma scoate din joc, ce sa fac? Cum te scoate din joc? Îți dă crash? Lasa-mi mai multe detalii intr-un pm și te ajut.
Dany Beats Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Cum te scoate din joc? Îți dă crash? Lasa-mi mai multe detalii intr-un pm și te ajut.. Am rezolvat, ms oricum
Catalin Onoiu Posted March 5, 2017 Posted March 5, 2017 Primesc crash , am instalat ultima versiune de cleo si sampfuncs-ul
Helios Posted March 6, 2017 Author Posted March 6, 2017 Primesc crash , am instalat ultima versiune de cleo si sampfuncs-ul Daca ai sampfuncs 5.3 si cleo 4.3 nu prea pot sa imi dau seama din ce motiv iei crash. Incearca sa instalezi iar jocul. Un nou link de download, se poate? Multumesc! Update link download: click.
UnDerTaKer. Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Un mod foarte ajutator pentru instructori! +1
Helios Posted March 12, 2017 Author Posted March 12, 2017 Un mod foarte ajutator pentru instructori! +1 Ms.
Recommended Posts