Jump to content

Recommended Posts

Posted

• Nick : PureSckilL
  • Nick-uri anterioare: Kezlow
  • Level: 38.
  • Link de pe panel: Desigur: http://redpanel.bugged.ro/profile/Wenk
  • Ore jucate: 628.
  • Cateva realizari pe acest server?: Cele 137 de zile in Las Venturas Paramedic Departament.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan ok cu membrii de treaba.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu, nu am fost banat.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Vlad si am 16 ani, sunt un baiat inteligent, de treaba, atent, milos si c-am atat.
  • Motto-ul clanului:Atentie intra regele.
  • Alte precizari?:Nu am.
  •  

Cerere respinsa! Auto-descrierere [minim 30 cuvinte] Mott-ul clanului nu este acela. In viitor te asteptam cu o aplicatie mai Ok.

• Nick : PureSckilL
  • Nick-uri anterioare: Kezlow
  • Link de pe panel: Desigur: http://redpanel.bugged.ro/profile/Wenk
  • Cateva realizari pe acest server?: Cele 137 de zile in Las Venturas Paramedic Departament.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan ok cu membrii de treaba.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Vlad si am 16 ani, sunt un baiat inteligent, de treaba, atent, milos si c-am atat.
  • Motto-ul clanului:Atentie intra regele.
  • Alte precizari?:Nu am.
  •  

Cerere respinsa! Auto-descrierere [minim 30 cuvinte] Mott-ul clanului nu este acela. In viitor te asteptam cu o aplicatie mai Ok.

• Nick .Ashu
  • Nick-uri anterioare: Krychowiak
  • Level: 44
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.Ashu
  • Ore jucate: 1350
  • Cateva realizari pe acest server?: Prietenii.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Am majoritatea prietenilor aici, deci vreau sa fiu alaturi de ei.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, mi-a fost spart contul iar acel individ a folosit cheats.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Florin si am 14 ani, sunt un baiat inteligent, harnic, atent, orgolios, milos, pun la suflet orice imi apartine.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?: Sanatate!

• Nick .Ashu
  • Nick-uri anterioare: Krychowiak
  • Level: 44
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.Ashu
  • Ore jucate: 1350
  • Cateva realizari pe acest server?: Prietenii.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Am majoritatea prietenilor aici, deci vreau sa fiu alaturi de ei.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, mi-a fost spart contul iar acel individ a folosit cheats.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Da.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Florin si am 14 ani, sunt un baiat inteligent, harnic, atent, orgolios, milos, pun la suflet orice imi apartine.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?: Sanatate!

Cerere respinsa!

Posted

• Nick: Abdellah@koko.

• Nick-uri anterioare:Nu am avut.

Level:33

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/abdellah@koko

Ore jucate:756

Cateva realizari pe acest server?:rank1 pe ballas.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Deoarece este un clan ok cu membrii de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu, nu am fost banat.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da, desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Abdellah si am 17 ani, sunt un baiat inteligent, de treaba, atent, milos si c-am atat.

Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?::Nu am.

Posted

• Nick: RicKy7

• Nick-uri anterioare: Nu am avut.

Level: 22

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RicKy7

Ore jucate: 402 ore jucate

Cateva realizari pe acest server?: Am intrat in School Instructors Lv si in curând voi primi rank 3. Si alte realizari, am castigat sultan 2x de la barbut si nrg-500 2x tot de la barbut.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan serios, cu membrii de treaba si am cativa prieteni in acesta asa ca imi incerc norocul sa reintru in clanul [AIR]. 

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Am fost banat o data pentru teleport hack, va confirm ca nu se va mai repeta.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, respectul e din partea mea.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt o persoana calma, sociabila care are cei 7 ani de acasa. In timpul liber imi place sa practic anumite sporturi si ies cu prietenii. Desii am doar 14 ani ma consider o persoana matura si foarte rabdatoare. Sunt genul care isi pune mereu prietenii si familia pe primul loc.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat

Alte precizari?: Multumesc anticipat.

Posted

• Nick: PureSckilL

• Nick-uri anterioare: KeZloW

Level: 38.

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/PureSckilL

Ore jucate: 628.

Cateva realizari pe acest server?: Cea mai mare realizare pot spune ca a fost acumularea a celor 138 de zile in Las Venturas Paramedic Departament.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan destul de ok, membrii de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: La inceput am facut putina caterinca, dar acm nah am sa incerc sa va respect pe totii.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt o persoana calma, sociabila care are cei 7 ani de acasa. In timpul liber imi place sa practic diferite sporturi fotbal, handbal, baseball etc... Sunt o persoana care face caterinca dar pana la un anumit punct, sper sa fiu acceptat bafta.

Alte precizari?: Bafta.

Posted

• Nick: Reddx.

• Nick-uri anterioare:Thompson

Level: 23

Link de pe panel: http://redpanel.bugg...o/profile/Reddx.

Ore jucate: 510

Cateva realizari pe acest server?: Averea.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pt ca imi pare rau ca am iesit, e un clan bun.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: 3/3 warn.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Gabriel, am 16 ani si sunt din Calarasi. Sunt un baiat sociabil, matur, descurcaret si am un simt al umorului dezvoltat.Cel putin asa ma caraterizeaza prietenii mei.Avand in vedere ca sunt destul de sociabil, imi place munca in echipa si ma integrez destul de repede intr-un colectiv.Imi place sa interactionez cu persoane fie ele cunoscute sau necunoscute.Pe langa jocurile video, am si alte pasiuni cum ar fi fotbalul, baschetul, desenatul si iesitul in natura.Deobicei nu imi plac oamenii prefacuti, adica chiar nu pot sa accept astfel de persoane.Imi place sa fiu punctual, sa termin treaba pe care am incept-o si incerc sa o fac cat mai bine.Nu imi place sa ma cert sau sa stau in preajma persoanelor care nu ma suporta sau care imi vor raul.Prefer sa ma retrag sau sa nu il bag in seama deoarece este un preverb foarte bun "Capul plecat, sabia nu-l taie".Cand vine vorba de o persoana care are nevoie de ajutor sau care trece printr-o perioada mai grea, incerc sa o ajut pe cat posibil si sa fac lucrurile sa fie cat mai bune.Cam atata despre mine, sper ca e bine.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat

Alte precizari?: Nimic.

Posted

• Nick: Reddx.
  • Nick-uri anterioare:Thompson
  • Level: 23
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugg...o/profile/Reddx.
  • Ore jucate: 510
  • Cateva realizari pe acest server?: Averea.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pt ca imi pare rau ca am iesit, e un clan bun.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: 3/3 warn.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Da
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Gabriel, am 16 ani si sunt din Calarasi. Sunt un baiat sociabil, matur, descurcaret si am un simt al umorului dezvoltat.Cel putin asa ma caraterizeaza prietenii mei.Avand in vedere ca sunt destul de sociabil, imi place munca in echipa si ma integrez destul de repede intr-un colectiv.Imi place sa interactionez cu persoane fie ele cunoscute sau necunoscute.Pe langa jocurile video, am si alte pasiuni cum ar fi fotbalul, baschetul, desenatul si iesitul in natura.Deobicei nu imi plac oamenii prefacuti, adica chiar nu pot sa accept astfel de persoane.Imi place sa fiu punctual, sa termin treaba pe care am incept-o si incerc sa o fac cat mai bine.Nu imi place sa ma cert sau sa stau in preajma persoanelor care nu ma suporta sau care imi vor raul.Prefer sa ma retrag sau sa nu il bag in seama deoarece este un preverb foarte bun "Capul plecat, sabia nu-l taie".Cand vine vorba de o persoana care are nevoie de ajutor sau care trece printr-o perioada mai grea, incerc sa o ajut pe cat posibil si sa fac lucrurile sa fie cat mai bune.Cam atata despre mine, sper ca e bine.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fi respectat
  • Alte precizari?: Nimic.

Cerere acceptata! Bine ai revenit!

• Nick: PureSckilL
  • Nick-uri anterioare: KeZloW
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/PureSckilL
  • Cateva realizari pe acest server?: Cea mai mare realizare pot spune ca a fost acumularea a celor 138 de zile in Las Venturas Paramedic Departament.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan destul de ok, membrii de treaba.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu am fost.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: La inceput am facut putina caterinca, dar acm nah am sa incerc sa va respect pe totii.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt o persoana calma, sociabila care are cei 7 ani de acasa. In timpul liber imi place sa practic diferite sporturi fotbal, handbal, baseball etc... Sunt o persoana care face caterinca dar pana la un anumit punct, sper sa fiu acceptat bafta.
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat
  • Alte precizari?: Bafta.

Cerere respinsă!

Posted

• Nick: RicKy7
  • Nick-uri anterioare: Nu am avut.
  • Level: 22
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RicKy7
  • Ore jucate: 402 ore jucate
  • Cateva realizari pe acest server?: Am intrat in School Instructors Lv si in curând voi primi rank 3. Si alte realizari, am castigat sultan 2x de la barbut si nrg-500 2x tot de la barbut.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Deoarece este un clan serios, cu membrii de treaba si am cativa prieteni in acesta asa ca imi incerc norocul sa reintru in clanul [AIR]. 
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Am fost banat o data pentru teleport hack, va confirm ca nu se va mai repeta.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur, respectul e din partea mea.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt o persoana calma, sociabila care are cei 7 ani de acasa. In timpul liber imi place sa practic anumite sporturi si ies cu prietenii. Desii am doar 14 ani ma consider o persoana matura si foarte rabdatoare. Sunt genul care isi pune mereu prietenii si familia pe primul loc.
  • Alte precizari?: Multumesc anticipat.

Posted (edited)

• Nick: Mr.TinroCker

• Nick-uri anterioare: Ipredator

Level: 38

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Mr.Tinrocker

Ore jucate: 1417

Cateva realizari pe acest server?: Averea.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pt ca imi pare rau ca am iesit, e un clan bun.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu Am Fost.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ipredator, am 23 ani si sunt din Maroc. Sunt un baiat sociabil, matur, descurcaret si am un simt al umorului dezvoltat.Cel putin asa ma caraterizeaza prietenii mei.Avand in vedere ca sunt destul de sociabil, imi place munca in echipa si ma integrez destul de repede intr-un colectiv.Imi place sa interactionez cu persoane fie ele cunoscute sau necunoscute.Pe langa jocurile video, am si alte pasiuni cum ar fi fotbalul, baschetul, desenatul si iesitul in natura.Deobicei nu imi plac oamenii prefacuti, adica chiar nu pot sa accept astfel de persoane.Imi place sa fiu punctual, sa termin treaba pe care am incept-o si incerc sa o fac cat mai bine.Nu imi place sa ma cert sau sa stau in preajma persoanelor care nu ma suporta sau care imi vor raul.Prefer sa ma retrag sau sa nu il bag in seama deoarece este un preverb foarte bun "Capul plecat, sabia nu-l taie".Cand vine vorba de o persoana care are nevoie de ajutor sau care trece printr-o perioada mai grea, incerc sa o ajut pe cat posibil si sa fac lucrurile sa fie cat mai bune.Cam atata despre mine, sper ca e bine.

Alte precizari?: Nimic.

Edited by Mr.TinroCker
Posted (edited)

• Nick: Mr.TinroCker
  • Nick-uri anterioare: Ipredator
  • Level: 23
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Mr.Tinrocker.
  • Ore jucate: 1417
  • Cateva realizari pe acest server?: Averea.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Da
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pt ca imi pare rau ca am iesit, e un clan bun.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu Am Fost.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Ipredator, am 23 ani si sunt din Maroc. Sunt un baiat sociabil, matur, descurcaret si am un simt al umorului dezvoltat.Cel putin asa ma caraterizeaza prietenii mei.Avand in vedere ca sunt destul de sociabil, imi place munca in echipa si ma integrez destul de repede intr-un colectiv.Imi place sa interactionez cu persoane fie ele cunoscute sau necunoscute.Pe langa jocurile video, am si alte pasiuni cum ar fi fotbalul, baschetul, desenatul si iesitul in natura.Deobicei nu imi plac oamenii prefacuti, adica chiar nu pot sa accept astfel de persoane.Imi place sa fiu punctual, sa termin treaba pe care am incept-o si incerc sa o fac cat mai bine.Nu imi place sa ma cert sau sa stau in preajma persoanelor care nu ma suporta sau care imi vor raul.Prefer sa ma retrag sau sa nu il bag in seama deoarece este un preverb foarte bun "Capul plecat, sabia nu-l taie".Cand vine vorba de o persoana care are nevoie de ajutor sau care trece printr-o perioada mai grea, incerc sa o ajut pe cat posibil si sa fac lucrurile sa fie cat mai bune.Cam atata despre mine, sper ca e bine.
  • Alte precizari?: Nimic.

Cerere acceptata.

Edited by AdiMihai02
Posted

• Nick BUZZ123

• Nick-uri anterioare:-

Level:20

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/BUZZ123

Ore jucate:316

Cateva realizari pe acest server?: Level 20

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este un clan excelent.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Silviu,sunt din Targoviste si am frumoasa varsta de 15 ani.Sunt acel tip de om caruia nu ii plac oamenii laudarosi si prefacuti , imi traiesc viata la maxim si sunt un baiat sincer,glumet, cu cei 7 ani de-acasa , responsabil,harnic, imi fac prieteni noi rapid si pun suflet in tot ce fac.

Alte precizari?:-

Posted

Nick : Alekzander.

Nick-uri anterioare: -

Level: 35

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Alekzander.

Ore jucate:1007

Cateva realizari pe acest server?: Castigat Turismo la gift, am castigat 100kk barbut.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este cel mai populat clan si este si cel mai unit.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Radu, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa!

Alte precizari?: Mersi.

Posted

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Alekzander.

Ore jucate:1007

Cateva realizari pe acest server?: Castigat Turismo la gift, am castigat 100kk barbut.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca este cel mai populat clan si este si cel mai unit.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Radu, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa!

Alte precizari?: Mersi.

Respins! Nu ai level-ul minim sau facțiune.

Posted

• Nick BUZZ123
  • Nick-uri anterioare:-
  • Level:20
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/BUZZ123
  • Ore jucate:316
  • Cateva realizari pe acest server?: Level 20
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este un clan excelent.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Silviu,sunt din Targoviste si am frumoasa varsta de 15 ani.Sunt acel tip de om caruia nu ii plac oamenii laudarosi si prefacuti , imi traiesc viata la maxim si sunt un baiat sincer,glumet, cu cei 7 ani de-acasa , responsabil,harnic, imi fac prieteni noi rapid si pun suflet in tot ce fac.
  • Alte precizari?:-

Cerere acceptata! Bine ai venit!

Posted (edited)

• Nick:Canon76

Level:20

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Canon76

Ore jucate:426

Cateva realizari pe acest server?:Averea.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa revin  in [AIR] pt ca imi place atmosfera si sunt colegi de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu, nu am fost banat.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Normal.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat glumet si imi place sa imi fac prieteni noi. Ii respect pe cei din jurul meu si ii ajut mereu cand au nevoie.Am cei 7 ani de acasa .

Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Canon76
Posted

Nick : Alekzander.  .

• Nick-uri anterioare: -
  • Level: 35
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Alekzander.  Ia si punctul de la urma in considerare.
  • Ore jucate:1009
  • Cateva realizari pe acest server?: Castigat Turismo la gift, am castigat 100kk barbut.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca imi place aceasta familie si iubesc clanul cu bune si cu rele.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Nu.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Radu, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa!
  • Alte precizari?: Mersi.

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Alekzander.

• De ce vrei sa intri sau sa Reintri in clanul [AIR]?: Pentru ca imi place aceasta familie si iubesc clanul cu bune si cu rele.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Radu, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa!

Posted

Nick : Alekzander.  .

• Nick-uri anterioare: -
  • Level: 35
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Alekzander.  Ia si punctul de la urma in considerare.
  • Ore jucate:1009
  • Cateva realizari pe acest server?: Castigat Turismo la gift, am castigat 100kk barbut.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca imi place aceasta familie si iubesc clanul cu bune si cu rele.

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Alekzander.

• De ce vrei sa intri sau sa Reintri in clanul [AIR]?: Pentru ca imi place aceasta familie si iubesc clanul cu bune si cu rele.

Cerere respinsa!

• Nick:Canon76
  • Level:20
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Canon76
  • Ore jucate:426
  • Cateva realizari pe acest server?:Averea.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreau sa revin  in [AIR] pt ca imi place atmosfera si sunt colegi de treaba.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Normal.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Sunt un baiat glumet si imi place sa imi fac prieteni noi. Ii respect pe cei din jurul meu si ii ajut mereu cand au nevoie.Am cei 7 ani de acasa .
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat.

Posted

• Nick:ThePhaRaON.

• Nick-uri anterioare:PoGBa2000.

Level:20.

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/ThePhaRaON

Ore jucate:306.

Cateva realizari pe acest server?:Cand am castigat la barbut 39kk.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da am mai facut parte din acest clan.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreu ca intru in [AIR],deoarece este un clan cu membri respectuosi,cu bunul simt cat si un lider cu bunul simt si de treaba.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulian Andrei, sunt din Roman. Sunt o fire foarte calma, cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest,nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la suc, merg cu familia la cinema sau il ajut pe tata cu treburi la servici.

Motto-ul clanului:Motto-ul clanului este:Respecta si vei fi respectat.

Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat!

Posted

• NickMike.[]

• Nick-uri anterioare:Leonard.[]

Level:25

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Mike.[]

Ore jucate:480

Cateva realizari pe acest server?:R5 taxi lv si colectia mea de 10 masini.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Ca este un clan puternic si cu un nume pe server.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ionut . Sunt un tip cu o educatie si un limbaj placut adecvat varstei mele. Sunt foarte sociabil, imi place sa ajut pe cei din jurul meu si sunt dispus sa lucrez oricat am nevoie ca sa imi ating scopurile. Nu judec omul dupa chip si infatisare, il cunosc mai aproape si dupa imi expun parerile. Omul din greseli invata pentru a se perfectiona pe viitor. Imi place sa lucrez in echipa, nu imi place sa ma cert urasc certurile, imi place sa imi fac prieteni noi pe unde calatoresc si sa las o impresie buna despre mine

Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat!!

Alte precizari?:Multumesc.

Posted

• NickMike.[]
  • Nick-uri anterioare:Leonard.[]
  • Level:25
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Mike.[]
  • Ore jucate:480
  • Cateva realizari pe acest server?:R5 taxi lv si colectia mea de 10 masini.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Ca este un clan puternic si cu un nume pe server.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu am fost.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ionut . Sunt un tip cu o educatie si un limbaj placut adecvat varstei mele. Sunt foarte sociabil, imi place sa ajut pe cei din jurul meu si sunt dispus sa lucrez oricat am nevoie ca sa imi ating scopurile. Nu judec omul dupa chip si infatisare, il cunosc mai aproape si dupa imi expun parerile. Omul din greseli invata pentru a se perfectiona pe viitor. Imi place sa lucrez in echipa, nu imi place sa ma cert urasc certurile, imi place sa imi fac prieteni noi pe unde calatoresc si sa las o impresie buna despre mine
  • Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat!!
  • Alte precizari?:Multumesc.

Cerere acceptata!

Posted

• Nick:ThePhaRaON.
  • Nick-uri anterioare:PoGBa2000.
  • Level:20.
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/ThePhaRaON
  • Ore jucate:306.
  • Cateva realizari pe acest server?:Cand am castigat la barbut 39kk.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Da am mai facut parte din acest clan.
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Vreu ca intru in [AIR],deoarece este un clan cu membri respectuosi,cu bunul simt cat si un lider cu bunul simt si de treaba.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:Nu.
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?:Desigur.
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte:Ma numesc Ianus Iulian Andrei, sunt din Roman. Sunt o fire foarte calma, cu cei 7 ani de acasa, cu capul pe umeri, responsabil, nu imi plac scandalurile, nu vorbesc urat, eu consider ca am un comportament exemplar, sunt putin modest,nu imi plac persoanele arogante si laudaroase. In timpul liber joc fotbal, ies cu prietenii la suc, merg cu familia la cinema sau il ajut pe tata cu treburi la servici.
  • Motto-ul clanului:Motto-ul clanului este:Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?:Multumesc pentru timpul acordat!

Cerere acceptata! Bine ai venit!

Posted (edited)

• Nick denisxx

• Nick-uri anterioare: nu am altele

Level: 22 

Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/denisxx

Ore jucate: 550

Cateva realizari pe acest server?: nu am avut o realizare mare pe server.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca imi place foarte mult cum e organizat, sunt membri foarte respectuosi si am cativa prieteni in el.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: NU

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Denis. Activitatile mele favorite sunt plimbarile cu bicicleta si iesirile cu prietenii.Cea mai mare pasiune a mea este reprezentata de calculatoare.Iubesc tot ce tine de domeniul informaticii de la o varsta frageda si sunt sigur inca de mult timp ca pot voi face o cariera din asta.In timpul liber imi place sa ma relaxez jucand Sa-Mp cu preitenii.Ca si caracterizare morala as putea spune ca sunt un baiat cu simt de raspundere,bine educat si cu simtul umorului care bineinteles are limitele sale.

Alte precizari?: Multumesc!

Edited by Bebe.05_B
Posted

• Nick denisxx
  • Nick-uri anterioare: nu am altele
  • Level: 22 
  • Link de pe panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/denisxx
  • Ore jucate: 550
  • Cateva realizari pe acest server?: nu am avut o realizare mare pe server.
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu, nu am mai facut parte
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca imi place foarte mult cum e organizat, sunt membri foarte respectuosi si am cativa prieteni in el.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: NU
  • Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Normal
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Denis. Activitatile mele favorite sunt plimbarile cu bicicleta si iesirile cu prietenii.Cea mai mare pasiune a mea este reprezentata de calculatoare.Iubesc tot ce tine de domeniul informaticii de la o varsta frageda si sunt sigur inca de mult timp ca pot voi face o cariera din asta.In timpul liber imi place sa ma relaxez jucand Sa-Mp cu preitenii.Ca si caracterizare morala as putea spune ca sunt un baiat cu simt de raspundere,bine educat si cu simtul umorului care bineinteles are limitele sale.
  • Alte precizari?: Multumesc!

Cerere acceptata.

Posted

• Nick:lMemo

• Nick-uri anterioare:Nu am

Level:21

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/lMemo

Ore jucate:466

Cateva realizari pe acest server?:Avere si Factiune

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este un clan vine organizat cu membri ok si lider/colideri superbi.

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:3/3 warn

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Rares, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa!

Alte precizari?:Multumesc

Posted

• Nick:lMemo
  • Nick-uri anterioare:Nu am
  • Level:21
  • Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/lMemo
  • Ore jucate:466
  • Cateva realizari pe acest server?:Avere si Factiune
  • Ai mai facut parte din clanul [AIR]?:Nu
  • De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?:Pentru ca este un clan vine organizat cu membri ok si lider/colideri superbi.
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?:3/3 warn
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Ma numesc Rares, sunt un om cu suflet mare si ajutator. Sunt ceva de genul "intorc si celalalt obraz". Oamenii ma accepta asa cum sunt, chiar si in lumea virtuala. Nu trebuie sa imi spui de doua ori sa fac ceva, deoarece sunt ascultator. Am un limbaj decent si un comportament corespunzator. Nu jignesc pe nimeni, chiar daca altii o fac. Jocul meu preferat este SA:MP-ul, si mai ales pe acest server. Eu sunt un om cu simtul umorului si stiu sa gust o gluma, nu fac scandal daca mi s-a spus o gluma proasta, dar sunt si foarte serios cand trebuie. Sunt un om muncitor, deci niciodata nu ma vei vedea lenevi. Imi place sa citesc, dar mai mult sa ma joc pe PC. Sunt un baiat istet, la scoala am 9-10. Sunt un om curat Nu imi place sa folosesc cheat-uri in alte jocuri. Ma mai joc si League of Legends dar mai rar. Am o multime de calitati, dar si defecte. Nu ma enervez foarte repede cum altii o fac. Aceasta este descrierea mea sper sa va placa!
  • Motto-ul clanului:Respecta si vei fi respectat.
  • Alte precizari?:Multumesc

Acceptat!

Posted

• Nick ..Nix0n

• Nick-uri anterioare: NeX0N , Schulz. , Senatorul.

Level: 29.

Link de pe panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/..Nix0n

Ore jucate: 680

Cateva realizari pe acest server?: A fost aceia cand am luat rank 6 apoi rank 7.

Ai mai facut parte din clanul [AIR]?: Nu.

De ce vrei sa intri sau sa REintri in clanul [AIR]?: Pentru ca e un clan foarte bine organizat si am multi prieteni, rapper pustiu <3

Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: Da, nu mai stiu de ce.

Vei respecta atat coliderii si liderul, cat si membrii?: Desigur.

Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Salut, ma numesc Gabi, am 13 ani si sunt din Buzau. Imi place sa joc  fotbal si sa inot. Respectiv joc si sa:mp, si alte jocuri. Cam atat despre mine, va las sa ma cunoasttei pe parcurs.

Motto-ul clanului: Respecta si vei fii respectat !

Alte precizari?: Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp