Jump to content

Cerere Seraphim - Mitza. [ACCEPTAT]

Recommended Posts

Posted

Nume: Benea Ioan-Mihai.
Varsta (reala): 14 
Sex: Masculin.
Tara de provenienta: România.
Orasul in care locuiesti: Ineu județul Arad.
Nickname: Mitză
Link catre profilul din panel: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Mitza 
Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente):  Jail admin, dar am primit unjail deoarece nu a filmat adminul, mute acum 1 lună și ban 3 zile auto-clicker.
De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Faptul că acest clan este creat de către lideru facțiunii din care fac parte mă motivează deoarece conduce foarte bine facțiunea și cred că așa o să facă și cu clan-ul acesta.
Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Don, .wankers, etc.
De ce ai iesit din ultimul clan?:  Demisie pentru Seraphim Familly.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Colegii mei din facțiune care sunt aici, și cu ceilalți pe parcurs.
Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): Mă numesc Mihai, am frumoasa vârstă de 15 ani și provin dint-un oraș de lâng Arad, nu prea dotat ca o reședință de județ dar este destul de mare pentru zonele unde stau eu. Așa, să trecem la descrierea mea fizică, practic basket-ball, dansuri populare și nu în ante-penultimul rând îmi place să citesc cărți erotice (în timpul liber).

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Nu, nu am tangențe cu cineva din acest clan.â
Esti constient ca cel mai important
 lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Da, am acest lucru.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Desigru că am luat la cunoștință.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp