Jump to content

Recommended Posts

Posted

Strcmp - Slab & incet. Recomand SSCANF & ZCMD

Register(cel care l-ai facut tu) - Bun, este mai in siguranta decat cu MySQL.

Bafta.

Posted

Mda , mai bine ma pricep la site-uri , wap , etc. decat la Servere , Script , etc.

Oricum eu nu inteleg foarte multe de acolo , deci bafta in continuare ..

Posted (edited)

@CraZy666, daca vrei sa-ti iasa ceva frumos , sa vorbesti cu alde shadow/tibi sa adauge [pawno] [/pawno] (sau cum este).

Sper ca ai inteles ce vreau sa-ti zic .

Oricum , felicitari pentru ceea ce ai facut !

Edited by KRANTZ
Posted (edited)

Mda , mai bine ma pricep la site-uri , wap , etc. decat la Servere , Script , etc.

Oricum eu nu inteleg foarte multe de acolo , deci bafta in continuare ..

Spargeri conturi..

Tutorialul asta il gasiti pe SAMP wiki dar e in engleza. El l-a tradus si a dat copy / paste ;)

Edited by Kanabys666
Posted

Spargeri conturi..

Tutorialul asta il gasiti pe SAMP wiki dar e in engleza. El l-a tradus si a dat copy / paste ;)

:)) a fost de mult chestia asta , dar nu mai merge, m-am lasat ,   shad0w te prinde orice ai face ;)

Posted

Spargeri conturi..

Daca tu imi dai link-ul cu tutorialul eu sunt Stefan Cel Mare, ceea ce nu sunt, nu mai vorbii aiurea ca vb prost...

Daca nu crezi ca e facut de mine 100% esti n00b.

Posted

Boss-ule deja l-am gasit pe net , pacalesti lumea degeaba cu un mic copy/paste cum ai facut si cu celalat tutorial , pleaca de la acesta categorie te bate rau , revin cu edit cu link;)

Posted

Boss-ule deja l-am gasit pe net , pacalesti lumea degeaba cu un mic copy/paste cum ai facut si cu celalat tutorial , pleaca de la acesta categorie te bate rau , revin cu edit cu link;)

Ok, arata link-ul, daca este identic sau putin la fel eu ma las de scriptat si ii zic unui admin sa trimita topicu asta la COS

Posted

So , where is link ?

Posted (edited)

Tutorialele sunt praf, nu cred ca cineva intelege un lucru din ele, nu ai explicat nimica bine.

Primul tutorial, daca bagi tu comanda asta intr-un gamemode nou iti spun ca o sa dea multe erori pentru ca e bazata pe sistemul de salvare a conturilor de pe GF.

SetVehiclePos(tmpcar, -2311.7415,-1637.7587,483.2643);  //coordonatele masinii, eu acolo am salvat de exemplu un infernus pe chilliad, cand te teleportezi acolo o sa apara si acest infernus.

Aici nu sunt coordonatele masinii ci coordonatele unde vrei sa iti teleportezi tu masina.

Indentarea e facuta praf, nu pui acoladele cum trebuie, nici macar codul nu e pus unde trebuie.

Al 2-lea tutorial, tu tot ceea ce ai facut pana acu a fost sa dai copy-paste dintr-un gamemode bazat pe GF.Ceea ce ai pus tu nu se pune la sfarsitul gamemode-ului ci se pune intr-un callback cum ar fi OnPlayerConnect sau OnPlayerRequestClass pentru ca altfel nu o sa iti functioneze deloc.In plus, nu ai de ce sa ii atribui variabilei gPlayerAccount valoarea 1 deoarece, din cate stii, variabila asta e  o variabila de tip BOOLEAN care detecteaza daca un jucator are cont sau nu, cel mai mult poti s-o pui intr-un IF sa vezi daca are cont, daca da afisezi mesajul.

Al 3-lea tutorial, nu am cuvinte, ai dat copy-paste de aici: Click

Al 4-lea tutorial, wow, nici la asta n-am cuvinte, ne-ai invatat cum sa deschidem pawno.

Al 5-lea tutorial, macar in asta n-ai avut mult de explicat si poate intelege cineva ceva.

Al 6-lea tutorial, din nou, nu spui callback-ul in care trebuie pusa chestia aia, chestia aia trebuie pusa la callback-ul OnPlayerStateChange

Al 7-lea tutorial, eroarea aia apare datorita faptului ca serverul nu poate incarca pluginurile, nu conteaza ca e plugin de streamer sau sscanf

Deci, nu te mai da scripter pentru ca tu doar copiezi chestii dintr-un gamemode si le postezi pe forum.In plus, mai si copiezi tutoriale de pe alte forum-uri.

Edited by Vendetta
Posted

Ba copile, arata-mi unde am copiat, chestia cu dini am postat EU tutorialul pe sa-mp.ro si gta-mp.ro.

Ma si enervezi. Daca vrei sa vezi cu adevarat ca eu sunt pe sa-mp.ro da`mi contul si iti dau un PM si mai vorbim.

Nu te mai da mare copil.

Daca te pun sa-mi creezi un sistem de register/login de c*** pe tine.

Daca te pun sa`mi creezi un sistem de war esti bata.

Posted

Inainte de toate, te rog sa iti controlezi limbajul, imi dau seama cat de bine stii tu scripting daca nu stii nici macar sa explici unele lucruri simple si nu faci diferenta intre un mod GF si un alt mod.

Poate ca n-ai copiat si e tutorialul facut de tine, insa vad ca bubui de inteligenta pentru ca nu stii sa dai nici un copy-paste.

Ti-am mai spus, prin tutorialele puse aici de tine dai dovada ca esti un newbie in scripting care nu stie sa faca mai nimic decat sa dea copy-paste din alte GM-uri si dupa sa isi insuseasca munca.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp