Jump to content

[ACCEPTAT] Cerere Mircea - Seraphim Family - Rank 3 Hitman Agency

Recommended Posts

Posted

Nume: Mircea Bucuresteanu.
Varsta (reala): 16 ani.
Sex: Masculin.
Tara de provenienta: Romania.
Orasul in care locuiesti: Piatra-Neamt.
Nickname: Mircea
Link catre profilul din panel: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Mircea

Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Nu am sanctiuni recente, nu am sanctiuni deloc.
De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Vreau sa intru in acest clan deoarece nu este un clan plin de civili de level mic, si nu este nici un clan care sa recruteze oricare player, doar ca sa fie mai multi. Eu cred ca acest clan isi alege cu grija membrii, tocmai de aceea vreau sa fac si eu parte din el.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: N-am mai facut parte din vreun clan.
De ce ai iesit din ultimul clan?: -

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Moore, Cristi_, Zeus, SanKi.
Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): 
Ma numesc Mircea Bucuresteanu, am varsta de 16 ani si traiesc intr-un mic orasel din Piatra-Neamt. Ma consider a fi o persoana simpla, rabdatoare, cu cei 7 ani de acasa si cu simtul umorului destul de dezvoltat. Am capacitatea de a ma integra foarte usor intr-o comunitate si imi place sa lucrez in echipa pentru a-mi indeplini toate obiectivele. Viata mea se ghideaza dupa citatul "Respecta si vei fi respectat!", deci, nu cred ca felul in care ma voi comporta va fi o problema.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Nu, nu exista. 
Esti constient ca cel mai important
 lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Desigur.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da, tocmai l-am citit si l-am memorat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp