Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - HiKE - Rank 4 FBI, 1462 ore, Paramedic SF Rank 1 curent.

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: HiKE

Level: 47

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Juca inainte, acum nu.

Ore jucate: 1462

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/Ldg8D

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/HiKE

Sanctiuni: -

Cateva realizari pe server/ forum: Multe factiuni printe care FBI rank 4-5 (am dat Clear fh) 1462 ore, Level 47, vechime pe server si prietenii

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: GTA 5, The Last of Us, Gran Turismo etc.

De ce vrei sa intri in clan: Este un clan respectat si unul din putinele clanuri care nu au doar copii in ele.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: FTW, _007, Cross, Corleone etc.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am facut.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Negatiwe (salut), Wolly, Coso si mai sunt cu care cel putin ma inteleg.

Planuri de viitor pe server?: Helper, co-lider sau chiar lider la o factiune.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Cezar

Varsta reala: 19

Nationalitate: Basarabean

Descrie-te in minim 15 cuvinte:

Ce gen de muzica asculti? Salut, mă numesc Cezar și sunt din Chisinau, Moldova. La moment locuiesc in Londra, Marea Britanie pentru invatatura. Sunt un băiat de treabă cu o fire plăcută, am cei 7 ani de acasă, sunt respectuos, săritor și elegant. Stiu ce-i asta gluma si sunt loial. Îmi place să mă joc SA:MP, să ies pe afară cu prietenii și să fac sport.

Ce hobbyuri ai?: Sa ies in oras, sa imi petrec timpul cu prietena si prietenii, sa fac sport, sa practic golf, tenis te camp, billiard si sa joc SA:MP.

Edited by HikeTheGamer
Posted

qmDLleT.pngInteleg ca ai folosit Clear FH, dar abia dupa ce reusesti sa faci unul nou si bun revino!

Posted

qmDLleT.pngInteleg ca ai folosit Clear FH, dar abia dupa ce reusesti sa faci unul nou si bun revino + nu trebuia sa schimbi culoarea font-ului,font-ul, etc.

Posted

qmDLleT.pngInteleg ca ai folosit Clear FH, dar abia dupa ce reusesti sa faci unul nou si bun revino + nu trebuia sa schimbi culoarea font-ului,font-ul, etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp