Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tot ce aveti de facut este sa dati in
fiecare zi click pe niste anunturi si astfel pentru fiecare anunt veti
primi cate 0.01 sau 0.005 /0.001 $ in functie de valoarea anuntului,
acest lucru o sa va ocupe maxim 5 minute din timpul vostru.

Sunt sigur ca la inceput, fiecare din voi
va fi nemultumit de sumele mici care se adunca in contul vostru, dar
dupa maxim 2 saptamani, veti remarca faptul ca in contul vostru s-a
strans o suma frumusica, atat pe baza click'urilor voastre cat si pe
baza referalilor.

Pentru inregistrare click la link-ul urmator:           http://www.clixsense.com/?5185757

E de incredere.

Metoda de plata : PayPal ( plata instant , cashout minim 2 euro )

Daca aveti nelamuriri, trimiteti-mi un PM.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0TsOx-QiTdg

Posted

Hmm..nu prea ma incred eu in chestiile astea ..Mai bine astepti vara si te bagi la munca de 1-2 luni daca vrei un ban frumos ! Parerea mea !

Posted

Ba is adevarate si eu faceam acum un an pe cateva siteuri ca si onbux, neobux, am facut cam vreo 10$ si mi-am luat niste prostii de pe dx.com.

Posted

Nu,pleaca...nu o sa fim referalii tai.

De ce nu? Omul ti-a aratat o metoda de a castiga bani online pe care poate nu o cunosteai, daca tot ai de gand sa te inregistrezi pe site-ul ala, ce pierzi daca o faci pe linkul lui de referal?!

Dar asa e romanul, chiar daca are el nimic de pierdut, de ce dracu' sa castige altul?

Posted

Buna Seara, am hotarat sa va dau un sfat pentru aceste "Siteuri cu bani online "

Sincer sa fiu nu va sfatuiesc sa va pierdeti timpul cu ele.

Clixsense : Am avut si eu cont aici ... 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pot transfera banii prin paypal de pe site-u asta chiar daca nu am card de credit?

• 2 weeks later...
Posted

Proasta metoda de a face referali.

P.S: Se plateste , sunt mii de payouturi, am facut si eu chestii d'astea :-j , tu scoti 1$ aia scot 200$ , nu se merita sa faci bux.

Posted

De ce nu? Omul ti-a aratat o metoda de a castiga bani online pe care poate nu o cunosteai, daca tot ai de gand sa te inregistrezi pe site-ul ala, ce pierzi daca o faci pe linkul lui de referal?!

Dar asa e romanul, chiar daca are el nimic de pierdut, de ce dracu' sa castige altul?

Te duci frumos pe strada , intinzi mana ,si faci mai multi bani de cat iei pe site-u ala :))

Posted

Ca bine zici Asta este romanul de toate zilele :!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp