Mr.KiNNd3R Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 (edited) Modul este pentru: Light , Se sting/aprind farurile , Palpaie Inlocuieste in game: Am pus un tutorial mai jos. Scurta descriere: No Lag / No Crash / Frumos Link Download: http://www.2shared.c.../Mod_Light.html Tutorial instalare: 1. Dezarhivati Mod Light 2. Instalati cleo3.exe 3.Copiati folderul ELM si fisierul emergencylights.cs in CLEO , din Folderul principal San Andreas. Tutorial folosire: " F12 " - Palpaie farurile " F10 " - Se inchid farurile " - " - Semnalizare Stanga " = " - Semnalizare Dreapta " CTRL " - Opreste farurile fata Daca mod-ul nu va merge , contactati-ma in joc si o sa va ajut. Daca va merge dati un +1! Edited July 30, 2013 by Mr.KiNNd3R 6
PeTre. Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 L-am instalat si eu si arata excelent!Ti-am lasat si un +1
Ionut Bedeoan Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Tutorial instalare:1. Dezarhivati Mod Light2. Instalati cleo3.exe3.Copiati folderul ELM si fisierul emergencylights.cs in CLEO , din Folderul principal San Andreas.
Recommended Posts