Jump to content

Recommended Posts

Posted

dual core 2 duo cpu E7400 2.88ghz 2.88ghz am un pc, se merita sa iau un gt 730 placa video? cam cate fps as avea cand filmez?

da-ti-mi un link de la o placa video mai ieftina, va rog. cunosc pe cnv care au aproape acelasi pc si cu o placa video mai bunicica filmeaza in 102fps constant wars si chestii, un link ceva?

Posted

Nvidia Geforce Gt 730 este o placa extraordinara pentru pretul ei, dar atunci cand filmezi nu conteaza doar placa video.

Recomanda placa asta dar daca doresti sa ai o placa mai buna iti recomanta Gtx 750 ti 2gb ddr5 128 biti 550 lei resigilata ( nu are nimic daca este resigilata, nu prezinta defecte)

Posted

Nvidia Geforce Gt 730 este o placa extraordinara pentru pretul ei, dar atunci cand filmezi nu conteaza doar placa video.

Recomanda placa asta dar daca doresti sa ai o placa mai buna iti recomanta Gtx 750 ti 2gb ddr5 128 biti 550 lei resigilata ( nu are nimic daca este resigilata, nu prezinta defecte)

ai idee in cate fps filmez?

• 2 weeks later...
Posted

Cea mai proasta idee e sa iei o placa low-end si sa joci jocuri. La fel de bine ai putea juca pe un iGPU (GPU integrat). Dar tinand cont ca procesorul tau nu este o bestie, placa s-ar potrivi. Totusi, ai putea sa iei la mana a doua un GTX 650 la acelasi pret.

Posted

Cea mai proasta idee e sa iei o placa low-end si sa joci jocuri. La fel de bine ai putea juca pe un iGPU (GPU integrat). Dar tinand cont ca procesorul tau nu este o bestie, placa s-ar potrivi. Totusi, ai putea sa iei la mana a doua un GTX 650 la acelasi pret.

Eu am gt 730 de pe timpul cand aveam dual core 3.1 si 2gb ram, acum am 8gb ram, i5 2,5 (3.3) turbo si joc fifa 17 cu ea ^_^ nu mereu e o idee proasta sa cumperi low end mereu..

Posted

Sau in functie de sursa, un HD7750 / HD7770, nu consuma nici ele mult.

Eu am gt 730 de pe timpul cand aveam dual core 3.1 si 2gb ram, acum am 8gb ram, i5 2,5 (3.3) turbo si joc fifa 17 cu ea ^_^ nu mereu e o idee proasta sa cumperi low end mereu..

Sa-ti cumperi GT730 sau echivalentul de la AMD, NOU,  trebuie sa fii batut de soarta grav. La banii la care iti iei GT730 acum nou, la 300 de lei, iti iei GTX 750Ti SH care MATURA pe jos cu GT730.

Apropo, Fifa 17 merge si pe HD510 dintr-un i3 6100, care mai e afacerea?  :ph34r: