Stefan Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Tot ce aveti de facut este sa dati infiecare zi click pe niste anunturi si astfel pentru fiecare anunt vetiprimi cate 0.01 sau 0.005 /0.001 $ in functie de valoarea anuntului,acest lucru o sa va ocupe maxim 5 minute din timpul vostru. Sunt sigur ca la inceput, fiecare din voiva fi nemultumit de sumele mici care se adunca in contul vostru, dardupa maxim 2 saptamani, veti remarca faptul ca in contul vostru s-astrans o suma frumusica, atat pe baza click'urilor voastre cat si pebaza referalilor.Pentru inregistrare click la link-ul urmator: http://www.clixsense.com/?5185757 E de incredere. Metoda de plata : PayPal ( plata instant , cashout minim 2 euro )Daca aveti nelamuriri, trimiteti-mi un PM. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0TsOx-QiTdg
Stefan Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Nu e vorba de referali, poti sa intri si normal.
Catal1n Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Hmm..nu prea ma incred eu in chestiile astea ..Mai bine astepti vara si te bagi la munca de 1-2 luni daca vrei un ban frumos ! Parerea mea !
ZippoXV Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ba is adevarate si eu faceam acum un an pe cateva siteuri ca si onbux, neobux, am facut cam vreo 10$ si mi-am luat niste prostii de pe dx.com.
Andrew Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Nu,pleaca...nu o sa fim referalii tai. De ce nu? Omul ti-a aratat o metoda de a castiga bani online pe care poate nu o cunosteai, daca tot ai de gand sa te inregistrezi pe site-ul ala, ce pierzi daca o faci pe linkul lui de referal?! Dar asa e romanul, chiar daca are el nimic de pierdut, de ce dracu' sa castige altul?
benzodiazephine Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Tare faza .. dar nu prea cred in chestiile astea
Andrei. Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Buna Seara, am hotarat sa va dau un sfat pentru aceste "Siteuri cu bani online " Sincer sa fiu nu va sfatuiesc sa va pierdeti timpul cu ele. Clixsense : Am avut si eu cont aici ...
KENZO Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Nu toate sunt sigure. Am si eu cont dar te plictisesti dupa un timp :wacko:
Eugen Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Mai bine ma duc la munca decat sa iau nici 1 cent pe zi =)))
AirSurfer Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Pot transfera banii prin paypal de pe site-u asta chiar daca nu am card de credit?
Redmyst Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Proasta metoda de a face referali. P.S: Se plateste , sunt mii de payouturi, am facut si eu chestii d'astea :-j , tu scoti 1$ aia scot 200$ , nu se merita sa faci bux.
John. Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 De ce nu? Omul ti-a aratat o metoda de a castiga bani online pe care poate nu o cunosteai, daca tot ai de gand sa te inregistrezi pe site-ul ala, ce pierzi daca o faci pe linkul lui de referal?! Dar asa e romanul, chiar daca are el nimic de pierdut, de ce dracu' sa castige altul? Te duci frumos pe strada , intinzi mana ,si faci mai multi bani de cat iei pe site-u ala :))
Micheal_Scofield Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Merita incercat. Am facut si eu 5 euro. :))
bmx Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 De ce nu? Omul ti-a aratat o metoda de a castiga bani online pe care poate nu o cunosteai, daca tot ai de gand sa te inregistrezi pe site-ul ala, ce pierzi daca o faci pe linkul lui de referal?! Dar asa e romanul, chiar daca are el nimic de pierdut, de ce dracu' sa castige altul? Ca bine zici Asta este romanul de toate zilele :!
Recommended Posts