Marius Stavarache Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Acum catena zile am scos placa video din pic deoarece sa ars si moment astept alta , Dar mi se misca foarte prost samp-ul de cand am scos-o (nu trece 25 fps ) Inainte se misca bine (+70 fps ) Se misca asa prost din cauza ca am scos placa video??? Va tog un raspuns serios (nu la vrajeala) Quote
Helios Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Da, încearcă să pui setările pe low și scoate modurile. Quote
CapiX Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Normal ca se mișcă greu dacă ai scos placa, cum a spus și cel de mai sus, acum pentru a sporii fps încearcă sa scoți modurile și sa pui jocul pe low, sau încearcă sa îți pui moduri anti lag Quote
Marius Stavarache Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Ok am inteles va multumes , mi-a venit noua placa video si se misca bine intre (100+ fps) Quote
SOLDIER Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Incearca sa ai gta-ul complet curat ( adica un reinstal ) , apoi cauta moduri de tip anti-lag. Efecte, time yc , gta 3 lag removal, memory , etc. Quote
DanielNeacsu Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Da , este din cauza ca nu mai ai placa video in calculator , incearca sa scoti mod-urile si sa dai tot pe low. =) Quote
McSkelly Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Verifica din nou placa video,poate e bulita Quote
TaysoN Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Salut, am decis sa ma retrag deoarece sunt un copil care joaca doar samp si critica pe server, sufar de singuratate si tot ce mi a mai ramas e sa fac aface[R]i cu paysafeca[R]d, echipa mea Red family e cumparata, serverul orange in curand o sa fie numit O[R]ange.bugged.[R]o, paysafeca[R]d la putere!!! Restu la fa[r]m cu voi hotilor !!!!!! Aueic manevra mori de ciuda, PRASACEL un nab pe langa bajetii mei grei din [R]. Va pup fanilor, da am fani, sa moro familia me. Quote
Recommended Posts