Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick Seby[bosulica]

Nick-uri anterioare: nu am.

Level:38

Link de pe panel:

Ore jucate: 1190

Cateva realizari pe acest server?: Nu am avut o realizare anume.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan bun cu membrii de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu, nu am fost banat niciodata.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ștefan, am varsta de 17 ani si locuiesc in orasul Buzau. Imi place sa lucrez in echipa si sa imi fac prieteni.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Bebe.05_B
Posted

• Nick: No0r

• Nick-uri anterioare: ALX.

Level: 15.

Link de pe panel: Link către panel.

Ore jucate: 312.

Cateva realizari pe acest server?: Responsabil în News Reporters.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Să îmi fac priteni noi.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut. Ma numesc Alexandru, am 17 ani si sunt din Localitatea Dorohoi, Judetul Botosani sunt in clasa a 12-a la profilul Electromecanic. In timpul liber imi place sa ma plimb cu BMX-ul si sa ies cu prieteni in oras. Sunt o persoana care tine la glume, dar totul cu o limita.

Motto-ul clanului: ''Respecta şi vei fii respectat!!'', cred.

Alte precizari?: Baftă.

Posted

• Nick:Rappy[]

• Nick-uri anterioare: Vladxdsteaua99

Level: 25

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Rappy[]

Ore jucate: 544

Cateva realizari pe acest server?: Castigarea unu Mr.Wope dar pe alt cont,iar pe acest cont o culoare hiden tot de la /getgift.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece aici am intalnit niste playeri foarte ok cu un bun simt deosebit.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da,motiv 3/3 warn.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal!

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Vlad am 17 ani locuiesc in localitatea Iordacheanu,sunt elev la liceul Spiru Haret Ploiesti si sunt un tip de treaba si un om pe care te poti baza la nevoie,tot odata sunt un om care are simtul umorului si imi place sa respect lumea si sa fiu si eu respectat la randul meu.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari?:Nu am alte precizari.

Posted

• Nick:Rappy[]
  • Nick-uri anterioare: Vladxdsteaua99
  • Level: 25
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Rappy[]
  • Ore jucate: 544
  • Cateva realizari pe acest server?: Castigarea unu Mr.Wope dar pe alt cont,iar pe acest cont o culoare hiden tot de la /getgift.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece aici am intalnit niste playeri foarte ok cu un bun simt deosebit.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da,motiv 3/3 warn.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal!
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Vlad am 17 ani locuiesc in localitatea Iordacheanu,sunt elev la liceul Spiru Haret Ploiesti si sunt un tip de treaba si un om pe care te poti baza la nevoie,tot odata sunt un om care are simtul umorului si imi place sa respect lumea si sa fiu si eu respectat la randul meu.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat!
  • Alte precizari?:Nu am alte precizari.
  •  

Cerere acceptata! Bine ai venit!

• Nick: No0r
  • Nick-uri anterioare: ALX.
  • Level: 15.
  • Link de pe panel: Link către panel.
  • Ore jucate: 312.
  • Cateva realizari pe acest server?: Responsabil în News Reporters.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Să îmi fac priteni noi.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost banat.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut. Ma numesc Alexandru, am 17 ani si sunt din Localitatea Dorohoi, Judetul Botosani sunt in clasa a 12-a la profilul Electromecanic. In timpul liber imi place sa ma plimb cu BMX-ul si sa ies cu prieteni in oras. Sunt o persoana care tine la glume, dar totul cu o limita.
  • Motto-ul clanului: ''Respecta şi vei fii respectat!!'', cred.
  • Alte precizari?: Baftă.

Posted

Nick Seby[bosulica]

Nick-uri anterioare: nu am.

Level:38

Link de pe panel:

Ore jucate: 1190

Cateva realizari pe acest server?: Nu am avut o realizare anume.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan bun cu membrii de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu, nu am fost banat niciodata.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ștefan, am varsta de 17 ani si locuiesc in orasul Buzau. Imi place sa lucrez in echipa si sa imi fac prieteni.

Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat.

acc

Posted

• Nick []Raffw

• Nick-uri anterioare: []BiJu

Level: 15

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/[]Raffw

Ore jucate: 230

Cateva realizari pe acest server?: Cand am luat rank 2 in Los Vagos

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru in acest deoarece este foarte respectat,iar membrii se inteleg bine intre ei.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt acea persoana care stie sa respecte lumea si care la randul ei este respectata.Am cei 7 ani de acasa si stiu sa ma integrez usor intr-un colectiv. 

Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat.

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Posted

• Nick: Stefan__[]

Nick-uri anterioare: stefan[FARAON]

Level: 15

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Stefan__[]

Ore jucate:165

Cateva realizari pe acest server?: Nu am realizari.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa reintru in acest clan, pentru ca pot spune ca am crescut in el. Am fost o familie.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Stefan. Sunt o fire pasnica cu un simt al umorului deosebit. Sunt putin mai timid, dar ma integrez repede intr-un grup. Imi place sa-mi fac prieteni noi.  Invat repede si sunt o fire muncitoare.

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Posted

• Nick []Raffw
  • Nick-uri anterioare: []BiJu
  • Level: 15
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/[]Raffw
  • Ore jucate: 230
  • Cateva realizari pe acest server?: Cand am luat rank 2 in Los Vagos
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru in acest deoarece este foarte respectat,iar membrii se inteleg bine intre ei.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt acea persoana care stie sa respecte lumea si care la randul ei este respectata.Am cei 7 ani de acasa si stiu sa ma integrez usor intr-un colectiv. 
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat.
  • Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Acceptat

• Nick: Stefan__[]
  • Nick-uri anterioare: stefan[FARAON]
  • Level: 15
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Stefan__[]
  • Ore jucate:165
  • Cateva realizari pe acest server?: Nu am realizari.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Vreau sa reintru in acest clan, pentru ca pot spune ca am crescut in el. Am fost o familie.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Stefan. Sunt o fire pasnica cu un simt al umorului deosebit. Sunt putin mai timid, dar ma integrez repede intr-un grup. Imi place sa-mi fac prieteni noi.  Invat repede si sunt o fire muncitoare.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat.

Acc

Posted

• Nick: Reddx.

• Nick-uri anterioare:Thompson

Level: 22

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Reddx.

Ore jucate: 490

Cateva realizari pe acest server?: Averea.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pt ca imi pare rau ca am iesit, e un clan bun.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: 3/3 warn.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Gabriel, am 16 ani si sunt din Calarasi. Sunt un baiat sociabil, matur, descurcaret si am un simt al umorului dezvoltat.Cel putin asa ma caraterizeaza prietenii mei.Avand in vedere ca sunt destul de sociabil, imi place munca in echipa si ma integrez destul de repede intr-un colectiv.Imi place sa interactionez cu persoane fie ele cunoscute sau necunoscute.Pe langa jocurile video, am si alte pasiuni cum ar fi fotbalul, baschetul, desenatul si iesitul in natura.Deobicei nu imi plac oamenii prefacuti, adica chiar nu pot sa accept astfel de persoane.Imi place sa fiu punctual, sa termin treaba pe care am incept-o si incerc sa o fac cat mai bine.Nu imi place sa ma cert sau sa stau in preajma persoanelor care nu ma suporta sau care imi vor raul.Prefer sa ma retrag sau sa nu il bag in seama deoarece este un preverb foarte bun "Capul plecat, sabia nu-l taie".Cand vine vorba de o persoana care are nevoie de ajutor sau care trece printr-o perioada mai grea, incerc sa o ajut pe cat posibil si sa fac lucrurile sa fie cat mai bune.Cam atata despre mine, sper ca e bine.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat

Alte precizari?: Nimic.

Posted

• Nick: Reddx.
  • Nick-uri anterioare:Thompson
  • Level: 22
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Reddx.
  • Ore jucate: 490
  • Cateva realizari pe acest server?: Averea.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pt ca imi pare rau ca am iesit, e un clan bun.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: 3/3 warn.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Gabriel, am 16 ani si sunt din Calarasi. Sunt un baiat sociabil, matur, descurcaret si am un simt al umorului dezvoltat.Cel putin asa ma caraterizeaza prietenii mei.Avand in vedere ca sunt destul de sociabil, imi place munca in echipa si ma integrez destul de repede intr-un colectiv.Imi place sa interactionez cu persoane fie ele cunoscute sau necunoscute.Pe langa jocurile video, am si alte pasiuni cum ar fi fotbalul, baschetul, desenatul si iesitul in natura.Deobicei nu imi plac oamenii prefacuti, adica chiar nu pot sa accept astfel de persoane.Imi place sa fiu punctual, sa termin treaba pe care am incept-o si incerc sa o fac cat mai bine.Nu imi place sa ma cert sau sa stau in preajma persoanelor care nu ma suporta sau care imi vor raul.Prefer sa ma retrag sau sa nu il bag in seama deoarece este un preverb foarte bun "Capul plecat, sabia nu-l taie".Cand vine vorba de o persoana care are nevoie de ajutor sau care trece printr-o perioada mai grea, incerc sa o ajut pe cat posibil si sa fac lucrurile sa fie cat mai bune.Cam atata despre mine, sper ca e bine.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat
  • Alte precizari?: Nimic.

Cerere acceptata!

Posted

• Nick Robyrbb

• Nick-uri anterioare: Nu am mai avut.

Level: 15 (fac 16 daca dau buylevel)

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RobyRbb

Ore jucate: Am 183 de ore jucate.

Cateva realizari pe acest server?: Faptul ca am luat rank 2 in Taxi LS ( de 2 ori ).

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru deoarece mi se pare un clan bine organizat fata de alte clanuri, in plus nu cred ca se injura / face spam pe /c, deoarece intra doare membrii cu level marisor care stiu sa se comporte si au cei 7 ani de acasa.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Am fost banat 3 zile pentru auto-clicker.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, ii voi respecta.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Robert.Sunt o persoana cu capul pe umeri, care stie ce iti doreste sa faca in viitor avand cei 7 ani de acasa si seriozitate. Sunt o persoana glumeata, in limita bunului simt, si imi place sa ma distrez cu prietenii. Fiind o persoana deschisa si sociabila, ma inteleg de obicei cu orice persoana. In general ii fac pe cei din jurul meu sa se simta bine.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat!

Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata!

Posted

• Nick Robyrbb
  • Nick-uri anterioare: Nu am mai avut.
  • Level: 15 (fac 16 daca dau buylevel)
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RobyRbb
  • Ore jucate: Am 183 de ore jucate.
  • Cateva realizari pe acest server?: Faptul ca am luat rank 2 in Taxi LS ( de 2 ori ).
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Doresc sa intru deoarece mi se pare un clan bine organizat fata de alte clanuri, in plus nu cred ca se injura / face spam pe /c, deoarece intra doare membrii cu level marisor care stiu sa se comporte si au cei 7 ani de acasa.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Am fost banat 3 zile pentru auto-clicker.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, ii voi respecta.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Robert.Sunt o persoana cu capul pe umeri, care stie ce iti doreste sa faca in viitor avand cei 7 ani de acasa si seriozitate. Sunt o persoana glumeata, in limita bunului simt, si imi place sa ma distrez cu prietenii. Fiind o persoana deschisa si sociabila, ma inteleg de obicei cu orice persoana. In general ii fac pe cei din jurul meu sa se simta bine.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat!
  • Alte precizari?: Multumesc pentru atentia acordata!

Posted

• Nick Rapha.

• Nick-uri anterioare: Raphael.()

Level: 20-21.

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Rapha.

Ore jucate: Detin un numar de 329 ore jucate.

Cateva realizari pe acest server?: -

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da, am mai facut parte.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: As dorii sa reintru pentru ca mi se pare un clan cinstit cu membrii de treaba. Este un clan unit cu eventuri frumoase la care alte clanuri nu am intalnit. Membrii se ajuta intre ei prin diferite modalitati ceea ce imi creeaza o impresie deosebita.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost banat.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, ii voi respecata asa cum cred ca ma vor respecta si ei pe mine.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Demnitete, cinstire si corectitudine, acestea sunt cele 3 cuvinte care ma reprezinta.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat

Alte precizari?: Salutare BUGGED! va multumesc pentru timpul acordat.

Posted

• Nik Rapha.

Level: 20-21.

Link de pe panel: http://redpanel.bugg...o/profile/Rapha.

Ore jucate: Detin un numar de 329 ore jucate.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da, am mai facut parte.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: As dorii sa reintru pentru ca mi se pare un clan cinstit cu membrii de treaba. Este un clan unit cu eventuri frumoase la care alte clanuri nu am intalnit. Membrii se ajuta intre ei prin diferite modalitati ceea ce imi creeaza o impresie deosebita.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost banat.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, ii voi respecata asa cum cred ca ma vor respecta si ei pe mine.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Demnitete, cinstire si corectitudine, acestea sunt cele 3 cuvinte care ma reprezinta. Sunt o persoana de incredere, ceilalti jucatori se pot baza pe mine oricand. Nu-mi place sa dezamagesc si cand incep o treaba o duc pana la capat.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat

Alte precizari?: Salutare BUGGED! va multumesc pentru timpul acordat.

k

Posted

• Nik Rapha.
  • Level: 20-21.
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugg...o/profile/Rapha.
  • Ore jucate: Detin un numar de 329 ore jucate.
  • Cateva realizari pe acest server?: -
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da, am mai facut parte.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: As dorii sa reintru pentru ca mi se pare un clan cinstit cu membrii de treaba. Este un clan unit cu eventuri frumoase la care alte clanuri nu am intalnit. Membrii se ajuta intre ei prin diferite modalitati ceea ce imi creeaza o impresie deosebita.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu, nu am fost banat.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, ii voi respecata asa cum cred ca ma vor respecta si ei pe mine.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Demnitete, cinstire si corectitudine, acestea sunt cele 3 cuvinte care ma reprezinta. Sunt o persoana de incredere, ceilalti jucatori se pot baza pe mine oricand. Nu-mi place sa dezamagesc si cand incep o treaba o duc pana la capat.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat
  • Alte precizari?: Salutare BUGGED! va multumesc pentru timpul acordat.
  • k

Posted

• Nick:PandaQT

• Nick-uri anterioare:Nu.

Level:13

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/PandaQT

Ore jucate:163 de ore jucate.

Cateva realizari pe acest server?:Factiunea si prietenii mei care m-au facut sa merg mai departe.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Consider ca este un clan cu capul pe umeri si cu membri de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banat niciodata nu am vre-o sanctiune.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur ca da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Andrei Ionut am varsta de 15 ani si sunt din Bucuresti, sunt o persoana de treaba daca ajungi sa ma cunosti si mereu am fost om bun cu cine a meritat, imi place sa-i fac pe toti din jurul meu sa se simpta bine si sa rada mereu alaturi de mine.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat.

Alte precizari?:Salut frate cf

Posted

AS

• Nick:PandaQT
  • Nick-uri anterioare:Nu.
  • Level:13
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/PandaQT
  • Ore jucate:163 de ore jucate.
  • Cateva realizari pe acest server?:Factiunea si prietenii mei care m-au facut sa merg mai departe.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Consider ca este un clan cu capul pe umeri si cu membri de treaba.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banat niciodata nu am vre-o sanctiune.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur ca da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Andrei Ionut am varsta de 15 ani si sunt din Bucuresti, sunt o persoana de treaba daca ajungi sa ma cunosti si mereu am fost om bun cu cine a meritat, imi place sa-i fac pe toti din jurul meu sa se simpta bine si sa rada mereu alaturi de mine.
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fii respectat.
  • Alte precizari?:Salut frate cf

Acceptat

Posted

• Nick: Jokerjok

• Nick-uri anterioare: nu am mai avut

Level: 26

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/jokerjok

Ore jucate: 496

Cateva realizari pe acest server?: Am castigat  25 kk la un Event 

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost in clan dar as dori sa intru pentru ca este un Clan care respecta Playeri

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: NU

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si serios. Sunt foarte punctual si imi place foarte mult ca si cel cu care trebuie sa fac o treaba sa fie punctual. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna a iti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi Respectat

Alte precizari?: Mersi.

Posted

Cerere acceptata

• Nick: Jokerjok
  • Nick-uri anterioare: nu am mai avut
  • Level: 26
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/jokerjok
  • Ore jucate: 496
  • Cateva realizari pe acest server?: Am castigat  25 kk la un Event 
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Nu am mai fost in clan dar as dori sa intru pentru ca este un Clan care respecta Playeri
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: NU
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Sunt un baiat simplu, prietenos, calm si serios. Sunt foarte punctual si imi place foarte mult ca si cel cu care trebuie sa fac o treaba sa fie punctual. Nu imi place sa intru in probleme sau sa ma cert. Stiu ce este respectul, ce inseamna a iti respecta colegii si a colabora cu acestia. Din totdeauna am mers pe principiul "Respecta si vei fi respectat.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi Respectat
  • Alte precizari?: Mersi.

Cerere acceptata!

Posted (edited)

• Nick: GHIBSON

• Nick-uri anterioare: -

Level: 25

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Ghibson

Ore jucate: 305

Cateva realizari pe acest server?: 2

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru că e singurul clan care îmi place, cu membrii civilizați care dau dovadă de maturitate.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: O persoană serioasă și capabilă căruia îi place disciplina și curățenia. Nu îmi place să fiu jignit și nici la rândul meu să jignesc pe cineva. Sunt un tip carismatic și plin de viață, cam atât pot spune despre mine.

Motto-ul clanului: Respectă și vei fi respectat

Alte precizari?: Mulțumesc

Edited by XCoffee.
Posted

• Nick: GHIBSON
  • Nick-uri anterioare: -
  • Level: 25
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Ghibson
  • Ore jucate: 305
  • Cateva realizari pe acest server?: 2
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru că e singurul clan care îmi place, cu membrii civilizați care dau dovadă de maturitate.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: O persoană serioasă și capabilă căruia îi place disciplina și curățenia. Nu îmi place să fiu jignit și nici la rândul meu să jignesc pe cineva. Sunt un tip carismatic și plin de viață, cam atât pot spune despre mine.
  • Motto-ul clanului: Respectă și vei fi respectat
  • Alte precizari?: Mulțumesc

Acceptat.

Posted

• Nick:PizzaPower

• Nick-uri anterioare:-

Level:14

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/PizzaPower

Ore jucate:135

Cateva realizari pe acest server?:Prietenii,orele si banii.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu am mai facut parte din acest clan.

De ce vrei sa intri sau sa reintri in clanul [AIR]?:Eu vreau sa intru in acest clan deoarece este un clan foarte frumos,condus de un owner si co-lider bun.Eu sunt dornic sa incerc experiente noi ca acest clan frumos.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banat pe acest server.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Buna! Eu ma numesc Denis Alexa si sunt din orasul Iasi.Eu sunt o fire prietenoasa,serioasa,uneori timid si foarte bun cu oamenii din jurul meu.Eu am frumoasa varsta de 16 ani iar eu m-am nascut in anul 2000 in luna martie si ziua 17.Mie imi place sa fac sport,sa ma joc la calculator si sa ajut oamenii saraci.

Alte precizari?: Multumesc.

Posted

• Nick:xCostel

• Nick-uri anterioare:------------

Level:20

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/xCostel

Ore jucate:290

Cateva realizari pe acest server?:Am primit Banshee la gift,pp la gift,am facut o gramada de bani la barbut.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca membrii erau de treaba dar un prieten mi-a dat /quitclan cand l-am lasat sa imi faca raportul ca nu aveam timp.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Da cu mult timp in urma pentru injurii.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat serios, matur, cu capul pe umeri, însa când este de caterinca nu duc lipsa de simtul umorului. Când îmi cere situatia, sunt foarte dur si ma impun foarte usor. Nu sunt o fire invidioasa, apreciez valorile si le evidentiez cât de mult pot. Sunt genul de om caruia îi place sa duca la sfârsit orice lucru început, nu abandonez pe parcurs. Sunt capabil sa lucrez în echipa, însa uneori lucrez pe cont propriu.

Alte precizari?:Multumesc.

Posted (edited)

• Nick:WiZZeL

• Nick-uri anterioare:Nu am avut.

Level:23

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/WiZZeL

Ore jucate:506

Cateva realizari pe acest server?:Nu am inca o realizare.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Imi place clanul [AIR],  si vreau sa fac si eu parte ca ii un clan apreciat.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost banat.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ionut ,am o varsta de 17 ani ,Sunt un băiat glumeț, sincer, serios și foarte de treabă cu toată lumea. Timpul meu liber îl petrec cu prieteni sau în fața calculatorului, deoarece trebuie să îmi fac timp pentru toate.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat!

Edited by WiZZeL7
Posted

• Nick BUZZ123

• Nick-uri anterioare:-

Level: 18

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/BUZZ123

Ore jucate:290

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca imi caut un clan, si am vazut ca AIR este foarte interesant.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur

Alte precizari?:-

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp