M1hai Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Salut, am găsit pe OLX o placa video https://www.olx.ro/i2/oferta/placa-video-gigabyte-gtx-650ti-ID7rEbs.html#:ac8b79bac4 si mă gândeam dacă aș putea pune-o la un laptop. Pare banal, știu, dar eu nu prea ma pricep și mna.. Quote
Myshu Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Salut. O placa video pentru Pc nu poate fi pusa pe un laptop. Intradevar placa video la un laptop poate fi schimbata dar nu sunt multe laptop-uri ce permit asta, in general cele vechi nu permit pentru ca majoritatea au placile video lipite pe placa de baza si daca le dezlipesti adio laptop, sunt laptop-uri noi care permit schimbarea. Quote
Leo_ Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 (edited) Salut. O placa video pentru Pc nu poate fi pusa pe un laptop. Intradevar placa video la un laptop poate fi schimbata dar nu sunt multe laptop-uri ce permit asta, in general cele vechi nu permit pentru ca majoritatea au placile video lipite pe placa de baza si daca le dezlipesti adio laptop, sunt laptop-uri noi care permit schimbarea. :lol: :lol: Nu, nu poţi. Nu mai mancati... prostii, se prea poate sa pui o placa video de PC pe un laptop. Dar nu cum va ganditi, sa bagi placa video in interiorul laptop-ului ca asta e oricum imposibil date fiind dimensiunile unei placi video. Pe langa placa video, mai ai nevoie de o sursa de calitate (minim 200 de lei) si un un anume adaptor (e destul de scump, in jur de ~100 de lei pe ebay). Bineinteles ca performanta pe care o are placa video nu va fii aceeasi fata de ce poate pe un desktop, dar tot e peste o placa video din laptop. http://www.pcworld.com/article/2984716/laptop-computers/how-to-transform-your-laptop-into-a-gaming-powerhouse-with-an-external-graphics-card.html Din punctul meu de vedere investitia nu merita. Edited January 5, 2017 by ExacT Quote
Freaky Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Mulţumim că ne-ai luminat, lucrul ăsta ne este cunoscut de pe la sfârşitul lui 2015 sau chiar mai devreme, iar aici facem recomandări din perspectiva şi pentru un utilizator normal. Quote
Leo_ Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Mulţumim că ne-ai luminat, lucrul ăsta ne este cunoscut de pe la sfârşitul lui 2015 sau chiar mai devreme, iar aici facem recomandări din perspectiva şi pentru un utilizator normal. Daca stiai, puteai frumos sa explici cum am explicat si eu, indiferent de perspectiva. Daca nu intelege ceva, intreaba, asa cum e normal. Datoria noastra (a celor care stim ce vorbim) e sa ii spunem tot OP-ului :) Quote
Hazzardd Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Este o placa video de PC, cum ai putea sa-o adaugi pe laptop? Quote
Recommended Posts