Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Crowley.

Rank: 3.

Sugestie: Coordonatorii sa poata purta orice skin si sa poata fii alesi de la r2+.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Ar fii mai ok asa.

Posted

Nickname:BiTTeN

Rank:2.

Sugestie:Membrii ce primesc mai mult de 3 amenzi pe zi sa fie sanctionati cu Avertisment Verbal.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea? Ar ajuta membrii sa fie mai atenti.

coordonatorii vor purta doar skin-ul de lider, ei sunt aleşi de la rank 2+.

Sugestie: Coordonatorii sa poata purta orice skin si sa poata fii alesi de la r2+.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Ar fii mai ok asa.

adăugată

Posted (edited)

Sugestie:1. Adaugare regula. Sfidare coordonator - AV.

2. Tinerea unei evidente a activitatii staff-ului, acest lucru sa fie facut de catre coordonator in felul urmator.

Coordonatorii sa-si creeze un PM, in care fiecare tester/responsabil sa fie adaugat. 

In ziua in care li se reseteaza raportul, sa fie obligati sa faca o poza la /raport, ca sa putem vedea activitatea lor din ultimele 7 zile.

Cei care fac in repetate randuri o activitate mai mica de 10-15 ore, sa-si piarda functiile.

Model PM: 

~ Activitate STAFF ~

Acest topic a fost creat pentru a tine o evidenta  a activitatii Staff-ului San Fierro Paramedic Department!

Staff-ul FACTIUNII: 

X(NUME) - Y(FUNCTIA) - Z(ZIUA IN CARE PRIMESTE RR LA RAPORT) - O(Activ, Inactiv)

(!)Activ - Activitatea ta este normala, esti un membru de baza al factiunii.

(!)Inactiv - Activitatea ta este reprosabila, trebuie sa-ti revii cat mai rapid sau risti sa pierzi functia.

REGULAMENT:

1.Inainte sa primiti clear la raport, sunteti obligati sa postati un ss cu /raport. 

MODEL POSTARE:

Nick-ul meu: 

Activitate saptamana: 

Poza /raport:  

Cum crezi ca ar ajuta factiunea: 1. Este o regula buna, deoarece coordonatorul detine destule atributii asemanatoare cu ale liderului si ale co-liderului.

2. Este OK sa se tina o evidenta a activitatii saptamanale, de ce sa stea in STAFF persoane inactive? In + coordonatorul, ar trebui sa faca mai multe decat sa se bucure de jumatate de raport si skin de lider! 

Edited by Crowl3y
Posted

Sugestie:1. Adaugare regula. Sfidare coordonator - AV.

2. Tinerea unei evidente a activitatii staff-ului, acest lucru sa fie facut de catre coordonator in felul urmator.

Coordonatorii sa-si creeze un PM, in care fiecare tester/responsabil sa fie adaugat. 

In ziua in care li se reseteaza raportul, sa fie obligati sa faca o poza la /raport, ca sa putem vedea activitatea lor din ultimele 7 zile.

Cei care fac in repetate randuri o activitate mai mica de 10-15 ore, sa-si piarda functiile.

Model PM: 

~ Activitate STAFF ~

Acest topic a fost creat pentru a tine o evidenta  a activitatii Staff-ului San Fierro Paramedic Department!

Staff-ul FACTIUNII: 

X(NUME) - Y(FUNCTIA) - Z(ZIUA IN CARE PRIMESTE RR LA RAPORT) - O(Activ, Inactiv)

(!)Activ - Activitatea ta este normala, esti un membru de baza al factiunii.

(!)Inactiv - Activitatea ta este reprosabila, trebuie sa-ti revii cat mai rapid sau risti sa pierzi functia.

REGULAMENT:

1.Inainte sa primiti clear la raport, sunteti obligati sa postati un ss cu /raport. 

MODEL POSTARE:

Nick-ul meu: 

Activitate saptamana: 

Poza /raport:  

Cum crezi ca ar ajuta factiunea: 1. Este o regula buna, deoarece coordonatorul detine destule atributii asemanatoare cu ale liderului si ale co-liderului.

2. Este OK sa se tina o evidenta a activitatii saptamanale, de ce sa stea in STAFF persoane inactive? In + coordonatorul, ar trebui sa faca mai multe decat sa se bucure de jumatate de raport si skin de lider! 

Prima sugestie n-o să fie adăugată momentan.

A doua sugestie, inutilă, activitatea lor se vede prin ce fac, prin teste etc.

• 1 month later...
Posted

Nickname: SSH.

Rank: 1.

Sugestie: Modificarea regulii legata de skinuri in aceasta "* Membrii au voie sa poarte un skin de rank mai mic decat cel al lor, dar nu si mai mare decat rank-ul pe care il detin ei."

Cum crezi ca ar ajuta factiunea: Ar fii mai ok asa, odata ce ai trecut de rank-ul 1 de exemplu si-ti place sa-l poti pastra pe mai departe. Ar fii ceva inovator in istoria departamentelor de Paramedic.

Posted (edited)

Nickname: SSH.

Sugestie: Modificarea regulii legata de skinuri in aceasta "* Membrii au voie sa poarte un skin de rank mai mic decat cel al lor, dar nu si mai mare decat rank-ul pe care il detin ei."

Cum crezi ca ar ajuta factiunea: Ar fii mai ok asa, odata ce ai trecut de rank-ul 1 de exemplu si-ti place sa-l poti pastra pe mai departe. Ar fii ceva inovator in istoria departamentelor de Paramedic.

Sugestia nu va fii adăugată, deoarece nu mi se pare ok ca un membru de rank 5 să poarte skin de rank 4.

Este mult mai ok ca fiecare rank să aibă skin-ul corespunzător lui.

Edited by BAHAOS
Posted (edited)

Nickname: Vlad.

Rank: 5.

Sugestie: Propun ca responsabilii sa poata acorda /fvrespawn si atunci cand liderul / co-liderul este online deoarece de multe ori liderul si co-liderul sunt ocupate cu alte treburi "administrative". 

Cum crezi ca ar ajuta factiunea: Daca sunt responsabili, responsabili sa fie si sa-si poata face treaba cand liderul * co-liderul sunt online. Ca responsabili asta e treaba lor.

Edited by VIadd
Posted

Nickname: Vlad.

Sugestie: Propun ca responsabilii sa poata acorda /fvrespawn si atunci cand liderul / co-liderul este online deoarece de multe ori liderul si co-liderul sunt ocupate cu alte treburi "administrative". 

Cum crezi ca ar ajuta factiunea: Daca sunt responsabili, responsabili sa fie si sa-si poata face treaba cand liderul * co-liderul sunt online. Ca responsabili asta e treaba lor.

Cei ce au funcția de 'responsabil cu /fvrespawn' trebuie sa își facă treaba atunci când conducerea facțiunii nu este online. E ok asa cum este acum. Regula nu o să fie adăugată!
Posted (edited)

Nickname: Taco.

Sugestie: Sa se aduage un event de tip "Medicul Saptamanii". Un membru trebuie sa posteze sambata poza sa cu comanda /raport, cel care are cele mai multe puncte de raport, castiga o anumita suma de bani sau poate purta orice skin vrea el pe o anumita perioada.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea? Pai, membrii ar fi mai activi, iar acestia nu ar face raportul doar pentru a ramane in factiune.

Edited by Taco
  • Upvote 1
Posted (edited)

Nickname:  EGO

Sugestie: De curand am observat destule reclamatii cu acordarea de heal pe autostrada LS-LV. Iar membrii se plang ca nu este nici o regula in regulament care sa interzica acest lucru. De aceea, m-am gandit ca ar fi necesar adaugarea acestei reguli in regulamentul intern al factiunii. 

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Nu ar mai exista dubii in legatura cu aceasta problema, intampinata atat de des.

Edited by Rocket EGO
Posted

Nickname:  EGO

Sugestie: De curand am observat destule reclamatii cu acordarea de heal pe autostrada LS-LV. Iar membrii se plang ca nu este nici o regula in regulament care sa interzica acest lucru. De aceea, m-am gandit ca ar fi necesar adaugarea acestei reguli in regulamentul intern al factiunii. 

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Nu ar mai exista dubii in legatura cu aceasta problema, intampinata atat de des.

A fost adăugată.

• Upvote 1
Posted (edited)

(1) Nickname: Vlad.

Sugestie: Sa mariti premiul pentru "weekly event". De asta nu aveti decat un participant pe saptamana, fiindca este destul de mult de munca si foarte mica recompensa.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Nu ar mai fii atat de gol acel topic, si probabil nu o sa fie marita activitatea la acel event. 

(2) Nickname: Vlad.

Sugestie: Propun ca la model-ul de postare a unui test:

Nick:
Am dat test cu:
Greseli acumulate (x/3):
Poti prezenta dovezile cu testul la cererea liderului/co-liderului?:
Admis / Respins:

sa fie adaugat si sectiunea "Testul cu numarul X" ca in exemplul:

Nick:
Am dat test cu:
Testul cu numarul:
Greseli acumulate (x/3):
Admis / Respins:

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Va fii mai usor de contorizat testele acordate in vederea acordarii primei pentru testeri!
PS: Sugestia a fost acceptata si aici Click dar nu a mai fost adaugata.
Edited by VIadd
Posted

(1) Nickname: Vlad.

Sugestie: Sa mariti premiul pentru "weekly event". De asta nu aveti decat un participant pe saptamana, fiindca este destul de mult de munca si foarte mica recompensa.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Nu ar mai fii atat de gol acel topic, si probabil nu o sa fie marita activitatea la acel event. 

(2) Nickname: Vlad.

Sugestie: Propun ca la model-ul de postare a unui test:

Nick:

Am dat test cu:

Greseli acumulate (x/3):

Admis / Respins:

sa fie adaugat si sectiunea "Testul cu numarul X" ca in exemplul:

Nick:

Am dat test cu:

Testul cu numarul:

Greseli acumulate (x/3):

Admis / Respins:

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Va fii mai usor de contorizat testele acordate in vederea acordarii primei pentru testeri!
PS: Sugestia a fost acceptata si aici Click dar nu a mai fost adaugata.

Sugestia cu nr. 2 o să fie adăugată, cât despre Event, duminică o să fie șters și o să fie adăugat unul nou.

• 9 months later...
Posted

Nickname: GoLd3N

Rank:  1

Sugestie: Marire prime ex: 75days:20kk,  100days:30 si tot asa inca 10kk la 50days..

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Avem un lead nou si 2kkk in deposit ai putea face asa.

• Upvote 1
Posted

Nickname: GoLd3N

Rank:  1

Sugestie: Marire prime ex: 75days:20kk,  100days:30 si tot asa inca 10kk la 50days..

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Avem un lead nou si 2kkk in deposit ai putea face asa.

Sugestia o să fie adaugată.

• Upvote 1
  • 10 months later...
Posted

Nickname: ShadowDenis

Rank: 2

Sugestie: M-am gandit ca ar fi ok,pentru noi paramedicii din SF,sa avem acces la ambulantele din LS,mai exact cele 2 ambulante de la CNN LS si la ambulantele de la spitalul de langa skatepark.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Deoarece paramedicii din SF,trebuie sa vina cu ambulantele din SF,iar cei din LV le pot lua cu usurinta din LS. Am economisii mult mai mult timp daca am putea lua si noi ambulantele din LS.

• 4 weeks later...
Posted

Nickname: DiViNE.

Sugestie: M-am gandit ca ar fi ok ca, intr-o saptamana din fiecare luna, adica o saptamana pe luna sa se faca un event, adica un eveniment care sa tina 2 ore. Bineinteles inainte sau dupa ora 20:05 cand unii playeri iau reset la raport. M-am gandit la un fel de 'event', playerul care face cele mai multe puncte de raport intr-o ora sau 2s sa primeasca o suma de bani.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?:  Cred ca ar motiva playerii sa faca raport ca sa castige event-ul si nu s-ar mai intampla ca unii playeri sa primeasca uninvite pentru 'Incomplet Faction Raport' si i-ar face mai activi, parerea mea.

Posted
On 3/14/2019 at 11:44 AM, iAndrei77z said:

Nickname: DiViNE.

Sugestie: M-am gandit ca ar fi ok ca, intr-o saptamana din fiecare luna, adica o saptamana pe luna sa se faca un event, adica un eveniment care sa tina 2 ore. Bineinteles inainte sau dupa ora 20:05 cand unii playeri iau reset la raport. M-am gandit la un fel de 'event', playerul care face cele mai multe puncte de raport intr-o ora sau 2s sa primeasca o suma de bani.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?:  Cred ca ar motiva playerii sa faca raport ca sa castige event-ul si nu s-ar mai intampla ca unii playeri sa primeasca uninvite pentru 'Incomplet Faction Raport' si i-ar face mai activi, parerea mea.

Sugestia ta o sa fie adăugată în viitor.

• 4 months later...
Posted

Nickname: BellaBia

Rank: 5

Sugestie: Adminii sa nu fie nevoiti sa participe la sedinta obligatorie, adica sa nu primeasca fw.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Consider ca adminii merita sa nu fie sanctionati, deoarece au o experienta destul de mare si stiu foarte bine ce trebuie sa faca intr-o factiune. Acest lucru nu ajuta doar factiunea, ci si serverul, deoarece adminii sunt ocupati sa inchida reporturile si reclamatiile.

Posted
On 7/22/2019 at 4:23 PM, BellaBia said:

Nickname: BellaBia

Rank: 5

Sugestie: Adminii sa nu fie nevoiti sa participe la sedinta obligatorie, adica sa nu primeasca fw.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Consider ca adminii merita sa nu fie sanctionati, deoarece au o experienta destul de mare si stiu foarte bine ce trebuie sa faca intr-o factiune. Acest lucru nu ajuta doar factiunea, ci si serverul, deoarece adminii sunt ocupati sa inchida reporturile si reclamatiile.

Sugestia nu va fi implementată, chiar dacă au experienţă nu cred că 10 minute pe lună îi încurcă cu ceva.

• 4 months later...
Posted

Nickname: Zack

Rank: 1

Sugestie: Adaugarea functii de responsabil cu amenzile.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Dupa rank 5 sau chiar multe zile parerea mea, ca te vei plictisi doar sa dai [/heal], ar face mai intesiva activitatea membrilor, ar fi o usurare adusa STAFF-ului factiunii, ar marii respectul dintre membrii si totodata multi membrii ar fi mai activi datorita obtinerii acestei functii.

Posted

Nickname: Zack

Sugestie:Medicul saptamanii (membrul cu cele mai multe puncte de /raport *(heal-uri)* sa primeasca o prima.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Ar creste activitatea membrilor in tot ce inseamna raport.

• 1 month later...
Posted

Sugestie: M-am gandit ca ar fi ok,pentru noi paramedicii din SF,sa avem acces la ambulantele din LS,mai exact cele 2 ambulante de la CNN LS si la ambulantele de la spitalul de langa skatepark.

Cum crezi că ar ajuta facţiunea?: Deoarece paramedicii din SF,trebuie sa vina cu ambulantele din SF,iar cei din LV le pot lua cu usurinta din LS. Am economisii mult mai mult timp daca am putea lua si noi ambulantele din LS.

• Like 2
Posted
On 2/2/2020 at 7:13 PM, .ShadowDenis. said:

Nu depinde de mine acest lucru, poti face sugestii care nu implica scripting.