Popular Post Twig Posted December 30, 2016 Popular Post Posted December 30, 2016 (edited) Vreau sa va prezint un mod cu care poti sa iti antrenezi 'aim-ul' in SA:MP. Toti stiti ca pe CS:GO sunt mape diverse pentru acest antrenament insa pe SA:MP unicul antrenament posibil este 'paint-ul'. Insa aceasta metoda de antrenare este mult mai efectiva deoarece aici iti antrenezi nu doar 'aim-ul', iti antrenezi si reactia. Acel 'mpc' apare in locuri diferite si daca te joci cateva minute pe zi cu el vei evolua mult la tras. Dupa mine modul este foarte folositor pentru mafioti, inainte de war va puteti antrena sau in timpul in care nu aveti attack sa nu pierdeti timpul va puteti antrena. In videoclip v-am aratat comenzile acestui mod, instalarea fiind default, pur si simplu puneti cele 3 fisiere in folderul Cleo. Daca nu doriti sa auziti 'headshot' cand dati headshot si acel sunet cand nimeriti in 'mcp', pur si simplu nu bagati cele 2 fisiere audio in Cleo. Aveti si un tabel in care va arata cate gloante ati tras, cate ati nimerit si cate capuri 'HeadShot-uri' ati dat. Hits - cu verde. HeadShot - cu rosu. Din tabel, culoarea gri inseamna gloantele pe care le-ati ratat. toate link-urile sunt in descriere, comenzile la fel. Modul este 100% legal pentru ca nu iti aduge nici un ajutor material. Edited December 31, 2016 by Twig 13
Twig Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 nice Mersi mult! frumos chiar frumos gg Multumesc! De folos pentru mafioti :)
.meti Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Parca nu aveai voie cu cleo ca mafiot detalii dumnezei mati
gumball3000 Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Parca nu aveai voie cu cleo ca mafiotE mafiot dar el e mafiot prin felul lui de a se comporta pt ca vad ca e in NR pe orange. Foarte buna ideea modului dar si implementarea acestuia, si da, e legal. +1 pt ca ai facut video misto. 1
Madden.SS Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 E mafiot dar el e mafiot prin felul lui de a se comporta pt ca vad ca e in NR pe orange. Foarte buna ideea modului dar si implementarea acestuia, si da, e legal. +1 pt ca ai facut video misto. Vezi ca esti prost? Nu am criticat modul in niciun fel, doar am precizat ca e interzis cu moduri cleo ca mafiot si e cam inutil.
Padrino Giovanni Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 interesant, dar mult mai bun paint ul :))
Twig Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 bines Stim. :3 gg Ty :* Bine tu. Ms. Parca nu aveai voie cu cleo ca mafiot Ah, chiar nu m-am gandit la asta. Puteti intra pe un cont lvl 1 ca sa va antrenati si cand intrati pe contul de mafie il scoateti. E mafiot dar el e mafiot prin felul lui de a se comporta pt ca vad ca e in NR pe orange. Foarte buna ideea modului dar si implementarea acestuia, si da, e legal. +1 pt ca ai facut video misto. El nu zicea de mine ca n-am voie, zicea ca mafiotii n-au voie cu cleo. Iti multumesc mult pentru apreciere, sunt foarte fericit ca sunt apreciat de o persoana care la randul ei, face niste moduri bomba :ph34r: Multumesc pentru +1 <3 Gj! Thanks! Pacat ca mafiotii nu au voie. Da, nu m-am gandit la asta cand am scris topicul, insa cum am mai zis, se poate intra pe un cont lvl 1 pentru antrenament, si dupa sa-l scoti din cleo, cred ca e permis sa faci asta.
Twig Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 (edited) @@Twig, fonts.txd pls?? Daca ai invedere de ala unde arata ceasul, ip-ul si banii, e default. ceai de anjuri ua metin Nush. Bună idee, ai +1 Multumesc <3 Frumos modul si folositor. :) Daca chiar v-a placut modul nu ezitati sa imi lasati si un like pe YouTube! Daca va plac videoclipuri de acest gen va puteti abona, voi continua sa filmez moduri! Edited December 30, 2016 by Twig
Hutchinson Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Daca ai invedere de ala unde arata ceasul, ip-ul si banii, e default. Nush. Multumesc <3 :) Daca chiar v-a placut modul nu ezitati sa imi lasati si un like pe YouTube! Daca va plac videoclipuri de acest gen va puteti abona, voi continua sa filmez moduri! pai il vreau
Twig Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 pai il vreau Tine-l: http://viid.me/qyzUEM
BogdanNR1 Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Frumosss, respect + 1 de la mine te pwp salpa!
Twig Posted December 30, 2016 Author Posted December 30, 2016 Frumosss, respect + 1 de la mine te pwp salpa! Multumesc, pup <3 gg Ms.
Recommended Posts