Cosmin a.k.a Colony Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Nickname: piKyLevel: 40.Ore jucate: La ora la care fac aplicatia am 1300 ore.Poza cu invitatia: http://imgur.com/uT4SSJ8Profilul de pe panel (link): http://greenpanel.bu...ro/profile/piKySanctiuni: Nu am avut nici o sanctiune.Cateva realizari pe server/ forum: Cea mai mare realizare a mea a fost rank 5 obtinut in Hitman Agency.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc Counter Strike Global Offensive, dar tot SA-MP-ul imi place.De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan, deoarece este cel mai bine organizat clan de pe server unde membrii sunt atent selectati.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am mai facut parte din [AIM].Ai mai facut parte din clanul Varrios Families? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Squit, Serifu, MTdGg, Ash.,HBK, []JOKER, ZoZole si multii altii.Planuri de viitor pe server?: Sa intru in acest clan si sa obtin rank 5 in School Instructors SF.Informatii legate de viata reala:Prenume: Cosmin.Varsta reala: 17 ani.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o fire ambitioasa si serioasa, sunt genul de persoana care nu se lasa usor impresionata. Imi place sa am prieteni cu care sa socializez si sa glumesc, deoarece sunt o fire foarte sociabila si cu un simt al umorului bine dezvoltat. Nu imi place sa fiu luat peste picior sau umilit de cineva, atata timp cat eu nu-l jignesc si il respect. Cat timp eu respect, astept sa fiu si eu respectat la randul meu. Nu imi plac certurile, conflictele, incerc cat mai mult posibil sa le evit. Ma mai pot caracteriza drept un baiat descurcaret si simpatic, deoarece ma inteleg cu toti playerii si ma descurc intotdeauna in orice situatie, oricat de grea ar fi.Ce gen de muzica asculti?: Rap si rock.Ce hobbyuri ai?: Fotbalul si pescuitul.
AgaiN_ Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Esti un baiat de nota 10, apreciez faptul ca nu ai nicio sanctiune in lp.
Cosmin a.k.a Colony Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Multumesc mult celor care au votat, am sa revin cand o sa fiu mai experimentat. Multumesc celor care au crezut in mine si mi-au acordat pro, dar si celor care au fost in potriva.
ZM4TRiX Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Parerea mea este ca meriti in acest clan, esti un jucator OK!
Recommended Posts