Keeper Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Salut! Acest tutorial este făcut în special pentru începători. Descriere: Pentru cei ce nu știu sampgui-ul și mouse-ul sunt înfățișarea chenarului din spatele meniului "tab" (lista de jucători) și mouse-ul este forma, culoarea și dimensiunile săgeții din joc. Instrucțiuni de instalare: cele două fișiere în format .PNG se redenumesc, astfel încât jocul să le poată recunoaște ("sampgui" respectiv "mouse"); le selectăm și pur și simplu dăm drag & drop în folderul principal, unde avem instalat jocul; vom fi întrebați ce acțiune dorim ca Windows-ul să execute (Să dea replace, să omită să copieze fișierele cu un nume existent sau să le copieze, dar modificându-le numele); vom selecta prima opțiune. *Vă mulțumesc că ați avut răbdare să citiți acest tutorial, în realitate nu este așa mare chestie să schimbi două fișiere. Ca fapt divers, sampgui-ul și mouse-ul pe care le folosesc eu le puteți găsi aici. Baftă buGGed!
RamseyA Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Nu cred că era nevoie de un tutorial pentru asta.
Recommended Posts