Popular Post brolyK47 Posted January 9, 2017 Popular Post Posted January 9, 2017 (edited) Hmm, simplu, este un pack ce contine mai mult de 3.000 de skin-uri. Bineinteles, nu-s facute de mine, nu-s editate de mine, le-am gasit pe un forum de SA:MP si le-am postat si pe Bugged ca doar mno, unii nu au "talentul" de a cauta un mod si vor sa-l primeasca gata pe tava. Eh, asta este. Din nou, nu sunt facute de mine, sunt facute de altcineva si postate pe un forum de SA:MP, eu doar le fac publice si pe Bugged. Nu am vazut sa fie aici un astfel de topic si daca este, imi cer scuze si rog sa fie acesta. Cum nu are o prezentare, un video mai exact cu fiecare skin in parte, va intrebati cum arata skin-urile. Pai simplu, in fiecare folder a skin-ului exista cate o imagine de prezentare a lui, sa vedeti cum arata. Deci il descarcati, va uitati careva va place si-l instalati. Cum il instalati? Din nou, este foarte simplu. Luat skin-ul din folder (oricare va place) si-l redenumiti dupa skin-ul pe care-l aveti in joc Gen skin-ul din folder se numeste ryder si tu vrei sa-l pui pe wmyva (cel de lider / co-lider instructori, ala cu papion si costum rosu). Iei ambele fisiere .dff si .txd si le redenumesti "wmyva.txd si wmyva.txd". Apoi intri in SPARK sau ALCI's (eu folosesc Spark). Aveti nevoie de Alci's IMG EDITOR ( >> CLICK << ) - deschideti GTA3.IMG situat in folderul MODELS, dati import skinului (redenumit dupa bunul plac [ ex: ryder2.txd, ryder2.dff / truth.txd, truth.dff ] dupa care dati REBUILD. SPARK IMG EDITOR ( >> CLICK << ) - deschideti GTA3.IMG situat in folderul MODELS, import skinului ( la fel ca si la ALCI'S ), in loc de REBUILD se da SAVE! Aici sunt cateva imagini sa va faceti o parere despre skin-uri: http://imgur.com/a/BlNwo Ce sa mai va zic altceva, have fun! Download link: http://www.mediafire.com/file/255yy99s692hy5y/3000SkinsPack.rar Edited January 9, 2017 by gAZAh aka Broly47 12
specii sunt peste Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) Arata bine,gg. Chiar cautam asemenea skin-uri. Ai un +1. Edited January 9, 2017 by S E C R E T
brolyK47 Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 naspa da-le dq daten sola mea Tot urat esti mai vezi tu tinte, aha
Liviu2701 Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Misto skin-uri, nu sunt HD sau alte prostii, sunt low quality dar frumoase, gg.
DELiRiC CTC Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Au viruși keyloagere nu luați broly ie hecar va fura conturile
brolyK47 Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 Au viruși keyloagere nu luați broly ie hecar va fura conturile PLEACAAAAAAAAAAA, MAINE O SA-TI TREACA, CE DACAAA
brolyK47 Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 gj frățioru Merci fratioru :> Misto skin-uri, nu sunt HD sau alte prostii, sunt low quality dar frumoase, gg. Mai am un skin, dar probabil ala o sa-l las privat, ma mai gandesc daca-l pun
Alex425. Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 (edited) trb sa mai postezi si pack ul de tinte si e gata :) on: gj Edited January 9, 2017 by Flinx
brolyK47 Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 trb sa mai postezi si pack ul de tinte si e gata :) on: gj Meh, ma mai gandesc.
theWeeknd Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Bravo, Adi. Chiar faci o treabă bună pentru playeri.
Recommended Posts