Revo. IOPTA Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Salut!Cand incerc sa fac o poza imi scrie Screenshots Taken - sa-mp 000.png,si cand mai dau o data fix asa imi scrie.Ma duc la documents si acolu nu am Gta san andreas files din greseala l-am sters.Daca ma poate ajuta cineva o sa-i ofer un premiu foarte mare.Sper sa ma ajute cineva. Quote
Nosferathu Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Salut ! Am patit si eu aceasta chestie. Singura rezolvare este sa reinstalezi gta-ul sau sa folosesti programe de filmat precum : OBS, Bandicam, Fraps. Motivul pentru care nu poti face ScreenShot cu F8 este un fisier ''corupt''. Sper ca te-am ajutat ! Quote
Revo. IOPTA Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 Am incercat de multe ori sa reinstalez gta-ul,dar fara sens.. Poti sa ma contactezi pe skype : cristi.lololosca1 Quote
Onofrew Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Se vede ca nu ati rezolvat cum trebuie problema. Nu poti face screenshot folosind F8 deoarece nu ai rezolutia maxima a jocului. Quote
Revo. IOPTA Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 Nu am Gta San Andreas Files ba d-aia.. Quote
Revo. IOPTA Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 (edited) Nosferathu,nu me-am rezolvat nimic,am reinstalat de multe ori gta-ul dara fara folos.Nu stiu care e problema,dar chiar de loc nu pot schimba font-ul de la chatbox si nici nu se salveaza server-ele si nu pot face screens..Daca este cine care chiar poate sa ma ajute va rog din suflet! Edited January 5, 2017 by Lenin Quote
BOSSU' Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Reinstaleaza windows sau in cel mai rau caz ia fraps si faci poze cu el sti tu sa ti se salveze in el... Quote
Nosferathu Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Nosferathu,nu me-am rezolvat nimic,am reinstalat de multe ori gta-ul dara fara folos.Nu stiu care e problema,dar chiar de loc nu pot schimba font-ul de la chatbox si nici nu se salveaza server-ele si nu pot face screens..Daca este cine care chiar poate sa ma ajute va rog din suflet! Foloseste programe de filmare ca sa nu mai stai cu aceasta problema. Programe precum OBS, Bandicam, Fraps si ai scapat de bataia de cap. Quote
Revo. IOPTA Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 As vrea sa-mi reinstalez windows-ul,dar nu am programul..Daca poate cineva sa-mi dea un program cu windows 7 full.As fi multumit. Quote
Johhny. Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 pune-ti rezolutia windows-ului cu cea a jocului Quote
Revo. IOPTA Posted January 6, 2017 Author Posted January 6, 2017 Boss,am spus deja ca nu am Gta San Andreas User Files. Quote
Helios Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 În setările din game, la galery mod parcă, e on sau off? Daca e off dă-l pe on și șterge, posibil sa fie și de la versiunea gta_sa.exe, descarcă gta_sa.exe de pe gamemodding. Quote
ZLATE Official Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Normal daca ai sters Gta san andreas files cand intrai din nou in game trebuie sa se refa singura, incearca sa cauti alt gta san andreas pe google. Quote
Recommended Posts