ShaDey Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 Ce devreme mă pun la somn. :( Pe unde a nins de-a rupt? :o Pe la tine Quote
ShaDey Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 Asta știu și eu.. Asta știu și eu.. Maimu fraiera si suparata :( Quote
Allexandra Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Maimu fraiera si suparata :( Doar nervoasă că pierd pe LoL :)) Quote
C R I U S Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Doar nervoasă că pierd pe LoL :)) trece Quote
ShaDey Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Doar nervoasă că pierd pe LoL :)) Nubixa. Quote
Allexandra Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 https://www.facebook.com/AcousticTrench/videos/1392471360772356/ Ce frumos ;o3 Quote
Redactor KimpRip Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Bafta cu clanul, eu nu prea imi mai vad rostul aici... toata lumea ma jigneste aiurea fara motive si ca sa vezi ma sunt luat si peste picior, daca e poate pe viitor am sa revin, insa pana atunci nu prea mai am chef.Mult succes pe viitor Collapse/Shadeey/Allexandra/Mamecu si ceilalti cu care m-am putut intelege. Quote
Allexandra Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Bafta cu clanul, eu nu prea imi mai vad rostul aici... toata lumea ma jigneste aiurea fara motive si ca sa vezi ma sunt luat si peste picior, daca e poate pe viitor am sa revin, insa pana atunci nu prea mai am chef.Mult succes pe viitor Collapse/Shadeey/Allexandra/Mamecu si ceilalti cu care m-am putut intelege. Kimpușor. :( Quote
Helios Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Bafta cu clanul, eu nu prea imi mai vad rostul aici... toata lumea ma jigneste aiurea fara motive si ca sa vezi ma sunt luat si peste picior, daca e poate pe viitor am sa revin, insa pana atunci nu prea mai am chef.Mult succes pe viitor Collapse/Shadeey/Allexandra/Mamecu si ceilalti cu care m-am putut intelege. Bafta Salutare Cf frtlm Quote
.clau. Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Bafta Cf frtlm Bn bag niste moduri tu? :wub: Quote
Allexandra Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 ”Nu mai ies din NG, stau aici până mă las” - Ale, 2k16. 2k17 e un an nou, deci.. :rolleyes: Quote
Helios Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 Bn bag niste moduri tu? :wub: Io ascult muzica, ce moduri? Alea postate de mn? :-? S.I LV e baza :> Sorry ca postez aici, trebuia s-o zic! Brolyca cf, îmi dai si mie font-ul ăla blue? :]]] Quote
L003 Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Bafta cu clanul, eu nu prea imi mai vad rostul aici... toata lumea ma jigneste aiurea fara motive si ca sa vezi ma sunt luat si peste picior, daca e poate pe viitor am sa revin, insa pana atunci nu prea mai am chef.Mult succes pe viitor Collapse/Shadeey/Allexandra/Mamecu si ceilalti cu care m-am putut intelege. Bafta Quote
Recommended Posts