Razvyz Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) Salutare BuGGed, Astazi va prezint primul modpack creat de mine. Tin sa mentionez ca eu doar am combinat anumite mod-uri facandu-le sa functioneze in armonie, fara sa provoace scaderea prea mare a FPS-urilor, nu am creat eu niciunul dintre moduri. Acest mod vine cu urmatoarele: -Vehicule schimbate HD care nu provoaca absolut niciun lag, deoarece la baza sunt cele default, dar cu mai multe sau mai putine modificari; -Pack urias de skin-uri, este un pack mai special, are pe un singur skin din joc mai multe skin-uri(ex: pe skin-ul 1 din joc sunt puse alte 4), skin-urile contin tot felul de persoane din jocuri, filme, s.a.m.d.; -Efecte noi, care schimba cu mult experienta jocului; -Roti HD; -Ped schimbat; -HUD asemanator cu varianta pentru mobile a GTA:SA; -Cer asemanator cu cel din GTA V; -Strazi asemanatoare cu cele din GTA IV; -Anumite biz-uri si cladiri sunt schimbate(gen OMW, BURGER s.a.m.d.); -Timecyc extrem, iti permite sa vezi toata harta la o anumita distanta in cer(depinde de cat de mult duci render dintance-ul din setari); -Damage Indicator; -Arme pe spate; -Arme retexturate ale caror culoare se schimba creeand un efect de curcubeu constant; -Tinta mult imbunatatita; -Mapa dreptunchiulara mica; -Harta pe M cu GPS si toate cele; -Harta HD; -Apa cu un aspect mult mai frumos; -Anti crasher; -Remediat defectul de culoare de pe Sandking, Uranus si Super GT; -Vegetatia are un aspect mult mai natural; O mica prezentare video: Recomandat pentru PC-uri decente. Pentru a rula mod-ul cu totul fullhd, detalii very high, anti-aliasing 3 si reder distance max, recomand cel putin o placa video GTX 750Ti, cu un procesor si restul componentelor pe masura. Pentru PC-urile mai slabute, recomand sa schimbati rezolutia initiala in una cat mai mica, anti-aliasing off, render distance cat mai mic, detalii low, fps limit off Joc cu el de vreo 3 zile si n-am luat crash deloc, deci este stabil, instalarea altor moduri care pot cauza crash-uri sau drop-uri o faceti pe propria raspundere. Specificatiile laptop-ului meu cu care rulez decent modul, mai scade la 40-50 FPS in locuri aglomerate gen CNN LS: CPU : Intel® Core™ i3-4000M 2.40GHz GPU : nVidia GeForce 940M 2GB Ram : 8GB Daca va place modpack-ul, nu uitati sa lasati +1 pentru a vedea cati jucatori il folosesc. Download link: https://www.mediafire.com/?4ucbcn9gx38q2zm Parola de la arhiva este: madebydamagebug P.S.: Aceasta nu este varianta finala deoarece mai sunt destul de multe lucruri de modificat, puteti lasa cateva sugestii aici. Edited January 2, 2017 by DamageBug 1
.meti Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 (edited) Nasoale :o Plus ca e modpack, nu 'modepack'. Edited January 2, 2017 by Matt -_-
Guest MaxSi Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Daca aveai alt HUD si alt minimap era mai bine. Dar in rest sunt destul de frumoase. Gj
Recommended Posts