Jump to content

[ACCEPTAT] Cerere Umber - Seraphim Family - rank 5 Los Santos Police Department

Recommended Posts

Posted

Nume: Andrei/Mircea.
Varsta (reala): 15 ani.
Sex: Maculin
Tara de provenienta: Romania.
Orasul in care locuiesti: Bucuresti.
Nickname: Umber
Link catre profilul din panel: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Umber

Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): Mute 30 de minute si warn c-bug.
De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Liderul face parte din acelasi tip de factiune ca si mine, si cred ca asta m-ar putea face sa ma dezvolt mai bine in aceasta privinta. Pe deasupra, am multi prieteni in el si in scurt timp a ajuns unul dintre cele mai respectate clanuri de pe server.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, din Don Famili, rank 4.
De ce ai iesit din ultimul clan?: A ajuns la 45 de membrii si chiar daca sunt 20 on, nimeni nu vorbeste pe /c. Nu mai spun ca daca ii cer ajutor cuiva nu primesc nimic.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: SanduHD, Makros, Nistor, Moldy
Descrie-te in minim 20 de cuvinte (evita caracteristicile fizice): Sunt un baiat cu capul pe umeri, descurcaret in orice situatie si care stie sa se acomodeze usor intr-un colectiv nou. Odata ce imi fac prieteni/cunostiinte intr-un loc, nu mai plec de acolo si dau tot ce am pentru a-i face fericiti pe cei la care tin.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Nu, nu exista.
Esti constient ca cel mai important
 lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Da.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?: Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp