Jump to content

[VB.NET] Auto - Order pentru mafioți by Teken.

Recommended Posts

Posted (edited)

[uPDATE V2]

Ce a fost adăugat ?:

1. Am modificat puțin orderele normale, cei care îl doriți personalizat aveți un model puțin mai jos, faceți o cerere și o să primiți modul separat.

2. Un Auto-FVR, este cel făcut de LuckyLuciano, l am adăugat in cod cu acordul lui, nu am făcut nimic de capul meu.

-In momentul in care un jucător scrie "fvr" pe chat ul faciunii, in următoarea secundă o să primească de la lider / co-lider dacă folosesc acest mod.

-Dacă ține-ți click dreapta pe cineva, iar cineva cere "fvr" mod-ul nu o să funcționeze pentru a nu vă opri din joc.

3. Scos acel getdrugs 2 care il primeați imediat după ce muriti, in versiunea 2.1 o să aveti un "CheckBox" special pentru asta, cine dorește să primească si drugs la respawn, o să bifeze acea 'căsuță.'

Poze cu interfața actuală:

1. Auto-Order: 

CeiV4bt.png

2. Auto-FVR:

bdQnd2g.png

Dacă aveți sugestii pentru imbunătățirea acestui mod, aștept un PM in care îmi explicați exact ce ar trebui să facă acel mod, iar dacă eu il consider util, o să fie adăugat.

Model pentru Order personalizat:

Nickname: 

Order 1: x-ori

Order 3: x-ori

Order 6: Da x-ori/Nu

Am avut câteva cereri și la sursa acestui cod:

O aveți aici: https://ghostbin.com/paste/8rcp5

Link download: Click.

Edited by Teken Official
  • Upvote 3
  • 3 months later...
Posted

cu ce program l-ai editat/facut

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp