Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut

Prin 2014 am achizitionat o Placa video Gigabyte NVIDIA GeForce GT 630 2048MB, DDR3, 128bit, HDMI, DVI, VGA

Memorie Kingston HyperX blu 4GB, DDR3, 1600MHz, CL9, 1.65V

Procesor Intel® Core™ i3 3240, 3400MHz, 3MB, socket 1155, Box

Placa de baza Gigabyte B75M-D3H, socket 1155

Jocurile le ducea decent, LoL la maxim = peste 80 fps

CS:GO = pe low, doar cateva la mediu sau maxim in 120

GTA V = imi ducea in 30 fps, cam asa, dar se bloca ca dracu prin oras, trebuia sa stau prin desert sa joc decent.

Asta vara mi s-a stricat placa de baza si aceasta placa de baza nu prea se mai gaseste, si nu erau nici alte placi compatibile cu ce aveam eu, nu erau compatibile ba cu procesorul ba cu ramii etc

Ieri am dat comanda e o Placa de baza ASUS M5A78L-M LX3, Socket AM3+ si un Procesor AMD FX X4 4320, 4000MHz, 4MB, socket AM3+ si inca 8gb ram ddr3 1600mhz pe care i-am luat dupa ceva timp dupa ce mi s-a ars pc-ul

Vreau sa cer o parere, cam cum ar merge gta v sau si cs go pe mediu sau pe low cu componentele astea: 12gb ram DDR3 1600mhz CL9 / 10, nvidia geforce gt 630 2gb ddr3 128 bit si procesorul ala amd de il pusei mai sus

Si vreau sa imi raspundeti si la o intrebare, daca eu am avut aia 4gb ram care sunt CL9 si mai pun si astia 8gb care sunt CL10, are ceva? apar probleme sau sunt ok?

As dorii sa raspundeti daca va pricepeti, mersi :)

Edited by AIM-aLLemanio
Posted

Gta 5 o sa mearga putin mai bine datorita procesorului dar placa video te trage in jos.

1. Vinde placa de video care o ai si procesorul i3 daca il mai ai.

2. Cu banii de pe ele poti cumpara o placa video gen; Nvidia geforce gtx 750 ti oc 2gb/4gb 128 biti, pe cea de 2gb o gasesti undeva la 500 lei iar cea de 4gb undeva pe la 700-750 lei.

O sa te ajute mai mult gtx-ul asta si gta 5 o sa mearga mult mai bine, placa de o ai este destul de veche si slabuta.

Si intradevar daca vrei sa usurezi viata pc-ului cumpara un SSD de la Kingston, unul de 120 GB este suficient pentru ca nu bagi jocuri pe el, dar in schimb o sa ruleze programele/windows-ul mai usor si mai rapid.

Posted

Gta 5 o sa mearga putin mai bine datorita procesorului dar placa video te trage in jos.

1. Vinde placa de video care o ai si procesorul i3 daca il mai ai.

2. Cu banii de pe ele poti cumpara o placa video gen; Nvidia geforce gtx 750 ti oc 2gb/4gb 128 biti, pe cea de 2gb o gasesti undeva la 500 lei iar cea de 4gb undeva pe la 700-750 lei.

O sa te ajute mai mult gtx-ul asta si gta 5 o sa mearga mult mai bine, placa de o ai este destul de veche si slabuta.

Si intradevar daca vrei sa usurezi viata pc-ului cumpara un SSD de la Kingston, unul de 120 GB este suficient pentru ca nu bagi jocuri pe el, dar in schimb o sa ruleze programele/windows-ul mai usor si mai rapid.

Placa video oricum o schimb vara viitoare, da inca am procesorul, dar cine dracu crezi ca le mai cumpara? nu cred ca iau 2 mil jumate pe placa video si pe procesor nush, o sa vad.

Posted

Placa video oricum o schimb vara viitoare, da inca am procesorul, dar cine dracu crezi ca le mai cumpara? nu cred ca iau 2 mil jumate pe placa video si pe procesor nush, o sa vad.

Acel i3 pe care il aveai matura pe jos cu FX4320.

Ca idee, i3-ul il dai cu 200-250 de lei, iar pe placa video care e o rajnita, undeva la 150 de lei (daca o cumpara cineva, ca la banii astia deja gasesti HD7750 care ii da clasa).

Pe acel FX4320 daca il ai deja, nu l-as combina cu mai mult de un GTX1050Ti.

Posted

Acel i3 pe care il aveai matura pe jos cu FX4320.

Ca idee, i3-ul il dai cu 200-250 de lei, iar pe placa video care e o rajnita, undeva la 150 de lei (daca o cumpara cineva, ca la banii astia deja gasesti HD7750 care ii da clasa).

Pe acel FX4320 daca il ai deja, nu l-as combina cu mai mult de un GTX1050Ti.

Pe net zicea ca sunt cam de aceeasi performanta, i3-ul cu amd-ul asta, si oricum placa video am zis ca o sa o schimb, nu stiu ce o sa iau dar vad eu. Mersi de parere

• 3 months later...