NoPe.. Posted January 10, 2017 Posted January 10, 2017 - VIATA REALA: Nume: Andrei Mihala Varsta: 16 ani ! Biografie(minim 50 de cuvinte): Sunt un baiat istet,descurcaret si stiu cum sa ma comport cu cei de rank superior. Am cei 7 ani de acasa. Stiu sa respect o persoana , dar, in schimb vreau sa primesc respect de la persoana respectiva. Deci, in concluzie, eu merg pe principiul : ,, Respecta si vei fii respectat ! '' Domiciliu: Caracal, judetul Olt Sex [ M / F ]: Masculin - ONLINE: Nick Sa:Mp: ROWiNG Level(minim 10): Am level 33 De cat timp joci Sa:Mp? 3 ani ! Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce): Da, am avut ban pentru c-bug/c-shot Cat timp te joci Sa:Mp pe zi: 5-6 ore Ce nick-uri ai avut inainte?:Josephinno Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?: Nu, dar pot introduce oricand premium points - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?: Cat de cat Stii sa lucrezi in Sony Vegas?: Nu Te pricepi in HTML?: Da Ce programe stii sa folosesti?: Photoshop - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: Am aflat de acest clan de la alti membrii ai acestuia Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?: Cu respectul meu fata de ceilalati De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Pentru a ma alatura membrilor respectuosi - CONTACT: ID Yahoo! Messenger: - Skype: - Quote
Recommended Posts