Jump to content

Cerere Lary - Seraphim Family [ACCEPTAT]

Recommended Posts

Posted

Nume: Denis
Varsta (reala): 13 ani.
Sex: Baiat.
Tara de provenienta: Romania.
Orasul in care locuiesti: Focsani.
Nickname: Lary
Link catre profilul din panel: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Lary
Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): probabil kick pt /call 112, nu prea mai tin minte.
De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Am observat ca este un clan nou si as vrea sa fac parte din el. Membrii din cate am observat sunt bine alesi in clan.
Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am facut parte din multe clanuri. Cele mai importante sunt Don, [F], etc.
De ce ai iesit din ultimul clan?: Erau prea multi civili in el si prea sa certau intre ei.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Cunosc multi din acest clan, cu toti ma inteleg, ma refer ca nu are nimeni nimic cu mine.
Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice):  Sunt un baiat care glumeste, in limita bunului simt, pot fii serios, nu sunt genul de persoana care injura, in trecut pe server injuram, dar mi-am potolit injuraturile, imi place sa ajut mult. Mai multe sper sa aflati voi despre mine daca ajung in clan sau daca ma stiti de pe server.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Ma inteleg cu toti.
Esti constient ca cel mai important
 lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Inteleg.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp