NightShaders97 Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 ★ Nume real: Prajescu Petru ★ Nickname pe server: YoungThug. ★ Link de la profilul contului (panel):http://bluepanel.bugged.ro/profile/YoungThug. ★ Varsta reala: 19 ani. ★ Realizari pe server: Averea mea si FH zic bunisor pe care il am. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un tip de treaba si pot sa ma integrez cu usurinta intr-un grup. Sunt sincer, destept, calm si imi place sa imi traiesc viata. ★ Pe cine cunosti din clan?: Wormytza, Joint. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Planul meu pe viitor pe acest server este sa devin un Helper. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Am avut 3/3 warnings si mai multe DM-uri, dar de cateva luni sunt curat nu am mai facut nici-o sanctiune. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa fac parte din acest clan ca sa imi fac prietenii, pentru ca multi din prietenii pe care ii aveam la inceput nu mai joaca SA-MP, si vreau sa intru pentru ca stiu ca ma voi intelege cu membrii clanului.
Dexter CM Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) pro dar url e la cont de lv 1 btw Edited January 11, 2017 by Furnik
bitza1993 Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Cauta un co-lider sau liderul pentru a primi cinvite.
Recommended Posts