Jump to content

Recommended Posts

Posted

nice

Mersi mult!

frumos chiar frumos gg

Multumesc! De folos pentru mafioti :)

Posted

Parca nu aveai voie cu cleo ca mafiot

E mafiot dar el e mafiot prin felul lui de a se comporta pt ca vad ca e in NR pe orange.

Foarte buna ideea modului dar si implementarea acestuia, si da, e legal.

+1 pt ca ai facut video misto.

• Upvote 1
Posted

E mafiot dar el e mafiot prin felul lui de a se comporta pt ca vad ca e in NR pe orange.

Vezi ca esti prost? Nu am criticat modul in niciun fel, doar am precizat ca e interzis cu moduri cleo ca mafiot si e cam inutil.

Posted

bines

Stim. :3

gg

Ty :*

Bine tu.

Ms.

Parca nu aveai voie cu cleo ca mafiot

Ah, chiar nu m-am gandit la asta. Puteti intra pe un cont lvl 1 ca sa va antrenati si cand intrati pe contul de mafie il scoateti.

El nu zicea de mine ca n-am voie, zicea ca mafiotii n-au voie cu cleo.

Iti multumesc mult pentru apreciere, sunt foarte fericit ca sunt apreciat de o persoana care la randul ei, face niste moduri bomba  :ph34r:

Multumesc pentru +1 <3

Gj!

Thanks!

Pacat ca mafiotii nu au voie.

Da, nu m-am gandit la asta cand am scris topicul, insa cum am mai zis, se poate intra pe un cont lvl 1 pentru antrenament, si dupa sa-l scoti din cleo, cred ca e permis sa faci asta.

Posted (edited)

@@Twig, fonts.txd pls??

Daca ai invedere de ala unde arata ceasul, ip-ul si banii, e default. 

ceai de anjuri ua metin

Nush.

Bună idee, ai +1

Multumesc <3

Frumos modul si folositor.

:)

Daca chiar v-a placut modul nu ezitati sa imi lasati si un like pe YouTube! Daca va plac videoclipuri de acest gen va puteti abona, voi continua sa filmez moduri! 

Edited by Twig
Posted

Daca ai invedere de ala unde arata ceasul, ip-ul si banii, e default. 

Nush.

Multumesc <3

:)

Daca chiar v-a placut modul nu ezitati sa imi lasati si un like pe YouTube! Daca va plac videoclipuri de acest gen va puteti abona, voi continua sa filmez moduri! 

pai il vreau

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp