Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Gabor

Level: 18

Ore jucate:330

Profilul de pe panel (link)  : http://orangepanel.bugged.ro/profile/Gabor

Ai mai facut parte din alte clanuri? Daca da, de ce ai iesit?: Da am mai fost in alte clanuri am iesit pentru ca era plina de incepatori.

Cum te-ai descrie? (minim 15 cuvinte): Ma numesc George si am varsta de 16 ani. Imi plac foarte mult jocurile pe computer si sa ies cu prieteni prin oras. Ma consider un om corect, îmi place sa ajut atunci când mi se cere ajutorul si ma consider o persoana calma si cu bun simt. De fel sunt putin mai retras, îmi place sa îmi fac treaba cât mai bine si sa respect munca celor din jurul meu. Cu toate acestea, îmi place sa fac glume si sa ma autocritic. Cred ca cel mai mare defect al meu este egoismul. Fiind singur la parinti, am retineri în a-mi împarti bunurile personale. Sunt o fire destul de prietenoasa, glumeata, amuzanta. Îmi place mult sa îmi fac prieteni cu care sa ma distrez, sa merg în anumite locuri cu ei, sa descopar unele chestii foarte interesante. Ma consider un om corect, îmi place sa ajut atunci când mi se cere ajutorul si ma consider o persoana calma si cu bun simt. De fel sunt putin mai retras, îmi place sa îmi fac treaba cât mai bine si sa respect munca celor din jurul meu. Cu toate acestea, imi place sa fac glume si sa ma autocritic. Cred ca cea mai importanta calitate a mea este rabdarea, lucru care ma recomanda pentru aceasta factiune. De obicei nu prea îmi place sa ma auto-descriu, dar acuma am putut sa fac un efort. Sper sa cititind aceasta descriere îti vei de seama ce fel de persoana sunt.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp