Jump to content

[ACCEPTAT] Aplicatie Varrios Families- TwiNN.- Helper | Fost Rank 6 Paramedic SF.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname:TwiNN.
Level:33
Ore jucate:1021
Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/SO4B2
Profilul de pe panel (link):http://greenpanel.bugged.ro/profile/Twinn.
Sanctiuni:Un singur jail pentru DM acum aproximativ 1 an.
Cateva realizari pe server/ forum: Functia de helper 1 si rank 6 in Paramedic SF. Dar sa nu uitam si prietenii.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc nici un joc inafara de SA:MP
De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa intru in clan deoarece am foarte multi prieteni in acesta. Am mai fost aici si mi-a placut foarte mult. Este o armonie totala in Varrios Families, ceea ce imi place foarte mult.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am fost in multe clanuri cum ar fi .Si, [AIM], si exemplele pot continua cu multe clanuri...
Ai mai facut parte din clanul Varrios Families? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Am mai fost in clan, unde am acumulat 145 de zile. Am vrut sa incerc si alte clanuri si s-a dovedit a fi cea mai mare prostie pe care am putut s-o fac. Nicaieri nu este ca in Varrios Families.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Kreen, Zozole, Huang, Matisen, Krupp, []Joker, Again, .Mihail, RoberT96, []Madalin, Serifu, Herwit, Nothing, Everly, Sinn3r, Fizzie, Ash, si exemplele pot continua. Imi cer scuze daca am omis pe cineva.
Planuri de viitor pe server?: Sa ajung cat mai departe cu functia de Helper.

Informatii legate de viata reala:

Prenume:Andrei
Varsta reala:Am varsta de 15 ani.
Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Andrei si am varsta de 15 ani. Sunt o persoana glumeata si serioasa. Imi plac personele ce au bunul simt si respect. Imi place foarte mult sa lucrez in echipa. Stiu sa ii respect pe ceilalti si imi place sa am responsabilitati.
Ce gen de muzica asculti?: Ascult orice gen de muzica.
Ce hobbyuri ai?: Fotbalul, SA:MP-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp