GabytzaS Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Salutare bugged, după câteva zile de lucru, am reuşit să fac sper eu nişte moduri foarte utile pentru News Reporters, aceste moduri au fost făcute doar pentru server-ul Blue. Pe celelalte servere, probabil diferă modelele de live şi anunţurile RP. 1.Primul mod, este un ReporterCMD, acest ReporterCMD a fost ideea lui Coso (liderul San Fierro Paramedic), însă eu i-am adus unele mici modificări. Poze: - Comenzi: ---După cum se observă din cea de a 2 poza dacă veţi folosi comanda /comenzi vă va arata comenzile: 1./anunţuri - Această comandă vă va arata 20 de anunţuri Role-Play. (Modul lui Coso conţine 25 de anunturi) 2./anunţ(1-20) - Comanda asta va pune pe /news Role-Play-ul dorit. Atenţie, comanda trebuie sa fie legată. 3./ag - Trimite acest mesaj pe /f "Cine doreşte să participe la AG să pună un [.] în chat. (Foarte util) 4./telefon - Trimite acest mesaj pe /f "Numărul meu de telefon este [xxxx]". (Numărul îl setezi din CMD - Click Tutorial) 5./togall - Trimite server-ului următoarele comenzi: /tognews, /togarrests, /togc. (Util înainte de live) Cum se instalează? - aveţi nevoie de SAMPFUNCS şi de CLEO, link de download: click pentru download - copiaţi fişierul ReporterCMD în folderul vostru CLEO. 2. Cel de al 2 mod, este o colecţie de CMD-uri. CMD-uri care conţin fiecare model de live de la 1 pana la 4. Cum se instaleaza? -La fel ca modul prezentat mai sus, aveţi nevoie de SAMPFUNCS şi de Cleo. -Link-ul de descarcare al modului: apasa aici -După ce aveţi aceste 2 lucruri instalate, aveţi nevoie de Sanny-Builder3: click pentru download Cu Sanny-Builder3, o să trebuiască să modificaţi la fiecare live numele invitatului. - Click Tutorial Modul conţine toate cele 4 modele existente pe serverul Blue Bugged. Comenzi: --Dacă veţi folosi comanda /interviu vă va arata comenzile: 1./reguli - Prezintă regulile pe care invitatului trebuie sa le respecte. 2./start - Oferi formula de start al live-ului. 3./q1-qX - Oferi intrebările live-ului (Fiecare model are un număr diferit de intrebări specificat în /comenzi). 4./stop - Oferi formula de final al live-ului. Modul în Game: Video aici. Link download primul mod:Apasa. Link download al 2 mod: Apasa. Link totalvirus: Apasa. Mulţumesc pentru timpul acordat, aştept părerile voastre, sugestii etc. Vreau să menţionez că acele video, fie tutoriale fie de prezentare nu au fost cele mai reuşite, nu sunt yootuber, sunt o persoana care vrea sa ajute. Dacă aveţi nelămuriri, la fel tot aici le aştept. Vreau să menţionez, că CMD-urile nu sunt bugate, sau ceva de genu. Fiecare, putând fi verificat de voi, fără probleme. Salutare Bugged, multă baftă! ATENTIE: Folositi programul Sanny Builder 3 postat de mine, cel de pe site-ul oficial trebuie sa sufere cateva modificari (pe care le-am efectuat in cel de aici) ca sa va permita sa modificati!!! Edited January 4, 2017 by Crowley - KingOfHell 7
Gheme Rzvan Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) Si de unde ii dau download? Nu merge "apasa aici". Edited January 3, 2017 by Razwy_007
GabytzaS Posted January 3, 2017 Author Posted January 3, 2017 Si de unde ii dau download? Nu merge "apasa aici". Merge si de acolo. Poftim: http://www.girlshare.ro/3489659342.4
GabytzaS Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 (edited) Mersi băieti, dacă aveţi alte idei prin care să îmbunătaţesc CMD-ul, aştept reply. Edited January 4, 2017 by Crowley - KingOfHell
Cuza Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Felicitari!!! Poti face un tutorial cum modifici numele de la live? Adica formula de start, incheiere.
1Nfusion Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Util modul pentru a face ''viata'' mai usoara celor din NR, felicitari!
GabytzaS Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 In curand modul o sa sufere modificari MAJORE!!!
GabytzaS Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 UPDATE : http://forum.bugged.ro/topic/245961-cleo-moduri-pentru-reporteri-update/!
Recommended Posts