Popular Post SpinNny Posted January 13, 2017 Popular Post Posted January 13, 2017 (edited) Nu stiu cati dintre voi au vazut update-ul pe care shad0w vrea sa il faca in scurt timp, dar consider ca player al comuntatii bugged ca va da un mare fail si va strica comunitatea. In primul rand, daca ar vrea sa simplifice treaba lideriilor nu ar trebui sa bage rank up automat de la server cand membru respectiv ajunge la zilele necesare deoarece orice membru va avea rank 5 si chiar daca ar avea un comportament neadecvat, ce faci? ii dai fw pentru comportament dupa sta potol ajunge la rank 5 si continua asa? nu e corect fata de ceilalti membri care merita sa aibe r5, si daca ar face asta, s-ar scoate inactivitatea! Cum poti sa olbigi un player daca nu si-a facut raport in saptamana asta sa il faca saptamana viitoare ca daca nu va lua uninvite? nu e normal poate player-ul ala are probleme grave si l-ar ajuta mai mult sa aiba o inactivitate, nu ar simplifica deloc treba lideriilor cu acest lucru,bine ar simplifica-o dar ar strica comunitatea, adica asa consider. Dupa parerea mea mai bine ar face o notifcare care sa le apara lideriilor in dreptul membrului x cand are zilele necesare de rank up, sa le apara o bulina verde langa nume pe panel de exemplu,ar fi mult mai ok dupa mine si asa ar pastra si inactivitatea ca si pana acum, si l-ar demite daca nu ar avea raport incomplet nu ar scapa si l-ar face saptamana viitoare. Faza cu fw-ul sters automat la zilele necesare pentru clear, e ok, dar cu rank up automat nu este, voi ce parere aveti ? Eu zic ca va da un fail! Edited January 13, 2017 by SpinyOCB 11
CyberNeticK Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Nu aici se fac sugestiile legate de serverul de SA:MP.Pentru a face o sugestie pentru serverul de SA:MP, intra aici: http://bugged.ro/sugestiiSi sugestiile legate de panel tot acolo se fac.
Recommended Posts